Ay biz bu ilk çocuk 5 bin yardımından yararlanamıyoruz dimiiiDoğum yardımlarını gördünüz mü? Bi de doğum izni yükselip de bizi kapsasa harika olacak yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay biz bu ilk çocuk 5 bin yardımından yararlanamıyoruz dimiiiDoğum yardımlarını gördünüz mü? Bi de doğum izni yükselip de bizi kapsasa harika olacak yaa
Sen gidince kokun da gidiyor kuzum, ondan anlıyodurYok benimki hiç beşiğinde yatmıyo gündüz emzirme yastığında emerken uyuyo çok oynatmadan en yakın yere uyandırmadan koyuyorum. Genelde yarım saat 1 saat arasında uyuyo 40 dakikadan az uyumaması için uğraşıyorum. Gece de benimle uyuduğu için sanırım pek uyanmıyo yanından tuvalete falan kalkarsam uyanır sadece nasıl oluyosa gittiğimi anlıyo cüce
Ben de merak ettim, ilk kez mi uygulanacaktır acaba?Ay biz bu ilk çocuk 5 bin yardımından yararlanamıyoruz dimiii
Aynen uykusu varsa hiçbir şeyden mutlu olmuyor, hep mızmız, yaşlılar gibi söylenip duruyorYaa ıyutmayın diolar ama benimki uyanıpta uykuya devam etmwk istiyosa yani uyku belirtileri gosteriyosa ve ben 2 saati gecti diye uyutmuyosam o gün bize zindan hüçbişeyi yapmak istemiyo sinirli oluyo bagırıyo aglıyo soylenıyo. 2 dakka gülüyosa 15 dk aglar daha dogrusu sinirli sinirli söylenir bana
Çok üzülüyorum böyle düşününce ya nasıl muhtaç banaSen gidince kokun da gidiyor kuzum, ondan anlıyodur
Kız senin ne güzel yüreğin var, tanımadan sevdim valla seni. Diğer kızları da öyleÇok üzülüyorum böyle düşününce ya nasıl muhtaç bana
Ben de hepinizi çok seviyorumKız senin ne güzel yüreğin var, tanımadan sevdim valla seni. Diğer kızları da öyle
Benim bebe 3 saat asla dayanamaz genelde 1 buçuk saatte uykusu geliyo 45 dk 1 buçuk saat arası diyeyim. Günde 4 uyku yapıyo 3.5 4 saat toplamda. Galiba akşam 6dan sonra uyutmamak gerekiyo gece uykusuna geçebilmesi için
ben çözemedim bu işi. normalde gündüz çok uyuyunca gece sıkıntı çekiyordu. o yüzden gündüz uykularını kaydetmeye ve sınırlandırmaya başlamıştım ama şimdi de gündüz çok uyumak istiyor, uyutmayınca gece sorun çıkarıyor. bi orta yol bulucaz inşallahYaa ıyutmayın diolar ama benimki uyanıpta uykuya devam etmwk istiyosa yani uyku belirtileri gosteriyosa ve ben 2 saati gecti diye uyutmuyosam o gün bize zindan hüçbişeyi yapmak istemiyo sinirli oluyo bagırıyo aglıyo soylenıyo. 2 dakka gülüyosa 15 dk aglar daha dogrusu sinirli sinirli söylenir bana
Alabiliyor muyuz yaniDoğum parası
Benim anladığım evet alabiliriz yarın bi detaylı bakmam lazımAlabiliyor muyuz yani
Yapıyorum. Önceden eşim "çocuk hassas" vs. Diyordu. Sonra biri bana kocan çok önemsiyorsa çocuğu o kadar insanın içine gidip okey oynamasın falan dedi. "Çok mantıklı ya" dedim. Rahatladım şimdi oğlusumu alıp çıkıyorum dışarı.Eve kapanmayıp birlilkte çıkın ?saat uyuyor ise. Mesela sandviç yap beben emiyorsa arabada emer emmiyprsa mamasını içer 3 saar rahatsıznız. Birlikte istemiyorsa sende onu önemsemiyormuş onsuz mutluymuş gibi yap. Ters psikoloji. Okeye gittiği günün ertesi sende 1 saay akşam çocuğu bırak kahve içneye çık.
Evet insanın kafasını karıştırıyor ama tam olarak kızamıyorsun arafta kalıyorsunSeninki en azından takdir edip gidiyormuş benimki takdir teşekkür etmeden gidiyor
Evet ve çocuk gibisin denmesine de aşırı sinirleniyor rjrjbüyümemiş bu adam her anlattığın şeyde bunu görüyorum. hayat onu büyütür bi noktada ama inşallah geç kalmış olmaz.
Ay harikasın ya. Nerden aklınıza geliyor. bir dahakine derim.Keşke bende seni takdir edebilsem de
Benim bulduğum kadın 2,3 sene önce velimdi. Hakkında güzel bir şey duymuştum. Görümcesinin kızına bakmış bir süre ve kendi kızından ayırmamıs vs. Bana temizlik için geliyordu. Evimi emanet ediyordum. Sorun olmadı şimdiye kadar. (ufak tefek bir şeyler kırıldı ama önemsiz) şimdi de oğlanı emanet edeceğim bakalım. Kamera koymak konusunda kararsızım bende. İstemeyebilir.Bebeği için bakıcı bulan var mı varsa eğer nelere dikkat ettiniz anlaşırken
Kesinliklr kamera koy bu devirde kimseye güven olmaz canımAy harikasın ya. Nerden aklınıza geliyor. bir dahakine derim.
Benim bulduğum kadın 2,3 sene önce velimdi. Hakkında güzel bir şey duymuştum. Görümcesinin kızına bakmış bir süre ve kendi kızından ayırmamıs vs. Bana temizlik için geliyordu. Evimi emanet ediyordum. Sorun olmadı şimdiye kadar. (ufak tefek bir şeyler kırıldı ama önemsiz) şimdi de oğlanı emanet edeceğim bakalım. Kamera koymak konusunda kararsızım bende. İstemeyebilir.
Kız senin koca cok tehlikeli. Cok dikkatli ol akıllı o senin yumusak tarafını bulmus hep akıyor bi iş arkadasımız vardı karısı küstügünde bikaç gun konusmuyormus. İyi oluyo kafamı dinliyorum diodu. O ara rahat rahat işlerimi hallediyorum nırmalde 50 kez sorar sorun cıkarır diodu sen gene de ipini salma pek. Şimdi sen yoksun die hergün okeye gider oEvet insanın kafasını karıştırıyor ama tam olarak kızamıyorsun arafta kalıyorsun
Böyle şeyler duyunca insan şüphe ediyor acaba eşim benim hakkımda başkalarına ne diyor diyeKız senin koca cok tehlikeli. Cok dikkatli ol akıllı o senin yumusak tarafını bulmus hep akıyor bi iş arkadasımız vardı karısı küstügünde bikaç gun konusmuyormus. İyi oluyo kafamı dinliyorum diodu. O ara rahat rahat işlerimi hallediyorum nırmalde 50 kez sorar sorun cıkarır diodu sen gene de ipini salma pek. Şimdi sen yoksun die hergün okeye gider o