O kadar çok benim eşimi anlatmışsın ki sayfalara göz atarken kayıtsız kalamadim.
Normalde de eşim böyledir ama hamilelikte tahammülüm o kadar azaldiki sürekli ağlar modda takıldım.Sadece bu konuda değil duygusalliğı zirvede yaşadım 9 ay boyunca.
Ondan ne için yardım istesem ne gerek var,acelesi mi var,sende yapma,boşver sonra yaparız bu ve benzeri cevaplar.
Olaki birşeye yardım ettiyse de herşeyi yapmış da dünyanın yükünü sirtlanmis gibi tavırlar sitemler söylenmeler.
Üstelik ben başka bi şehire atandığım için ayrı kaldığımız 7 aylık süreçte evdeki her işini kendi yapan kişi,ben gelince elini herşeyden çekti.
Şimdi sende yapma alıştır diyeceksiniz belki ama çok şey denedim olmadı
Sorumluluk almayı sevmeyen birisine bu saatten sonra birşeylere alıştırma şansım yok enerjim de yok.degistiremiyecegim şeyleri kabul etmeyi tercih ettim çünkü daha fazla çaba bana stres üzüntüden başka bişey getirmiyor ne yazık ki
Zaten kızımın en çok bana ihtiyacı olduğu ve moralimi yüksek tutmam gereken bu lohusalık sürecinde elimden geldiğince geçici de olsa derdi tasayi halı altına süpürme ye devam