Kızlar salgına bende yakalandım malesef sabahtan beri boğazlarım çok yanıyor açıyor baş ağrısı eklem ağrıları halsizlik hiç tadım yok ne tavsiye edersiniz
Kızlar salgına bende yakalandım malesef sabahtan beri boğazlarım çok yanıyor açıyor baş ağrısı eklem ağrıları halsizlik hiç tadım yok ne tavsiye edersiniz
bişi sorcam CCett
kafası büyük olduğu İçin sezeryan demiş ya sana doktor, benimkinin de kafa baya bi önden gidiyordu.kaçıncı haftada söyledi doktor sana bunu ve hangi ölçütten sonra sezeryan karar veriyorlar acaba ? Yani çatı muayene olup damı bu şekilde oldu ? Bide kafası çok büyük olacak mı ya görüntü anlamında falan çok soru sordum ama kilosu kaçta şuan tahmini ?
36 da söyledi 97mm şu an 103 104 ü geçerse kafa çapı normal olmaz dedi Çatı muayenesini de aynı gün yaptı çatın güzel kafası çok büyümezse yaparsın dedi ama pazartesi 100mm di kafa çapı çarşambaya kadar kendin doğurursan doğar yoksa sezeryan dedi
Evet merdiven bir de simge dumanın videoları var onu dene istersen. Ha bir de sıcak duşta eğilip kalkmak çok işe yarıyor demişti arkadaşım. Şuan bana yasak ama senin aklında bulunsun. Adaçayı, ahududu yaprağı çayı
Benim de öyle mide yanmasi yasadiğm için dolaptan su içmekten çok kötüyüm sesim cikmiyor bugün daha kötüyüm ıhlamur kaynatiyorum şimdi kendime sen de bi dene istersen ballı ıhlamur yumuşatir belki boğazlari canım
Burdan bir arkadaş depend kilot bez önermişti aldım koydum valize
Sanırım kilottan daha rahat olacak hastanede kullan at
Kendisine çok tşk ediyorum fikir için
iyi akşamlar ...
bugün son dakika bi durum oldu .
doktorum tayin istemiş . Benim bugün haberim oluyor. yer değiştiriyormuş.
normalde bu hafta son kontrolüm vardı .
sezeryan içinde gün tarih alıcaktık.
başka bir doktor seçtim.
yarın ona gideceğim.
Böyle aniden olabiliyor demekki değişik durumlar...
Hanımlar oğlum dün çıktı abi kardeş hallerini izlemekten emzirmeye çalışmaktan anca yazabildim. Bugün emzirme sorunlarını da gidermek için danışmanlığa gittm doğum yaptığım hastaneye herşey çok iyi bunlsr da benim sevgi pıtırcıklarım kardeşini bana vermiyor resmen abisi