• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    18
Evet ben de aynı durumdayım ilk başlarda kasıklarımda gerginlik oluyordu o da geçti şimdi bilmiyorum bakalım kontrole kadar merakla bekleyeceğim herseyin yolunda olduğunu duymaya ihtiyacım var
evet benim de :( randevum perşembe günü. kanamam var benim 5. haftadan beri, hala bitmedi. hatta bu hafta epey bir arttı. o da zaten ayrıca telaşlandırıyor. bakalım nasip kısmet

Kızlar benim de bugün doktor kontrolüm vardı. Daha önce kanamam olduğu için uçağa binmeden önce bi kontrol edelim demişti doktor.

Ultrasonda bakarken göbek kordonunu kalın gördüm pek hoşuma gitmedi bu haftalarda böyle olmaması lazım dedi. Genelde göbek kordonu kalınlığı kromozom anomalisinin belirtisiymiş. Kesin demiyorum ama bir an önce nipt yaptıralım dedi. Moralim bozuldu baya da aslında. Bu tarz bir şey yaşayan var mı şuan? Her şey olacağına varır tabi ki ama çarşamba nipt yaptırmayı düşünüyoruz sonra bi peritonolog yorumlasın dedik. Umarım bir şey yoktur ama bilemiyorum da.
İnşallah bir şey yoktur canım

Kızlar benim de bugün doktor kontrolüm vardı. Daha önce kanamam olduğu için uçağa binmeden önce bi kontrol edelim demişti doktor.

Ultrasonda bakarken göbek kordonunu kalın gördüm pek hoşuma gitmedi bu haftalarda böyle olmaması lazım dedi. Genelde göbek kordonu kalınlığı kromozom anomalisinin belirtisiymiş. Kesin demiyorum ama bir an önce nipt yaptıralım dedi. Moralim bozuldu baya da aslında. Bu tarz bir şey yaşayan var mı şuan? Her şey olacağına varır tabi ki ama çarşamba nipt yaptırmayı düşünüyoruz sonra bi peritonolog yorumlasın dedik. Umarım bir şey yoktur ama bilemiyorum da.
Çok geçmiş olsun şimdiden bozma moralini, yüzde 99 engelli olan denen bebekler bile sağlıkla doğduğu oluyor, inşallah sizde de öylr olacak. Nipt yaptırın içiniz rahat eder en azından inşallah da sonuçlar tertemiz gelir

Umarim korktugunuz gibi bir sonuc cikmaz. Rabbim gonul ferahligi versin. İnsallah guzel sonuclar cikar

Kızlar göğüs pedi, pompası, süt saklama kabı falan için lansinoh nasıl bir markadır?
Süt pompası için Mochi'nin giyilebilir olanını öneriyorlar, aslında genel olarak giyilebilir öneriyorlar kablolalara bağlı kalmamak için, lansinoh'unda var ama daha yeni çıktı yorumlarını bilmiyorum

Kızlar göğüs pedi, pompası, süt saklama kabı falan için lansinoh nasıl bir markadır?
Gogus pedi ebebegin kendi markasini kullanmistim ortalama ayni isi yapiyolar memnundum. Pompayi ben manuel almistim her gun sagmadigim icin cok yuksek rakam vermek istememistim bir de manuelde parca sayisi azdi. Sadece gogsum cok doldugunda kullandim bosaltmak icin cunku bebek de oyle ememiyor. Lansinohun kremi iyiydi galiba onu kullanmistim. Ama genel olarak iyi bir markaydi

Allah in izniyle sonuçlar temiz çıkar,sen gönlünü ferah tut,bolbol dua et canim.

Ya ben de epey duygusalim. Dün oğluma söyledik. Annenin karnında bebek var falan dedik. Baya sevindi gibi şimdilik.

Sabah kucağıma çıkarken karnıma baskı yapinca biraz canım yandi. "Ay of" falan dedim bebek mı acıdı bebek ağladı mi falan dedi 😢 karnımı sevdi öptü çok uzak yoldan gelecek de mi diyo merhaba seni ozliycem falan da dedi 🤣 çok tuhaf bir şey

Merhaba sizin hala aynı şekilde mi devam ediyor acaba ekstra bir belirtiniz oldu mu acaba benim hala aynı bir belirti yok sadece çok sık acıkıyorum geçen cuma gittiğimde her şey yolunda ama asıl önemli 25 Ocak kontrolü dedi doktorum ve ben sürekli tedirgin oluyorum
En başından bu yana aynı şekilde belirti olmadan devam ediyor, hâlâ da aynı. 11+0 şu an. Ben de çok sık acıkıyorum ve çok sık tuvaletim geliyor. Onu da tüp bebek olduğundan kullandığım ilaçlara bağlıyorum ama bilmiyorum tabi yine de. Geçen hafta ara kontrole gittiğimde çok şükür her şey yolundaydı, gitgide belirtisizliğe alışıyor, gitgide biraz daha evhamlı halim azalıyor gibi. Ama hiçbir zaman tamamen rahat olamadım ne yazık ki 🥲

Ya ben de epey duygusalim. Dün oğluma söyledik. Annenin karnında bebek var falan dedik. Baya sevindi gibi şimdilik.

Sabah kucağıma çıkarken karnıma baskı yapinca biraz canım yandi. "Ay of" falan dedim bebek mı acıdı bebek ağladı mi falan dedi 😢 karnımı sevdi öptü çok uzak yoldan gelecek de mi diyo merhaba seni ozliycem falan da dedi 🤣 çok tuhaf bir şey
Ben de öyleyim 🥲🥲🥲

Evet ben de aynı durumdayım ilk başlarda kasıklarımda gerginlik oluyordu o da geçti şimdi bilmiyorum bakalım kontrole kadar merakla bekleyeceğim herseyin yolunda olduğunu duymaya ihtiyacım var
Bende bugün gideceğim 6da randevum gönlünü ferah tut haber ederm durumu çıkınca

Amin canım amiiin.
benim ilk kuzum tüp bebek 6. Deneme.
Daha önce hamile kaldım yine tüp bebekle ama 13. Haftada kaybettim bebekTe anomali vardı doktor genetik değil kalıtsal değil şans demişti.
Onun için testleri düşünmedim yani ultrason görüntüsünde bi sıkıntı görülmezse yaptırmayı düşünmüyorum diyelim inşallah öyle olur🥰
Bende henüz daha doktorumla görüşmedik tesleri ama bende yaptırmayı düşünmüyorum. Yaptırırsamda ikili tarama ve detaylı ultrason yeterli diye düşünüyorum. Bakalım hayırlısı bende 10+2 sanırım ☺️

Back