- 1 Mart 2023
- 534
- 351
- 25
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 1 haftadır hastayım yavaş yavaş atlatıyorum bol c vitamini aldım magnezyum aldım ağrılar için ballı süt öyle geçiştirmeye çalışıyorumKızlar salgına bende yakalandım malesef sabahtan beri boğazlarım çok yanıyor açıyor baş ağrısı eklem ağrıları halsizlik hiç tadım yok ne tavsiye edersiniz
36 da söyledi 97mm şu an 103 104 ü geçerse kafa çapı normal olmaz dedi Çatı muayenesini de aynı gün yaptı çatın güzel kafası çok büyümezse yaparsın dedi ama pazartesi 100mm di kafa çapı çarşambaya kadar kendin doğurursan doğar yoksa sezeryan dedibişi sorcam C Cett kafası büyük olduğu İçin sezeryan demiş ya sana doktor, benimkinin de kafa baya bi önden gidiyordu.kaçıncı haftada söyledi doktor sana bunu ve hangi ölçütten sonra sezeryan karar veriyorlar acaba ? Yani çatı muayene olup damı bu şekilde oldu ? Bide kafası çok büyük olacak mı ya görüntü anlamında falan çok soru sordum ama kilosu kaçta şuan tahmini ?
Canım bol su ve c vitamini. Çok geçmiş olsun.Kızlar salgına bende yakalandım malesef sabahtan beri boğazlarım çok yanıyor açıyor baş ağrısı eklem ağrıları halsizlik hiç tadım yok ne tavsiye edersiniz
Ahududu yaprağı çayını denicem çiçeğim. Simge dumanın derslerine katılıyorum . Evde adaçayı var tüm tuşlara basayım bari cuma kontrol varEvet merdiven bir de simge dumanın videoları var onu dene istersen. Ha bir de sıcak duşta eğilip kalkmak çok işe yarıyor demişti arkadaşım. Şuan bana yasak ama senin aklında bulunsun. Adaçayı, ahududu yaprağı çayı
Oyy bir hafta çokmuş hastalığı kimse sevmez tabi ama hamilelikte korkulu rüyam oldu resmen hasta olmak çok zor yahuBende 1 haftadır hastayım yavaş yavaş atlatıyorum bol c vitamini aldım magnezyum aldım ağrılar için ballı süt öyle geçiştirmeye çalışıyorum
Saol canimCanım bol su ve c vitamini. Çok geçmiş olsun.
Cumaa 10 da baby senin kaçtaaaaaRandevun ne zaman canım? Benim cuma. Bakalım merakla bekliyoruz
Benim de öyle mide yanmasi yasadiğm için dolaptan su içmekten çok kötüyüm sesim cikmiyor bugün daha kötüyüm ıhlamur kaynatiyorum şimdi kendime sen de bi dene istersen ballı ıhlamur yumuşatir belki boğazlari canımKızlar salgına bende yakalandım malesef sabahtan beri boğazlarım çok yanıyor açıyor baş ağrısı eklem ağrıları halsizlik hiç tadım yok ne tavsiye edersiniz
Bende karar veremedim arkadaşım bitane önerdi ama hangisi iyi olur bilemedimAlmadım ama e bebek banyjem bakıyorum iyimi acaba bilmiyorum, takipteyim
Kilot giy çıkart sezeryanla çok zor oluyor dedilerBurdan bir arkadaş depend kilot bez önermişti aldım koydum valize
Sanırım kilottan daha rahat olacak hastanede kullan at
Kendisine çok tşk ediyorum fikir için
Cuma günü saat 10.10daCumaa 10 da baby senin kaçtaaaaa
37 den sonra diyorlar genelde canımKaçinci hafta başlanmali cnım çaya falan
Geçmiş olsun canım bende de hafif kırgınlık vardı. Doktorum dut kurusunu kaynatıp içmemi tavsiye etti epey toparladı beni tavsiye ederimKızlar salgına bende yakalandım malesef sabahtan beri boğazlarım çok yanıyor açıyor baş ağrısı eklem ağrıları halsizlik hiç tadım yok ne tavsiye edersiniz
Benim ben evet çıktı bebeğim bebekle ilgilenmekten haber anca verebiliyorumKızlar geçen hafta doğum yapıp bebeği başka hastanede olan arkadaş vardı bugün çıkabiliriz diyordu bilginiz var mı çıktılar mı
Unuttum adını arkadaşın
Cırt cırtlı alayım diyorum ben başta ya diğer kopçalılar başta zor takılır gibi sanki arkadaşınız hangisini önerdi marka olarak araştırayımBende karar veremedim arkadaşım bitane önerdi ama hangisi iyi olur bilemedim
Alıştın mı cnm dikişlerin vs nasıl iyileşti miBenim ben evet çıktı bebeğim bebekle ilgilenmekten haber anca verebiliyorum
1 hafta oldu doğuralı hala depend kullanıyorum kesinlikle külot+ped den daha rahatBurdan bir arkadaş depend kilot bez önermişti aldım koydum valize
Sanırım kilottan daha rahat olacak hastanede kullan at
Kendisine çok tşk ediyorum fikir için