Bu uyku gerilemesi ne zaman bitecek arkadaşlar? 30 dk ya alarm kurulu gibi kalkıyor yetmiyor gece de saat başı kalkıyor. Yani gözümün nuru ağzımıza etti vallahi çıldırmak üzereyim hal çaresini bulan yok mu ya?
Bu uyku gerilemesi ne zaman bitecek arkadaşlar? 30 dk ya alarm kurulu gibi kalkıyor yetmiyor gece de saat başı kalkıyor. Yani gözümün nuru ağzımıza etti vallahi çıldırmak üzereyim hal çaresini bulan yok mu ya?
Şeyi denedin mi senin bebe 30 dakikada uyanıyomuş ya 28. 29. Dakikada uyandırmadan hafif dürtüp uykuya geri döndürüyolar. Uyutmak için uyandır diyolar hatta buna
Şeyi denedin mi senin bebe 30 dakikada uyanıyomuş ya 28. 29. Dakikada uyandırmadan hafif dürtüp uykuya geri döndürüyolar. Uyutmak için uyandır diyolar hatta buna
3 buçuk aylık benim ki gece çığlık atarak uyanıyor. Hemen geri uyutuyorum. Uyku gerilemesi böyle bir şey mi? Sizinkileri okudukça korkuyorum bazı bebekler hafif atalatabilir mi?
3 ay 20 günden falan başladı. önce uyku düzeni bozuldu gece uyanma sayısı arttı, aşı sonrası iyice kötü oldu uyumakta zorlanmaya başladı. şimdi yine yavaş yavaş düzeliyor gibi 2 hafta sürdü aşağı yukarı
3 ay 20 günden falan başladı. önce uyku düzeni bozuldu gece uyanma sayısı arttı, aşı sonrası iyice kötü oldu uyumakta zorlanmaya başladı. şimdi yine yavaş yavaş düzeliyor gibi 2 hafta sürdü aşağı yukarı
bu gece bizimki de akşam 10da uyudu gece 3 buçukta uyandı, sonra 5te uyudu sabah 10 buçukta uyandı bi daha. gözlerim doldu valla iki haftadır böyle güzel bi gece geçirmemiştim inşallah biz de atlatmışızdır. bakalım bu gece nasıl olacak
Ayyy maşallah kızlar bebişlerinize iyi bişey diyenler oldu çok şükür bi umut ışığı yandı ama hiç de bitecekmiş gibi gelmiyor bi yandan. Darısı bizlere inşallah Uykuyu iyileştirmek için bişeyler yaptınız mı? Ya da nasıl uyutuyorsunuz, az bilgi versenize.
Valla bizim 3 ay 12 günlükken başladı, 1 ay oldu hala aynı devam. 4. ay aşılarını da olamamıştık, bugün olduk. Aşıydı oydu buydu uzayacak süreç. Bilmiyorum bizim de böyle bi anda düzelir mi Umut fakirin ekmeği