- 15 Şubat 2024
- 1.866
- 2.268
- 33
Ben 30. Hafta da değiştirdim doktorumu iyi ki de değiştir mişim dedimBenim az önceki anlattığım mesele daha önce yaşayan var mı ?
Bu doktor değişikliğini sonradan ?
Yok yok Allah'ın izniyle hiçbir şey olmaz. Azıcık tutuyor öyleyse çok durmaz 1-2 güne düşer, benim kızın da düşmeden önce öyleydi.Bende enfeksiyon kapmadan düşse diye bekliyorumyoğun bakımda her gün yıkadıklarını söylediler bugün danışman da kanama ve irin olduğu için düştükten sonra bir gün bekle gözlemle sarı akıntı kanama olmazsa yıka dedi beklemedeyim azcık bişi deri tutuyor bağı
Anlıyorum.Ben 30. Hafta da değiştirdim doktorumu iyi ki de değiştir mişim dedim
Bana da 39. Hafta dedi doktorum bakalım kendi gelmek istemezse bizde 39 ü bekleyeceğiz cumartesi randevum var bakalım ne durumda yavrumSezeryan olacak olup 39 uncu haftayı bekleyen var mı? Genelde 38 de almışlar herkesi. Bugün muayenede başını kanalın o taraftan geri çekmiş bekleyebiliriz cumayı dedi dr. Cuma duruma göre haftaya bırakıcaz veya yatış olacak. Haftaya 39. Hafta ama pazartesi Salı dr yok çarşambaya kalacak riske mi atmıs olurum bilemedim. Geçen haftaya göre baskı hissetmiyorum çok fazla.
Bebiş de geçen hafta kilo çok az almış diye üzülmüştüm sonra abartmışım yemeği, 2.900 dü 3.300 e yaklaşmış
Hadi gözün aydın olsun sağlıkla sohhatle kavuş kızınaben de gün aldım bugun kızlar 29 ekim de inşallah kızıma kavusacagım38+3 oluyor
amin cok saolunHadi gözün aydın olsun sağlıkla sohhatle kavuş kızına
Sağol canım ben buna da bir bakayimBenim doktorum şu modelden önerdi canım hem hamilelik son dönemler hem de lohusalık için, bu fotoyla medikallerden bulup aldık biz
Ben hala kesmedim doktorun haberi yok eski bir doktora gidiyordum o zararım yok gece fitil yapabilirsin 1 tane demişti ondan sonra bırakamadım şimdiki dokturum bilmiyor amaKızlar 35. Hafta sonrası Progestan fitil kullanan var mı? Sonsuza kadar fitil kullanacakmışım gibi hissediyorum ya herhangi bir risk durumu da yok.
Erken gelir diye korkuyorum o yüzden kesmek istemiyorum en azından 37 haftalık olsun diyorum perşembe 37 oluyor o zaman keseceğim 38 de alacak sezeryanla doktor normal doğum olmayacak kesinKızlar 35. Hafta sonrası Progestan fitil kullanan var mı? Sonsuza kadar fitil kullanacakmışım gibi hissediyorum ya herhangi bir risk durumu da yok.
Bunlar asla senin görevin değil balım yapmıyorsa bedelini ödeyip yaptıracakDün eşime delirdim. Hormonların ve artık ağrıların etkisiyle tahammülüm kalmadı gerçekten.
Eşim çok ablalı bi evin tek oğlu bu nedenle mutfağa ev işlerine zerre kadar yardımı dokunmayan sürekli önüne hizmet bekleyen biri. Suçlamıyorum ailesi böyle yetiştirmiş evin tek oğlu diye. Ama artık evliyiz. 2 sene oldu. Ben de çalışıyorum ve sabah evden beraber çıkıp beraber giriyoruz. Yani öğretmen felan olup da yarım gün çalışmıyorum.
Haliyle yoruluyorum ve destek bekliyorum. Benim işlerim ondan çok daha yoğun . Ama eve bi geliyor hamallık yapmış bu adam dersiniz. sırf bişey talep etmeyim diye. ben karnım burnumda yatana kadar bazen dolanıyorum o koltukta elinde kumanda önünde çekirdek tatlı meyve keyif sürme derdinde. tek yaptığı vicdanı rahat olmadığı için bitanem gel artık yoruldun sende yapma. bişeyler izleyelim.
sağolsun ilk başlara nazaran Bişeyler yapmaya çalışıyor ama bazı zamanlar yalvartana kadar uğraşıyor. bu durumda benim canımı çok sıkmaya başladı.
hafta sonları sırf arkadaşlarıyla takılmak ve mesaide para almak için amele gibi hiç kendiyle alakası olmayan bedensel yorucu işlere gidiyor. Gocunmuyor yüksünmüyor. gece 2,5 lara kadar amelelik yapıyor resmen sırf mesai için , sabah 6 da evden gidiyor. Bunlar asla ona yük olmuyor. Şikayet etmiyor. ( her zaman değil ayda 2 kez felan gittiği oluyor)
ama bi evi süpürmesini istesem. makinaya bulaşık yerleştirir misin desem. kurutmadan çamaşırları alıp salona getirir misin desem hemen suratı düşüyor. başıma vura vura yapar gibi söylenip duruyor. yarım yamalak yapıyor. Burnumdan getiriyor. söylediğime pişman ediyor beni. çoğu kez de erteliyor.
salonun ortasın 4 gün boyunca ütü masası kaldığını bilirim. Diğer odaya götürmeye yüksündüğü için. Bende inat ettim. götürmedim. 4 gün salonun orta yerinde kocaman ütü masasıyla yaşadık. gram rahatsız olmadı. yarın kaldırıcam yarın götürücem diye diye 4 gün yalvarttı beni.
kaç kez de uyardım ben ablanlar gibi anne gibi ev hanımı değilim ve yetemiyorum. Mecbursun bana yardım etmeye diye. Konuşuyoruz güzel güzel hak veriyor bana 1 hafta düzeliyor sonra iş fiiliyata gelince benim sınırları baştan aynı şekilde zorluyor.
en basit örnek , haftasonu kahvaltı hazırlarım en güzelinden. Bulaşıklar mak. atılacak mesela. bende o esna da çamaşır veya diğer ev işleriyle uğraşıyorum.
biraz uzanayım biraz yatayım biraz bişey izleyim. akşam 6 ya kadar yapmıyor sonra da sanki orası öyle dağınık değilmiş gibi hadi annemlere gidelim hadi ablamlara gidelim sıkıldım gelince yaparım vs diyor. Tabi ki geldiğimiz de de sabah uyanınca yapsam olmaz mı diye söyleniyor. itiraz ettiğim de de resmen kafama vura vura yapıyor.
Lanet gelsin diyorum kalkıp kendim yapıyorum mecburen . Sinirlerim bozuluyor. Dağınıklıktan nefret ederim çünkü.
Dün de halılar geldi yıkamadan silinmesi lazım yerlerin haliyle toz oldu kaç gündür. Kıyameti kopardı yapana kadar. halıya laf etti vay efendim gereksiz yere sildiriyormuşum. görülen yerleri sildi geçti köşelere uzanmak istedikçe ben bana da kızıyor yapma çocuğa zarar vereceksin diye. Bıraktım sonra ne halin varsa gör diye.
ev işlerinde keyfen destek istemişim de ona eziyet yapmışım gibi davranıyor. Sonra sinir oldum ve küstüm erkenden yattım.
sabah o hiçbir şey olmamış gibi canım cicim modunda ama artık çok canımı sıkıyor bu durum.
Bana minnet buyurmuş gibi yapması sinirime dokunuyor. o ev ikimizin sorumluluğunda. beraberi yiyip içip yatıyoruz. dışarı işine bu kadar koşarken evde ki sorumluklarından bu kadar kaçmasını kafam almıyor. ( sadece bulaşık çamaşır temizlik gibi düşünmeyin mesele evde bişey monte edilecek bi yer tamir edilecek onda da benzer hal tavırlar)
Benim sezeryan 39+1 de olacak o zamana kadar beklerseSezeryan olacak olup 39 uncu haftayı bekleyen var mı? Genelde 38 de almışlar herkesi. Bugün muayenede başını kanalın o taraftan geri çekmiş bekleyebiliriz cumayı dedi dr. Cuma duruma göre haftaya bırakıcaz veya yatış olacak. Haftaya 39. Hafta ama pazartesi Salı dr yok çarşambaya kalacak riske mi atmıs olurum bilemedim. Geçen haftaya göre baskı hissetmiyorum çok fazla.
Bebiş de geçen hafta kilo çok az almış diye üzülmüştüm sonra abartmışım yemeği, 2.900 dü 3.300 e yaklaşmış
Oda cırt cırtlı önerdi kuzuCırt cırtlı alayım diyorum ben başta ya diğer kopçalılar başta zor takılır gibi sanki arkadaşınız hangisini önerdi marka olarak araştırayım
Aaaa aynı sayılırCuma günü saat 10.10da
Ben bunun aynısını aldım canım ama kargoda daha gelmedi gelince yorum yaparım ebelerde cırt cırtlı alın dediler bizeOda cırt cırtlı önerdi kuzu
Türkmedical Kadın Ten Doğum Sonrası Lohusa Korse Abdominal Korse Toparlayıcı Korse Bedensiz Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Türkmedical Kadın Ten Doğum Sonrası Lohusa Korse Abdominal Korse Toparlayıcı Korse Bedensiz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ya bende doktora sorsam mi diye düşünüp duruyorum şimdi dogumumda belli değil haftaya Çarşamba belli olacak normal mi sezeryan mi ona göre mi alıyım napiyim karar veremedimBen bunun aynısını aldım canım ama kargoda daha gelmedi gelince yorum yaparım ebelerde cırt cırtlı alın dediler bize
O kadar çok benim eşimi anlatmışsın ki sayfalara göz atarken kayıtsız kalamadim.Dün eşime delirdim. Hormonların ve artık ağrıların etkisiyle tahammülüm kalmadı gerçekten.
Eşim çok ablalı bi evin tek oğlu bu nedenle mutfağa ev işlerine zerre kadar yardımı dokunmayan sürekli önüne hizmet bekleyen biri. Suçlamıyorum ailesi böyle yetiştirmiş evin tek oğlu diye. Ama artık evliyiz. 2 sene oldu. Ben de çalışıyorum ve sabah evden beraber çıkıp beraber giriyoruz. Yani öğretmen felan olup da yarım gün çalışmıyorum.
Haliyle yoruluyorum ve destek bekliyorum. Benim işlerim ondan çok daha yoğun . Ama eve bi geliyor hamallık yapmış bu adam dersiniz. sırf bişey talep etmeyim diye. ben karnım burnumda yatana kadar bazen dolanıyorum o koltukta elinde kumanda önünde çekirdek tatlı meyve keyif sürme derdinde. tek yaptığı vicdanı rahat olmadığı için bitanem gel artık yoruldun sende yapma. bişeyler izleyelim.
sağolsun ilk başlara nazaran Bişeyler yapmaya çalışıyor ama bazı zamanlar yalvartana kadar uğraşıyor. bu durumda benim canımı çok sıkmaya başladı.
hafta sonları sırf arkadaşlarıyla takılmak ve mesaide para almak için amele gibi hiç kendiyle alakası olmayan bedensel yorucu işlere gidiyor. Gocunmuyor yüksünmüyor. gece 2,5 lara kadar amelelik yapıyor resmen sırf mesai için , sabah 6 da evden gidiyor. Bunlar asla ona yük olmuyor. Şikayet etmiyor. ( her zaman değil ayda 2 kez felan gittiği oluyor)
ama bi evi süpürmesini istesem. makinaya bulaşık yerleştirir misin desem. kurutmadan çamaşırları alıp salona getirir misin desem hemen suratı düşüyor. başıma vura vura yapar gibi söylenip duruyor. yarım yamalak yapıyor. Burnumdan getiriyor. söylediğime pişman ediyor beni. çoğu kez de erteliyor.
salonun ortasın 4 gün boyunca ütü masası kaldığını bilirim. Diğer odaya götürmeye yüksündüğü için. Bende inat ettim. götürmedim. 4 gün salonun orta yerinde kocaman ütü masasıyla yaşadık. gram rahatsız olmadı. yarın kaldırıcam yarın götürücem diye diye 4 gün yalvarttı beni.
kaç kez de uyardım ben ablanlar gibi anne gibi ev hanımı değilim ve yetemiyorum. Mecbursun bana yardım etmeye diye. Konuşuyoruz güzel güzel hak veriyor bana 1 hafta düzeliyor sonra iş fiiliyata gelince benim sınırları baştan aynı şekilde zorluyor.
en basit örnek , haftasonu kahvaltı hazırlarım en güzelinden. Bulaşıklar mak. atılacak mesela. bende o esna da çamaşır veya diğer ev işleriyle uğraşıyorum.
biraz uzanayım biraz yatayım biraz bişey izleyim. akşam 6 ya kadar yapmıyor sonra da sanki orası öyle dağınık değilmiş gibi hadi annemlere gidelim hadi ablamlara gidelim sıkıldım gelince yaparım vs diyor. Tabi ki geldiğimiz de de sabah uyanınca yapsam olmaz mı diye söyleniyor. itiraz ettiğim de de resmen kafama vura vura yapıyor.
Lanet gelsin diyorum kalkıp kendim yapıyorum mecburen . Sinirlerim bozuluyor. Dağınıklıktan nefret ederim çünkü.
Dün de halılar geldi yıkamadan silinmesi lazım yerlerin haliyle toz oldu kaç gündür. Kıyameti kopardı yapana kadar. halıya laf etti vay efendim gereksiz yere sildiriyormuşum. görülen yerleri sildi geçti köşelere uzanmak istedikçe ben bana da kızıyor yapma çocuğa zarar vereceksin diye. Bıraktım sonra ne halin varsa gör diye.
ev işlerinde keyfen destek istemişim de ona eziyet yapmışım gibi davranıyor. Sonra sinir oldum ve küstüm erkenden yattım.
sabah o hiçbir şey olmamış gibi canım cicim modunda ama artık çok canımı sıkıyor bu durum.
Bana minnet buyurmuş gibi yapması sinirime dokunuyor. o ev ikimizin sorumluluğunda. beraberi yiyip içip yatıyoruz. dışarı işine bu kadar koşarken evde ki sorumluklarından bu kadar kaçmasını kafam almıyor. ( sadece bulaşık çamaşır temizlik gibi düşünmeyin mesele evde bişey monte edilecek bi yer tamir edilecek onda da benzer hal tavırlar)
Günaydın canım nasılsın?Teşekkür ederim kızlar
Hastanedeyim şimdi suni sancı veriliyor,
Beklemedeyiz,
Herşey yolunda giderse normal dogum olacak inşAllah,
Duanızı eksik etmeyin