• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    102
Yassı epitel 19
Dansite azıcık düşük çıkmış bekide normaldir gebelikte bilemiyorum içim rahat eder en azından.

Yassı epitel 19
Dansite azıcık düşük çıkmış bekide normaldir gebelikte bilemiyorum içim rahat eder en azından.
İnternetten bakınca yassı epitel yüksekliği için enfeksiyon olabilir demiş, kaşıntınız ya da tuvalete çıkarken yanma filan var mı? Dansite düşüklüğü de çok su içmekten olabiliyormuş, hamilelikte zaten çok su içilmesi tavsiye ediliyor, günde ne kadar su içiyorsunuz?

İnternetten bakınca yassı epitel yüksekliği için enfeksiyon olabilir demiş, kaşıntınız ya da tuvalete çıkarken yanma filan var mı? Dansite düşüklüğü de çok su içmekten olabiliyormuş, hamilelikte zaten çok su içilmesi tavsiye ediliyor, günde ne kadar su içiyorsunuz?
Aslında çok aşırı su içmiyorum nasıl öyle çıktı bende anlamadim. Ağzım falan çok kuruyor çok susuz kalmış hissediyorum ama aşırı içtiğimi soyleyemem inanın ki

Aslında çok aşırı su içmiyorum nasıl öyle çıktı bende anlamadim. Ağzım falan çok kuruyor çok susuz kalmış hissediyorum ama aşırı içtiğimi soyleyemem inanın ki
Ondan da olabilir, çünkü bir yerde de çok su içmekten ya da çok susamaktan olur yazmış. O zaman su içmeyi artırırsanız enfeksiyon da düzelir belki dansite de dengeye girer.

"İdrar yoğunluğunun düşük olması, hastanın çok sıvı tükettiğini ya da çok susamasına neden olan bir durumu olduğunu gösterebilir."

Bence hamilelikten ötürü olabilir dansite düşüklüğü. Bende de idrarda köpüklenme vardı ilk 3 ay. İnternete yazınca ciddi böbrek rahatsızlıkları, hatta kanser filan çıktı. Klasik Google işte... neyse sonra sadece bir yerde hamilelikte idrarda köpürme görülebilir yazmış oh dedim rahatladım.

Bakalım doktorunuz nasıl yorumlayacak...

Son düzenleme:
Ondan da olabilir, çünkü bir yerde de çok su içmekten ya da çok susamaktan olur yazmış. O zaman su içmeyi artırırsanız enfeksiyon da düzelir belki dansite de dengeye girer.

"İdrar yoğunluğunun düşük olması, hastanın çok sıvı tükettiğini ya da çok susamasına neden olan bir durumu olduğunu gösterebilir."

Bence hamilelikten ötürü olabilir dansite düşüklüğü. Bende de idrarda köpüklenme vardı ilk 3 ay. İnternete yazınca ciddi böbrek rahatsızlıkları, hatta kanser filan çıktı. Klasik Google işte... neyse sonra sadece bir yerde hamilelikte idrarda köpürme görülebilir yazmış oh dedim rahatladım.

Bakalım doktorunuz nasıl yorumlayacak...
Önemli bişey değildir belki de ben daha önce iki düşük yaptığımdan ağrılar beni korkutuyor evham yapıyorum biraz. sağ salim kucugimiza alırız inşallah hepimiz yavrularimizi. Teşekkür ederim cevaplarınız için ❤️

Önemli bişey değildir belki de ben daha önce iki düşük yaptığımdan ağrılar beni korkutuyor evham yapıyorum biraz. sağ salim kucugimiza alırız inşallah hepimiz yavrularimizi. Teşekkür ederim cevaplarınız için ❤️
Amin inşaallah hamileliğimizi güzel geçirelim güzel hatırlayalım. Bebeklerimize de afiyetle kavuşalım.

Niye biz anne degil miyiz tek sefer aliyoruz ayip ya forumda siyaset yasak o yuzden ses etmeyim cok 😀
Burada amaç genç nüfusu artırmak için çok çocuk yapmaya teşvik etmek. Evvelki senelerde kaç çocuk olursa olsun hepsinde tek seferlik veriliyordu hem doğum parası hem süt parası. Şimdi 2. çocuktan sonrasına her ay demiş ama çocuk kaç aylık olana kadar her ay onu merak ettim ben de 😅

O önerilen paralar çocuğun bir aylık bez masrafi bile değil bu paralarla nüfus atar mı asla çalışan annelerin çalışma şartlarını duzenlemeliler ucretli izin sureleri artmalı insanlar zaten asgari ücret ya da hallice çalışıyor bir bakıcı kreş minimum 10 bin istiyor nasıl çocuk yapsın insanlar hep kim bakacak derdi.Kadinlardan hiç işleri yokmuş gibi çocuk buyutmelerini , hiç çocukları yokmuş gibi de çalışmalarını bekliyorlar.

Şu 5 bin tl yi nasıl alıyoruz peki 🤣 çalışanlara da verilşyor mu? E devletten falan mı başvuruluyor
Evet şartsız her anneye veriliyor. Önceden doğum yaptıktan sonra annenin hesabına otomatik para yatıyordu hesabı yoksa da Ptt' ye gidip direkt elden kimlik göstererek alınıyordu. Muhtemelen yine aynı uygulama olur.

Back