• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    238
Yok benimki hiç beşiğinde yatmıyo gündüz emzirme yastığında emerken uyuyo çok oynatmadan en yakın yere uyandırmadan koyuyorum. Genelde yarım saat 1 saat arasında uyuyo 40 dakikadan az uyumaması için uğraşıyorum. Gece de benimle uyuduğu için sanırım pek uyanmıyo yanından tuvalete falan kalkarsam uyanır sadece nasıl oluyosa gittiğimi anlıyo cüce
Sen gidince kokun da gidiyor kuzum, ondan anlıyodur 🤗

Doğum parası

Eklentiler

• 1000022586.jpg
    1000022586.jpg
    72,1 KB · Görüntüleme: 34
  • 1000022585.jpg
    1000022585.jpg
    60,8 KB · Görüntüleme: 33
Yaa ıyutmayın diolar ama benimki uyanıpta uykuya devam etmwk istiyosa yani uyku belirtileri gosteriyosa ve ben 2 saati gecti diye uyutmuyosam o gün bize zindan hüçbişeyi yapmak istemiyo sinirli oluyo bagırıyo aglıyo soylenıyo. 2 dakka gülüyosa 15 dk aglar daha dogrusu sinirli sinirli söylenir bana😁
Aynen uykusu varsa hiçbir şeyden mutlu olmuyor, hep mızmız, yaşlılar gibi söylenip duruyor 🤣

Benim bebe 3 saat asla dayanamaz genelde 1 buçuk saatte uykusu geliyo 45 dk 1 buçuk saat arası diyeyim. Günde 4 uyku yapıyo 3.5 4 saat toplamda. Galiba akşam 6dan sonra uyutmamak gerekiyo gece uykusuna geçebilmesi için
Yaa ıyutmayın diolar ama benimki uyanıpta uykuya devam etmwk istiyosa yani uyku belirtileri gosteriyosa ve ben 2 saati gecti diye uyutmuyosam o gün bize zindan hüçbişeyi yapmak istemiyo sinirli oluyo bagırıyo aglıyo soylenıyo. 2 dakka gülüyosa 15 dk aglar daha dogrusu sinirli sinirli söylenir bana😁
ben çözemedim bu işi. normalde gündüz çok uyuyunca gece sıkıntı çekiyordu. o yüzden gündüz uykularını kaydetmeye ve sınırlandırmaya başlamıştım ama şimdi de gündüz çok uyumak istiyor, uyutmayınca gece sorun çıkarıyor. bi orta yol bulucaz inşallah

Eve kapanmayıp birlilkte çıkın ?saat uyuyor ise. Mesela sandviç yap beben emiyorsa arabada emer emmiyprsa mamasını içer 3 saar rahatsıznız. Birlikte istemiyorsa sende onu önemsemiyormuş onsuz mutluymuş gibi yap. Ters psikoloji. Okeye gittiği günün ertesi sende 1 saay akşam çocuğu bırak kahve içneye çık.
Yapıyorum. Önceden eşim "çocuk hassas" vs. Diyordu. Sonra biri bana kocan çok önemsiyorsa çocuğu o kadar insanın içine gidip okey oynamasın falan dedi. "Çok mantıklı ya" dedim. Rahatladım şimdi oğlusumu alıp çıkıyorum dışarı.

Keşke bende seni takdir edebilsem de 😂😂😂
Ay harikasın ya. Nerden aklınıza geliyor. :D bir dahakine derim.
Bebeği için bakıcı bulan var mı varsa eğer nelere dikkat ettiniz anlaşırken
Benim bulduğum kadın 2,3 sene önce velimdi. Hakkında güzel bir şey duymuştum. Görümcesinin kızına bakmış bir süre ve kendi kızından ayırmamıs vs. Bana temizlik için geliyordu. Evimi emanet ediyordum. Sorun olmadı şimdiye kadar. (ufak tefek bir şeyler kırıldı ama önemsiz) şimdi de oğlanı emanet edeceğim bakalım. Kamera koymak konusunda kararsızım bende. İstemeyebilir.

Ay harikasın ya. Nerden aklınıza geliyor. :D bir dahakine derim.

Benim bulduğum kadın 2,3 sene önce velimdi. Hakkında güzel bir şey duymuştum. Görümcesinin kızına bakmış bir süre ve kendi kızından ayırmamıs vs. Bana temizlik için geliyordu. Evimi emanet ediyordum. Sorun olmadı şimdiye kadar. (ufak tefek bir şeyler kırıldı ama önemsiz) şimdi de oğlanı emanet edeceğim bakalım. Kamera koymak konusunda kararsızım bende. İstemeyebilir.
Kesinliklr kamera koy bu devirde kimseye güven olmaz canım

Evet insanın kafasını karıştırıyor ama tam olarak kızamıyorsun arafta kalıyorsun 😂
Kız senin koca cok tehlikeli. Cok dikkatli ol 😂 akıllı o senin yumusak tarafını bulmus hep akıyor 😂 bi iş arkadasımız vardı karısı küstügünde bikaç gun konusmuyormus. İyi oluyo kafamı dinliyorum diodu. O ara rahat rahat işlerimi hallediyorum nırmalde 50 kez sorar sorun cıkarır diodu😁 sen gene de ipini salma pek. Şimdi sen yoksun die hergün okeye gider o

Kız senin koca cok tehlikeli. Cok dikkatli ol 😂 akıllı o senin yumusak tarafını bulmus hep akıyor 😂 bi iş arkadasımız vardı karısı küstügünde bikaç gun konusmuyormus. İyi oluyo kafamı dinliyorum diodu. O ara rahat rahat işlerimi hallediyorum nırmalde 50 kez sorar sorun cıkarır diodu😁 sen gene de ipini salma pek. Şimdi sen yoksun die hergün okeye gider o
Böyle şeyler duyunca insan şüphe ediyor acaba eşim benim hakkımda başkalarına ne diyor diye 😅😅

Back