2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    238
Rahat edemem diye. Ki yani bende gitmek istemedim. Evimizde birbirimizi daha yakından tanıyalım istedim
Kız benim kafam bu durumu idrak edemıyo. Sizin ilişki dinamiginize benim yorum yapma/ fikir soyleme katkım çok yersiz ve yetersiz ben hala kocam 2 aylık hamileyken mülakata gitti 10 gün gelmedi ailemle kaldım die trip atıyorum. Üstelik ben git demiştim korınada ailesinin yanıma gitse valla boşandık sanarlardı bizi

Boşver tamam sakin sakin kafanı dinle. Annen de çocuğa yardım eder sen de dinlenirsin bu arada. Fevri karar verecek birine benzemiyosun zaten de ortada bebek var iyice düşün taşın.
Bence her şeyi boşver annenin yanındasın keyfine bak gez . Ben eşim öyle rahat davranınca lohusalıgımın 25. Günü çocuğu anneme bıraktım çıktım gezdim yemeğe gittim alışveriş yaptım o dikişlerimle. Eşim şok oldu dedi küçük çocuğu nasıl bırakırsın hesap sormadı ama benden beklemiyordu çünkü çok bağlanmıştım çocuğuma. Bende ona dedim ki önce can sonra Canan. Sen keyfine bak gez çocuğu da annene bırak o duysun bunları senin umursamadığını düşünsün. Ararsa de benim keyfim yerinde çocuğuma bakan var bana bakan var sen otur geceye kadar okey masalarında beynini çürüt ben hayatımı yaşayacağım

Ama bak mesela sende onun takıldığı arkadaşlarının eşleriyle yakın ol. Mesela eşin gittiği zaman sende arkadaşının eşini davet et oturun sohbet edin kocalarınızla plan yapın. Mesela de işte bu pazar dördümüz tatlı yemeğe gidelim falan kadın da eşine baskı yapsın beraber de takılın. Sen plan yap madem o yapamıyorsa

Doktor da öyle dedi. O rahatsızsa fitil yapalım dedi. Gerek kalmadı her seferinde öbür gün yaptı. 4. günden sonra rahatsızlık başlıyor. Farkediyorum 5. gün rahatsızlığını.

Ya çok teşekkür ederim hayırlısı bklm bende üzülüyorum takmcm diyorum sonra bakıyorum kilo almamış üzülüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…