2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Yok yok Allah'ın izniyle hiçbir şey olmaz. Azıcık tutuyor öyleyse çok durmaz 1-2 güne düşer, benim kızın da düşmeden önce öyleydi.

Bana da 39. Hafta dedi doktorum bakalım kendi gelmek istemezse bizde 39 ü bekleyeceğiz cumartesi randevum var bakalım ne durumda yavrum

Kızlar 35. Hafta sonrası Progestan fitil kullanan var mı? Sonsuza kadar fitil kullanacakmışım gibi hissediyorum ya herhangi bir risk durumu da yok.

Kızlar 35. Hafta sonrası Progestan fitil kullanan var mı? Sonsuza kadar fitil kullanacakmışım gibi hissediyorum ya herhangi bir risk durumu da yok.
Ben hala kesmedim doktorun haberi yok eski bir doktora gidiyordum o zararım yok gece fitil yapabilirsin 1 tane demişti ondan sonra bırakamadım şimdiki dokturum bilmiyor ama

Erken gelir diye korkuyorum o yüzden kesmek istemiyorum en azından 37 haftalık olsun diyorum perşembe 37 oluyor o zaman keseceğim 38 de alacak sezeryanla doktor normal doğum olmayacak kesin

Bunlar asla senin görevin değil balım yapmıyorsa bedelini ödeyip yaptıracak

Benim sezeryan 39+1 de olacak o zamana kadar beklerse

Cırt cırtlı alayım diyorum ben başta ya diğer kopçalılar başta zor takılır gibi sanki arkadaşınız hangisini önerdi marka olarak araştırayım
Oda cırt cırtlı önerdi kuzu

Ben bunun aynısını aldım canım ama kargoda daha gelmedi gelince yorum yaparım ebelerde cırt cırtlı alın dediler bize

Ben bunun aynısını aldım canım ama kargoda daha gelmedi gelince yorum yaparım ebelerde cırt cırtlı alın dediler bize
Ya bende doktora sorsam mi diye düşünüp duruyorum şimdi dogumumda belli değil haftaya Çarşamba belli olacak normal mi sezeryan mi ona göre mi alıyım napiyim karar veremedim
Hayırlı olsun canım inşallah faydasını görürsün

Kızlar bugün 38+0 sezeryan günümdü ve ben kızıma kavuştum.Cok farklı güzel bir duygu daha dün aynı bedendeydik bugün yanımda.Darısı sizin başınıza inşallah.Dilerim hepiniz sağlıcakla kavuşun bebislerinize ve yine sağlıkla büyütelim inşallah

O kadar çok benim eşimi anlatmışsın ki sayfalara göz atarken kayıtsız kalamadim.

Normalde de eşim böyledir ama hamilelikte tahammülüm o kadar azaldiki sürekli ağlar modda takıldım.Sadece bu konuda değil duygusalliğı zirvede yaşadım 9 ay boyunca.

Ondan ne için yardım istesem ne gerek var,acelesi mi var,sende yapma,boşver sonra yaparız bu ve benzeri cevaplar.
Olaki birşeye yardım ettiyse de herşeyi yapmış da dünyanın yükünü sirtlanmis gibi tavırlar sitemler söylenmeler.
Üstelik ben başka bi şehire atandığım için ayrı kaldığımız 7 aylık süreçte evdeki her işini kendi yapan kişi,ben gelince elini herşeyden çekti.
Şimdi sende yapma alıştır diyeceksiniz belki ama çok şey denedim olmadı
Sorumluluk almayı sevmeyen birisine bu saatten sonra birşeylere alıştırma şansım yok enerjim de yok.degistiremiyecegim şeyleri kabul etmeyi tercih ettim çünkü daha fazla çaba bana stres üzüntüden başka bişey getirmiyor ne yazık ki

Zaten kızımın en çok bana ihtiyacı olduğu ve moralimi yüksek tutmam gereken bu lohusalık sürecinde elimden geldiğince geçici de olsa derdi tasayi halı altına süpürme ye devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…