• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    51
Kızlar günaydın🤍

Bugün 16. Haftama girdim bebişi en son 14+2 de gördüm aşırı ama aşırı merak ediyorum. Daha 2 hafta var kontrole nasıl dayanacağım bilmiyorum😅Henüz hareket vs duyamadım diğer gruplarda 13 ten sonra duyan çok sizde var mı ?

Birde bu yatış pozisyonu sanırım artık sırt üstü de yatamıyoruz benim sağa ve sola yatmaktan kalçalarım ağrıyor 😅 sizde durumlar nasıl?

Belirtiler tamamen azaldı sadece uyku baki kaldı sanırım oğlum doğunca pek uyutmayacak anne şimdiden uyu dinlen diyor😂
Günaydıınnn 🌞 ben de 13+5im bugün kalça ağrısı bende de var yaa sağ sol yatmaktan mı oluyor o? Benim ilk gebeliğim hareketleri geç hissedeceğim o yüzden ama bebek de iyi mi değil mi böyle de anlayamıyoruz ki. Kontrollerin arası seyrekleşmeye başladı hoş olmadı bu durum yahu 🥲

Gunaydin 🌸 dun anestezi kontrolunden gectim. Bebegede soyle bir kez daha bakti doktor cirkin ama renkli bir goruntumuz oldu😋 yarin operasyona giriyorum. Bana ve bebise dua edin olur mu saglikla girip cikalim🙏 Stres yapmamaya calisiyorum bebekte strese girmesin diye ama cokta korkuyorum😔

Eklentiler

• 6003e853-2fd8-45c3-a7e3-75f5b6f67c18.jpeg
    6003e853-2fd8-45c3-a7e3-75f5b6f67c18.jpeg
    146,1 KB · Görüntüleme: 26
Gunaydin 🌸 dun anestezi kontrolunden gectim. Bebegede soyle bir kez daha bakti doktor cirkin ama renkli bir goruntumuz oldu😋 yarin operasyona giriyorum. Bana ve bebise dua edin olur mu saglikla girip cikalim🙏 Stres yapmamaya calisiyorum bebekte strese girmesin diye ama cokta korkuyorum😔
Ay maşallah şu rahatlığa bakar mısınız 😍😍 sağ salim girip çıkarsın inşallah dualarımız seninle 🙏🏼🙏🏼

Kızlar günaydın🤍

Bugün 16. Haftama girdim bebişi en son 14+2 de gördüm aşırı ama aşırı merak ediyorum. Daha 2 hafta var kontrole nasıl dayanacağım bilmiyorum😅Henüz hareket vs duyamadım diğer gruplarda 13 ten sonra duyan çok sizde var mı ?

Birde bu yatış pozisyonu sanırım artık sırt üstü de yatamıyoruz benim sağa ve sola yatmaktan kalçalarım ağrıyor 😅 sizde durumlar nasıl?

Belirtiler tamamen azaldı sadece uyku baki kaldı sanırım oğlum doğunca pek uyutmayacak anne şimdiden uyu dinlen diyor😂
Valla vakit geçmiyor gerçekten. 27sine kadar nasıl sabredecegim bilmiyorum. Bebeği merak ediyorum ne kadar büyüdü nasıl iyi mi diye. Zaten saçma saçma rüyalar görüyorum inşallah iyidir 🤲❤️ valla arada bir karnımın içinde çok minik bir şeyler hissediyorum ama çok nadir olduğu için tam emin olamıyorum hala. İkinciler daha çabuk hissedilir dedikleri için acaba mi diyorum. Yoksa kızımı 17 haftalıkken hissetmistik eşimle ilk. Vuruyordu bildiğin. Dediğim gibi hala emin değilim. Böyle de iyi mi değil mi bekliyoruz kontrolleri ama zaman hiç gecmiyor gibi. ❤️😍😅
Canım benim çirkin olur mu hiç maşallah 🧿🥰 dualarım seninle merak etme stres yapmamaya çalış inşallah güzelce geçip gidecek. İkinizin sağlığı için bu önemli. İkimiz için diye sakinleştir kendini. İnşallah geçip gidip bitecek 🤲❤️😍

Oyy elinide kafasina koymuş kestiriyor 🧿🧿♥️ maşallah.
Su gibi geçsin operasyon inşallah hiç stres yapma korkma uyuyup uyanacaksın anlamayacaksin bile 🥰

Kızlar merhaba fetal dnayı doktor herkese mi öneriyor, ve riskli grup herkes mi? Kromozom genetik testlerimiz normaldi eşimle bende, yaşım da 28. Yine de yaptırdık umarım sonucumuz tertemiz gelir ben inanıyorum ki bebeğim sağlıklı ama yine de stres oluyorum ister istemez Sonuçlarını kaç günde çıktı doktorum 7 gün dedi ama çok sabırsızım ❤️

Günaydıınnn 🌞 ben de 13+5im bugün kalça ağrısı bende de var yaa sağ sol yatmaktan mı oluyor o? Benim ilk gebeliğim hareketleri geç hissedeceğim o yüzden ama bebek de iyi mi değil mi böyle de anlayamıyoruz ki. Kontrollerin arası seyrekleşmeye başladı hoş olmadı bu durum yahu 🥲
Valla kuyruk sokumunda zaten bir ağrı oluyor genelde birde bende gel fıtığı da var artı sol tarafıma çok yatmaktan da sol kalçam ağrıyor😅Benimde ilk gebeliğim evet geç hissediliyormuş ilk gebelikte merakla bekliyorum 😃 aynen bende aynı şeyi düşünüyorum insan çok merak ediyor.

Ay maşallah şu rahatlığa bakar mısınız 😍😍 sağ salim girip çıkarsın inşallah dualarımız seninle 🙏🏼🙏🏼
Cok tesekkur ederimm🥹🙏
Valla vakit geçmiyor gerçekten. 27sine kadar nasıl sabredecegim bilmiyorum. Bebeği merak ediyorum ne kadar büyüdü nasıl iyi mi diye. Zaten saçma saçma rüyalar görüyorum inşallah iyidir 🤲❤️ valla arada bir karnımın içinde çok minik bir şeyler hissediyorum ama çok nadir olduğu için tam emin olamıyorum hala. İkinciler daha çabuk hissedilir dedikleri için acaba mi diyorum. Yoksa kızımı 17 haftalıkken hissetmistik eşimle ilk. Vuruyordu bildiğin. Dediğim gibi hala emin değilim. Böyle de iyi mi değil mi bekliyoruz kontrolleri ama zaman hiç gecmiyor gibi. ❤️😍😅

Canım benim çirkin olur mu hiç maşallah 🧿🥰 dualarım seninle merak etme stres yapmamaya çalış inşallah güzelce geçip gidecek. İkinizin sağlığı için bu önemli. İkimiz için diye sakinleştir kendini. İnşallah geçip gidip bitecek 🤲❤️😍
Insallaaah 🌸❤️❤️
Oyy elinide kafasina koymuş kestiriyor 🧿🧿♥️ maşallah.
Su gibi geçsin operasyon inşallah hiç stres yapma korkma uyuyup uyanacaksın anlamayacaksin bile 🥰
evet yaa ayagini dayamis eli kafasinda keyfi yerinde anasinin basina neler gelcek hiic umrunda degil😂😂😂 insallah oyle olacak 🙏

Maşallah maşallah 🧿 inşallah ikiniz içinde çok ama çok güzel geçer sağlıkla girip çıkarsınız 🤲🏻 bol bol dua edelim 🤍

Aynen bende öyle benimde 1 ay Ocak 4 te gittim daha o kadar çok var ki bilmiyorum yani nasıl geçer zaman. Olmadı giderim dayanamazsam diyorum napayım. Birde dediğin gibi insan saçma saçma rüyalarda çok görüyor bu süreçte rabbim hayırlara çıkarsın inşallah bol bol dua edelim hayırlısı ile kolaylıkla sağlıkla kucağımıza alalım. Benim ilk o yüzden hiç bilmiyorum nasıl hissediliyor nasıl olacak çok merak ediyorum 😅

Kızlar bir şey soracağım
Evde ada çayı yaktım biraz duman oldu bu bir zarar verir mi sizce?

Daha demir ilacına geçmedim bile allahımmmm 😀😀😀 allahtan progestanı bıraktım. Belki de o kabız yaptı. Kuru erik kayısı incir ne bulursam yiyorum inşallah faydası olur🥺 teşekkür ederimmm
kuru kayısı cok ıyı gelir ben zorlandığımda kuru kayısı yemiştim akşam yatmadan 2-3 tane sabah direk ishal gibi geldi baya rahatlamıştım canım bide bol yesillik ye düzelirsin inşallah😊

Son düzenleme:
mrb kızlar bende bi güncelleme ile geldim dün kontrole gittim ikili teste yapılacaktı ac karna gitmiştim ama bebiş bi türlü dönmedi o kadar öksürdüm yok en son dr çikolata ye gel dedi öyle yaptım çok şükür döndürebildik ölçümleri yaptı 12+4 haftalık olmuşuz sat ile uyumlu ense ölçümleri de iyi dedi ikili için kan verdim ama yaştan dolayı büyük ihtimal risklı cıkacak ama ultrason ölçümleri normal oldugu için ona takılmıyorum artık folik asiti bıraktım dr bana decavıt +ferrum+magosit verdi şuanda bunları kullanacakmışım kızlar ferrumu yanı demir ilacını gün içinde nasıl kullanıyorsunuz günde iki defa yazmış sabah -akşam ama eczacı gün içinde cay kahve cok içiyorsan iki tane birden gece yatmadan alabilirsin demişti o şekilde fazla olmaz mı kullananlar yardımcı olabilir mi

Sıcak su torbasına oturmak rahimi gevşetebilir. Allah korusun istenmeyen durumlara yol açabilir öncesinde mutlaka ama mutlaka Dr a danışın sıcak suyla duş almak bile iyi gelmiyoken aman dikkatli olalım. Çok geçmiş olsun bende yıllardır kronik kabızlık çekiyorum ve hemoroid ile yaşıyorım hemde iki tane doğuma kadar inşaAllah sıkıntısız sürecimiz ilerler sonrası tedavi yolu kesin
Evet tehlikeli olabiliyormuş o yüzden onu denemeyeceğim malesef😔 hamilelikten sonra doktor yolu göründü o halde 🥺
kuru kayısı cok ıyı gelir ben zorlandığımda kuru kayısı yemiştim akşam yatmadan 2-3 tane sabah direk ishal gibi geldi baya rahatlamıştım canım bide bol yesillik ye düzelirsin inşallah😊
deniyorum kuzucummm amin çok teşekkür ederimm 🥹

Back