- Konu Sahibi mutlutablo
- #7.581
Yassı epitel 19
Dansite azıcık düşük çıkmış bekide normaldir gebelikte bilemiyorum içim rahat eder en azından.
Dansite azıcık düşük çıkmış bekide normaldir gebelikte bilemiyorum içim rahat eder en azından.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok yok içiniz rahat olsun, 1-2 hafta geriden gelmesi bile normal, sizin tam günüyle uyumlu diyorsunuz, maşaallah, daha ne olsunTam olarak yemeye başlayamadılar için korkuyorum açıkçası geri kalır diye bi de tüp bebiş inşallah hep sağlıkla ilerler
İnternetten bakınca yassı epitel yüksekliği için enfeksiyon olabilir demiş, kaşıntınız ya da tuvalete çıkarken yanma filan var mı? Dansite düşüklüğü de çok su içmekten olabiliyormuş, hamilelikte zaten çok su içilmesi tavsiye ediliyor, günde ne kadar su içiyorsunuz?Yassı epitel 19
Aslında çok aşırı su içmiyorum nasıl öyle çıktı bende anlamadim. Ağzım falan çok kuruyor çok susuz kalmış hissediyorum ama aşırı içtiğimi soyleyemem inanın kiİnternetten bakınca yassı epitel yüksekliği için enfeksiyon olabilir demiş, kaşıntınız ya da tuvalete çıkarken yanma filan var mı? Dansite düşüklüğü de çok su içmekten olabiliyormuş, hamilelikte zaten çok su içilmesi tavsiye ediliyor, günde ne kadar su içiyorsunuz?
Ondan da olabilir, çünkü bir yerde de çok su içmekten ya da çok susamaktan olur yazmış. O zaman su içmeyi artırırsanız enfeksiyon da düzelir belki dansite de dengeye girer.Aslında çok aşırı su içmiyorum nasıl öyle çıktı bende anlamadim. Ağzım falan çok kuruyor çok susuz kalmış hissediyorum ama aşırı içtiğimi soyleyemem inanın ki
Niye biz anne degil miyiz tek sefer aliyoruz ayip ya forumda siyaset yasak o yuzden ses etmeyim cokKızlar doğum paralarında güncelleme olmuş
1. Çocuk için tek sefer 5bin TL
2. Çocuk için her ay 1,500 TL
3. Ve üzeri için her ay 5bin TL
20.-21. Hafta yapılıyor diye biliyorum. Hemşire aradı beni 4 şubatta gidicem mesela..20-21 haftaya denk geliyor.Kızlar bu konu konuşulduysa kaçırdım kusura bakmayın, tetanoz vs aşılarına başlayan oldu mu? 18 hafta erken mi? Doktorum sanki 19 hafta demişti ama emin olamadım
Önemli bişey değildir belki de ben daha önce iki düşük yaptığımdan ağrılar beni korkutuyor evham yapıyorum biraz. sağ salim kucugimiza alırız inşallah hepimiz yavrularimizi. Teşekkür ederim cevaplarınız içinOndan da olabilir, çünkü bir yerde de çok su içmekten ya da çok susamaktan olur yazmış. O zaman su içmeyi artırırsanız enfeksiyon da düzelir belki dansite de dengeye girer.
"İdrar yoğunluğunun düşük olması, hastanın çok sıvı tükettiğini ya da çok susamasına neden olan bir durumu olduğunu gösterebilir."
Bence hamilelikten ötürü olabilir dansite düşüklüğü. Bende de idrarda köpüklenme vardı ilk 3 ay. İnternete yazınca ciddi böbrek rahatsızlıkları, hatta kanser filan çıktı. Klasik Google işte... neyse sonra sadece bir yerde hamilelikte idrarda köpürme görülebilir yazmış oh dedim rahatladım.
Bakalım doktorunuz nasıl yorumlayacak...
Amin inşaallah hamileliğimizi güzel geçirelim güzel hatırlayalım. Bebeklerimize de afiyetle kavuşalım.Önemli bişey değildir belki de ben daha önce iki düşük yaptığımdan ağrılar beni korkutuyor evham yapıyorum biraz. sağ salim kucugimiza alırız inşallah hepimiz yavrularimizi. Teşekkür ederim cevaplarınız için
Burada amaç genç nüfusu artırmak için çok çocuk yapmaya teşvik etmek. Evvelki senelerde kaç çocuk olursa olsun hepsinde tek seferlik veriliyordu hem doğum parası hem süt parası. Şimdi 2. çocuktan sonrasına her ay demiş ama çocuk kaç aylık olana kadar her ay onu merak ettim ben deNiye biz anne degil miyiz tek sefer aliyoruz ayip ya forumda siyaset yasak o yuzden ses etmeyim cok
Niye almamıştınız? Önceki çocuklarda alınmayan paralar ne oluyor bilmiyorum.Sanırım 2 yaşa kadar olması lazım ben ilk cocugumda almadım acaba alabilir miyim onuda
Merhaba ben yarın ilk dozumu yaptıracağım. Aile hekimliği merkezinde.Kızlar bu konu konuşulduysa kaçırdım kusura bakmayın, tetanoz vs aşılarına başlayan oldu mu? 18 hafta erken mi? Doktorum sanki 19 hafta demişti ama emin olamadım
Bunlara inanmayın lütfenKizinizda beloirtilerinz nasildi acaba canijiz ekstra birsey cekti mi bulanti vs
Çok şükür asla eskisi gibi değil yemek yiyyorum tabi hala tiksindiğim şeyler var hala ilaç kullanıyırum ama iyi durumdayımHatırladığım kadarıyla etiketliyorum diğerleri de cevap verebilir E Edos63 @Surayaldz bulantılarınız nasıl oldu geçti mi ?
Sağlık ocağından bana 21+0 . haftam için randevu verdi hemşireKızlar bu konu konuşulduysa kaçırdım kusura bakmayın, tetanoz vs aşılarına başlayan oldu mu? 18 hafta erken mi? Doktorum sanki 19 hafta demişti ama emin olamadım
Evet şartsız her anneye veriliyor. Önceden doğum yaptıktan sonra annenin hesabına otomatik para yatıyordu hesabı yoksa da Ptt' ye gidip direkt elden kimlik göstererek alınıyordu. Muhtemelen yine aynı uygulama olur.Şu 5 bin tl yi nasıl alıyoruz peki çalışanlara da verilşyor mu? E devletten falan mı başvuruluyor