2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Kızlar salgına bende yakalandım malesef sabahtan beri boğazlarım çok yanıyor açıyor baş ağrısı eklem ağrıları halsizlik hiç tadım yok ne tavsiye edersiniz

Kızlar salgına bende yakalandım malesef sabahtan beri boğazlarım çok yanıyor açıyor baş ağrısı eklem ağrıları halsizlik hiç tadım yok ne tavsiye edersiniz
Bende 1 haftadır hastayım yavaş yavaş atlatıyorum bol c vitamini aldım magnezyum aldım ağrılar için ballı süt öyle geçiştirmeye çalışıyorum

36 da söyledi 97mm şu an 103 104 ü geçerse kafa çapı normal olmaz dedi Çatı muayenesini de aynı gün yaptı çatın güzel kafası çok büyümezse yaparsın dedi ama pazartesi 100mm di kafa çapı çarşambaya kadar kendin doğurursan doğar yoksa sezeryan dedi

Ahududu yaprağı çayını denicem çiçeğim. Simge dumanın derslerine katılıyorum . Evde adaçayı var tüm tuşlara basayım bari cuma kontrol var

Benim de öyle mide yanmasi yasadiğm için dolaptan su içmekten çok kötüyüm sesim cikmiyor bugün daha kötüyüm ıhlamur kaynatiyorum şimdi kendime sen de bi dene istersen ballı ıhlamur yumuşatir belki boğazlari canım

Geçmiş olsun canım bende de hafif kırgınlık vardı. Doktorum dut kurusunu kaynatıp içmemi tavsiye etti epey toparladı beni tavsiye ederim

iyi akşamlar ...

bugün son dakika bi durum oldu .
doktorum tayin istemiş . Benim bugün haberim oluyor. yer değiştiriyormuş.
normalde bu hafta son kontrolüm vardı .
sezeryan içinde gün tarih alıcaktık.
başka bir doktor seçtim.
yarın ona gideceğim.
Böyle aniden olabiliyor demekki değişik durumlar...

Hanımlar oğlum dün çıktı abi kardeş hallerini izlemekten emzirmeye çalışmaktan anca yazabildim. Bugün emzirme sorunlarını da gidermek için danışmanlığa gittm doğum yaptığım hastaneye herşey çok iyi bunlsr da benim sevgi pıtırcıklarım kardeşini bana vermiyor resmen abisi

Eklentiler

• IMG_20241021_171456.jpg
    98,4 KB · Görüntüleme: 114
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…