- 29 Ocak 2021
- 254
- 298
- 53
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #6.401
20 ye kadar yolu var bence kesinlik için14. Haftayadayım önceleri hep kıza benziyor diyordu doktor bugün erkek gibi dedi sizce 14. Haftada söylenen kesin midir kızlar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
20 ye kadar yolu var bence kesinlik için14. Haftayadayım önceleri hep kıza benziyor diyordu doktor bugün erkek gibi dedi sizce 14. Haftada söylenen kesin midir kızlar![]()
Merhaba canım. Benim burnum sürekli kanıyor 2-3 güne birGünaydın burun kanaması yaşayan var mı acaba 1 haftadır 3.ye burun kanaması yaşadım doktora daha çıkmadım da endişelenmeli miyim?
Benim de şişiyor gözlerim ama her gün bir gerekçe bulup ağladığım içinKızlar selam 15 inci haftadayım aşırı gözlerim şişiyor kurba muppet gibiyimnapıcağımı bilmiyorum birde aşırı uykusuzluk çekiyorum yatamıyorum bi sağ bi sol çok rahatsız ediyor karnım beni 6 7 aylık sanki o derece kötü hissediyorum kendimi sizdede varmı bu problemler başka biyerimde şişlik yok ama ne ayaklarım nede ellerim
Happy Mom diye bir uygulama indirdim ben, oradan bebeğin gelişimini takip ediyorum. Burada da imzalarımızın altında güzel bilgiler var, orada da benzer. Ek olarak üstte kaçıncı trimester'da olduğumuz da yazıyor, 15. haftaya girince 2. Trimester yazmaya başladı. Yani 4. aya 14. hafta bitince giriliyor.Kızlar dördüncü aya kaçıncı haftada giriyoruz hesaplamalar karışıyor bende
Ewet bazen geç saatlerde bişeyler yiyorumBenim de şişiyor gözlerim ama her gün bir gerekçe bulup ağladığım içinhızlı mı kilo aldınız acaba ya da geç saatte yiyorsanız o da rahatsız eder
Evet çok normal benimde ara ara kaniyo indirdiğim uygulama da yazıyordu hatta burnunuz kanarsa korkmayın diyeGünaydın burun kanaması yaşayan var mı acaba 1 haftadır 3.ye burun kanaması yaşadım doktora daha çıkmadım da endişelenmeli miyim?
Canımmm sonunda öğrendinEvet kızlarrr ben geldimmmm
17+5 ten bildiriyorum
şükür herşey yolunda kızımla beraber gittik oda görmeyi çok istiyordu beraber ellerini ayaklarını kafasını teker teker gördük
Çok sakin bir şekilde durmuştu benim hareketleri hissetmemen kesin bundan kaynaklı
Cinsiyeti sorduk ve cinsiyetimiz erkekkızıma erkek kardeş geliyor
Annemler ablamlar yanıldı hepsi kız hissediyordu şaşırdık çok beklemiyordukTaranta sende kız hissetmiştin
Sağlıklı olsun yeterli Rabbim hayırlı evlat olmasını ve sağlıklı olmasını nasip etsin inşallah
Ayrıntılı ultrason için 20 haftadan sınra perinatolojiden randevu alırsın dedi
Üçlü test yaptırmak istiyor musun dedi
hayır dedim direk tekrar kafamı allak bullak etmek istemiyorum
Elenatal 2 ye devam ve demir ilaçlarına devam
Kan ve idrar verildi bir aydır vermemiştim kan sonuçlar için bekleyeceğim bir kaç gün
Evet benden bu kadar güzel anneler![]()
Rabbim verdiyse vardır bir bildiğiEwet bazen geç saatlerde bişeyler yiyorumbeş kilo almışım başından bu yana biraz çabuk ve hızlı kilo alıyorum bende gebeliklerimde
ama açda uyuyamıyorum napıyım bu arada kıyamam ya neden ağlıyorsun inanki benim ağlamam gerekir bende çok ağladım ilk aylar artık alıştım çünkü bu dördüncü bebek hiç istemiyordum artık zorda olsa kendimi alıştırdım
![]()
Maşallah sağlıkla büyüsünEvet kızlarrr ben geldimmmm
17+5 ten bildiriyorum
şükür herşey yolunda kızımla beraber gittik oda görmeyi çok istiyordu beraber ellerini ayaklarını kafasını teker teker gördük
Çok sakin bir şekilde durmuştu benim hareketleri hissetmemen kesin bundan kaynaklı
Cinsiyeti sorduk ve cinsiyetimiz erkekkızıma erkek kardeş geliyor
Annemler ablamlar yanıldı hepsi kız hissediyordu şaşırdık çok beklemiyordukTaranta sende kız hissetmiştin
Sağlıklı olsun yeterli Rabbim hayırlı evlat olmasını ve sağlıklı olmasını nasip etsin inşallah
Ayrıntılı ultrason için 20 haftadan sınra perinatolojiden randevu alırsın dedi
Üçlü test yaptırmak istiyor musun dedi
hayır dedim direk tekrar kafamı allak bullak etmek istemiyorum
Elenatal 2 ye devam ve demir ilaçlarına devam
Kan ve idrar verildi bir aydır vermemiştim kan sonuçlar için bekleyeceğim bir kaç gün
Evet benden bu kadar güzel anneler![]()
Rota covid yaptırmadım sadece bebeklik dönemi aşılarını yaptırdım şükür sıkıntı da yaşamadık yeni uygulanan aşıları yaptırmayı da hıc düşünmüyorum guvenirligi yok benim için, uzun vadede nasıl sonuçlar alınacak görmeden denemeyeceğim, bende asi karşıtı değilim ama bildiğim aşıların, diğerlerine karşıyımKızlar merhabalar doğumdan sonra aşı hakkında ne düşünüyorsunuz rota filan otizm yapıyor bilgisi dolanıyor aşı karşıtı değilim kesinlikle ama tecrübe eden var mı aramızda doğum yapmışlar var bilgilendirir misiniz bir problem yaşayan oldu mu? İlk bebeğim çok endişe ettim açıkcası
Bende öyle düşünüyorum şuan için ama şu mülteciler yada komple aşısız olanlar kaynaklı filan bir hastalık kapar mı ilerleyen zamanda emin olamıyorum çok zor yaRota covid yaptırmadım sadece bebeklik dönemi aşılarını yaptırdım şükür sıkıntı da yaşamadık yeni uygulanan aşıları yaptırmayı da hıc düşünmüyorum guvenirligi yok benim için, uzun vadede nasıl sonuçlar alınacak görmeden denemeyeceğim, bende asi karşıtı değilim ama bildiğim aşıların, diğerlerine karşıyım
Sana yazdıktan bi saat sonra deli gibi burnum kanamaya başladı. Kuzenimle görüntülü konuşuyorduk bi anda her yer kan oldu o da şaşırdı. Bu sefer çok da zor durdurdum . Hemen tansiyonumu ölçtüm 9-5 çıktı. Doktorumu aradım. Tansiyonun normalde hiç korkma dedi. Demek ki tansiyon kaynaklı değil muhtemelen kolçak damatlar genişlediği için oluyor KBB ye gidersen ufak bi işlemler kılcal damarlara işlem uygularlar merak etme dedi. Eğer her gün kanamaya devam ederse KBB ye git ama arada kanıyorsa gerek yok dediGünaydın burun kanaması yaşayan var mı acaba 1 haftadır 3.ye burun kanaması yaşadım doktora daha çıkmadım da endişelenmeli miyim?
Ben hergün neredeyse yaşıyorum bu aralar canım evet normal kan artışı olduğu ve burundaki damarlar ince olduğu için ama endişe edersen doktoruna danışabilirsinGünaydın burun kanaması yaşayan var mı acaba 1 haftadır 3.ye burun kanaması yaşadım doktora daha çıkmadım da endişelenmeli miyim?
Şöyle bir şey var bende bundan bakıyorumKızlar dördüncü aya kaçıncı haftada giriyoruz hesaplamalar karışıyor bende