2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Kızlar bugün 38+0 sezeryan günümdü ve ben kızıma kavuştum.Cok farklı güzel bir duygu daha dün aynı bedendeydik bugün yanımda.Darısı sizin başınıza inşallah.Dilerim hepiniz sağlıcakla kavuşun bebislerinize ve yine sağlıkla büyütelim inşallah
İnşallah Gözünüz aydın güzel sağlıklı uzun ömrü olsun ❤️

O kadar çok benim eşimi anlatmışsın ki sayfalara göz atarken kayıtsız kalamadim.

Normalde de eşim böyledir ama hamilelikte tahammülüm o kadar azaldiki sürekli ağlar modda takıldım.Sadece bu konuda değil duygusalliğı zirvede yaşadım 9 ay boyunca.

Ondan ne için yardım istesem ne gerek var,acelesi mi var,sende yapma,boşver sonra yaparız bu ve benzeri cevaplar.
Olaki birşeye yardım ettiyse de herşeyi yapmış da dünyanın yükünü sirtlanmis gibi tavırlar sitemler söylenmeler.
Üstelik ben başka bi şehire atandığım için ayrı kaldığımız 7 aylık süreçte evdeki her işini kendi yapan kişi,ben gelince elini herşeyden çekti.
Şimdi sende yapma alıştır diyeceksiniz belki ama çok şey denedim olmadı
Sorumluluk almayı sevmeyen birisine bu saatten sonra birşeylere alıştırma şansım yok enerjim de yok.degistiremiyecegim şeyleri kabul etmeyi tercih ettim çünkü daha fazla çaba bana stres üzüntüden başka bişey getirmiyor ne yazık ki

Zaten kızımın en çok bana ihtiyacı olduğu ve moralimi yüksek tutmam gereken bu lohusalık sürecinde elimden geldiğince geçici de olsa derdi tasayi halı altına süpürme ye devam 🤷
Evet gerçekten bunu yapmak lazım bir daha geri gelmeyecek bir daha yaşanmayacak bu süreçler ve buna odaklanmamız gerekiyor herkesin yetişme tarzı karakteri farklı maalesef yapmak çok zor ama aman oda öyle birisi demek ve kabullenmek gerekiyor değiştirebilmek için çabayı ilerleyen zamanlarda gösterirsin bebeklerimize odaklanalım Allahım bize o kadar güzel bir mucize verdi ki anne olmak gibi o kadar güzel bir şeye sahibiz ki diğer dertler yanında görülebilecek şeyler değil bence zamanla törpülenir belki söyleye söyleye şuan sadece bebeğine odaklan hiç bir şeyin moralini bozmasına izin verme zordur tabiki o psikolojiyle bunu yapabilmek benim lohusalık nasıl olacak hiç bilmiyorum ama bence bu süreçte olması gereken bebeğine küçük meleğine odaklanmak sadece ikiniz varmış gibi düşünmek Allahım hepimize bu süreçte sabır sakinlik versin inşallah ❤️🥰

Bana da 39. Hafta dedi doktorum bakalım kendi gelmek istemezse bizde 39 ü bekleyeceğiz cumartesi randevum var bakalım ne durumda yavrum
Sağlıkla gelsin 🙏🌸🌸🌸 su an kaç haftalıksınız
Benim sezeryan 39+1 de olacak o zamana kadar beklerse ☺️
Sağlıkla güzellikle gelsinn 🌸🌸 ne kadar beklerlerse tabi, ben de planlı bir şekilde gitmek varken bekleyecem diye acillik olursam endişesindeyim. Dün bekleyevek gibi sinyal verdi ama belli de olmuyor. 28 Ekimde 39. Hafta olacak. Dr izinde olacağı için çarşamba olabilir dedik..
Kızlar bugün 38+0 sezeryan günümdü ve ben kızıma kavuştum.Cok farklı güzel bir duygu daha dün aynı bedendeydik bugün yanımda.Darısı sizin başınıza inşallah.Dilerim hepiniz sağlıcakla kavuşun bebislerinize ve yine sağlıkla büyütelim inşallah
Gözünüz aydın, hayırlı çok güzel bir ömür dilerim bebeğinizle ☺️🌸burada hiç kimseyi aslında tanımasak da bilmesek de belki km lerce uzakta sizlerin yorumları fotoğrafları beklentileri cevapları ile çok duygulanıyorum, bazen farklı fikir oluyor.. bazen gülğyorız.. Hepimiz için en güzeli olsun 💝

Sağlıkla güzellikle gelsinn 🌸🌸 ne kadar beklerlerse tabi, ben de planlı bir şekilde gitmek varken bekleyecem diye acillik olursam endişesindeyim. Dün bekleyevek gibi sinyal verdi ama belli de olmuyor. 28 Ekimde 39. Hafta olacak. Dr izinde olacağı için çarşamba olabilir dedik..

Gözünüz aydın, hayırlı çok güzel bir ömür dilerim bebeğinizle ☺️🌸burada hiç kimseyi aslında tanımasak da bilmesek de belki km lerce uzakta sizlerin yorumları fotoğrafları beklentileri cevapları ile çok duygulanıyorum, bazen farklı fikir oluyor.. bazen gülğyorız.. Hepimiz için en güzeli olsun 💝
37+4 haftalık 😍

Ben de vajinal açıklık ve kanama olmasına rağmen doktor bebek daha çok küçük diye bekleme kararı aldı.ve acillik oldum ben evde çekip sancıyı doktora gidene kadar da 6 cm açılma olmuş çok çok zor doğum oldu şükür ki bebeğime kavuştum ama bebekte ben ee sıkıntıya girdik.ilki sezeryan olduğu için açıklıkla ssezeryana alındım malesef ama şükür ki iyiyiz. Dikkat edin kızlar hayırla kavuşun

Ben de vajinal açıklık ve kanama olmasına rağmen doktor bebek daha çok küçük diye bekleme kararı aldı.ve acillik oldum ben evde çekip sancıyı doktora gidene kadar da 6 cm açılma olmuş çok çok zor doğum oldu şükür ki bebeğime kavuştum ama bebekte ben ee sıkıntıya girdik.ilki sezeryan olduğu için açıklıkla ssezeryana alındım malesef ama şükür ki iyiyiz. Dikkat edin kızlar hayırla kavuşun
Kuzucum 37 haftayı doldurdun mu bebii kaç kg doğdu küvöze girdi mi geçmiş olsun

Gözün aydın Allah sağlıkla sıhhatle büyütmek nasip etsin

38 deyim yavrum cuma 39 olucam. Nasıl sağlıklı gelecekse dedim, Çatı muayenesi vajinal doğuma uygun çıktı normal doğumu denicem ama bebek yukarda dedi doktor bekliyorum 😂💙
Aramızda tam 1 hafta var canm benim de bebek bas aşağı dönmüş ama kanala girmemiş dedi doktor çati muayenesinde..
Aslnda bazen ne desek bos gerçekten bebek kendi seçiyor nasıl geleceğini
İnşallah hakkmzda hayırlısı olsun güzelim

Aslında stres yapmıyorum ama sabırsızlanıyorum sanırım 😁 hani darsa ve sezeryansa bir an önce bilelim gün versin hadi modundayim shshs ama doktor zaten o şekilde yapmiyormus dar kesinlikle doğmaz yada kesin doğabilir gibi net birşey söylemiyorum ben zaten dedi birde 38 biraz geç gibi geldi ben her an doğurabilirim modundayim ( kendimi erken doğum ihtimaline de çok önceden hazırlamıştım bir anda şoke olmayım diye 😁)
Yok yok 38 gec değil canm bence çünkü bazen çatı muayenesinden snra suyun gelebiliyormuş
Öyle şeyler okumuştm ama ben yaşamadm:)
Kızz bende tam tersi hiç erken doğacak gibi düşünmüyorum sanki hep içimde kalacak gibi geliyor 😁😁
Kızlar korse aldınız mı?
Doktora sorarak mi aldınız yoksa kendiniz mi seçtiniz?
Ben almadm canm doktora sorup alırım 😊😊

X