• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    48
Selam kızlar dün dr a gittik herhangi birşey yok herşey yolunda dediler. 18. hafta da kendi dr uma 21. haftada da perinatalog a gideceğim. detaylı ultrason için
bugün de kesin sonuçlar geldi işteyim lsun eşim aldı perşembe sabahtan gideceğim perinatalog a kendi dr uma yolladım temiz çok şükür:KK61:
microray mı nedir o testte yapılacakmış ama o çok sonra gelirmiş bakalım hayırlısı inşaallah

Selam kızlar dün dr a gittik herhangi birşey yok herşey yolunda dediler. 18. hafta da kendi dr uma 21. haftada da perinatalog a gideceğim. detaylı ultrason için
bugün de kesin sonuçlar geldi işteyim lsun eşim aldı perşembe sabahtan gideceğim perinatalog a kendi dr uma yolladım temiz çok şükür:KK61:
microray mı nedir o testte yapılacakmış ama o çok sonra gelirmiş bakalım hayırlısı inşaallah
Çok şükür Y YagmurrTanem İnşallah devamında da her şey iyi çıkar, sağlıkla kucağına alırsın bebeğini, çok güzel haberler🙏🧿💞

Eeee arkadaşlar ben 12. Haftadayım hala kusuyorum 😀 hiç böyle hayal etmemiştim 😀 lady peacock lady peacock senin bitti mi kusmaların canımmm ne zaman bitecek bu kusmalar 😀
Biliyorsunuz benim devamlı bulantım vardı. Gece gündüz. Günde 2-3 kez de kusuyordum.

Bir haftadır kusmuyorum. :KK36: Bulantı da bir iki kez geliyor. Geldiği gibi gidiyor. Hoppa
Hala prilam kullanmaya devam ediyorum. Birkaç güne bırakırım.

Bence sen de uzatmaları oynuyorsun. Yakında rahata ereceksin ins. :KK51:

Bu arada kim yazmıştı, hatırlayamadım. Ama benim de bas ağrım var. Hatta bugün de ağrıyor :olamaz:

Son düzenleme:
o microray önceki gebeliğimde yapılmıştı tabi bebek alındıktan sonra yapılmıştı bana sonucuda bi 25 30 günü bulmuştu canım

Eeee arkadaşlar ben 12. Haftadayım hala kusuyorum 😀 hiç böyle hayal etmemiştim 😀 lady peacock lady peacock senin bitti mi kusmaların canımmm ne zaman bitecek bu kusmalar 😀
Kıyamam kuzum inşallah 13-14 üncü haftalarda tamamen geçer 🤲❤️🥰
Sonuçların temiz olmasına çok sevindim canım benim. İnşallah hepsi tertemiz çıkacak sağlıkla alacaksın evladını kucağına 🥰❤️

Canım anneler hepinize merhaba 😇😇 günlerimiz haftalarınız aylarınız çok güzel geçsin inşallah 🙏 bugün bir pozitif uyandım maşallah🤣
14+2 den göbüş selamı 💙💙🥰
Oturduğum için bu kadar büyük gözüküyor Aslında ayaktayken böyle çok kocaman değil 🤔😁😁😁

Eklentiler

• IMG_20250114_135007_240~2.jpg
    IMG_20250114_135007_240~2.jpg
    92,4 KB · Görüntüleme: 86
Biliyorsunuz benim devamlı bulantım vardı. Gece gündüz. Günde 2-3 kez de kusuyordum.

Bir haftadır kusmuyorum. :KK36: Bulantı da bir iki kez geliyor. Geldiği gibi gidiyor. Hoppa
Hala prilam kullanmaya devam ediyorum. Birkaç güne bırakırım.

Bence sen de uzatmaları oynuyorsun. Yakında rahata ereceksin ins. :KK51:

Bu arada kim yazmıştı, hatırlayamadım. Ama benim de bas ağrım var. Hatta bugün de ağrıyor :olamaz:
HAhahah onu da ben yazmıştım 😀😀 resmen gebelikte yaşanacak ne belirtisi varsa hepsini yaşıyorum atlamadan 😀😀😀😀 maşallahım var 😀 neyse sana güveniyorum bir hafta sonra güncelleyeceğim bulantı durumumu 😀😀

Çok sevindim arkadaşım. Çok şükür hamdolsun. İnşallah o beklediğin sonuçlar da güzel gelecek içini ferah tut 😍

Canım anneler hepinize merhaba 😇😇 günlerimiz haftalarınız aylarınız çok güzel geçsin inşallah 🙏 bugün bir pozitif uyandım maşallah🤣
Oturduğum için bu kadar büyük gözüküyor Aslında ayaktayken böyle çok kocaman değil 🤔😁😁😁
Ay harika bir göbüşşş 😍 benim de bu kadar çıktı belki daha fazla. Daha çok erken değil mi yoksa normal mi 😅

Y YagmurrTanem canım haberlerin iyi olmasına o kadar sevindim ki anlatamam ❤️ daha da güzel haberler alacaksın sağlıkla gelecek inşallah bebişin ❤️

hayatbeninedenyoruyosun hayatbeninedenyoruyosun lady peacock lady peacock bir göbek güncellemesi de benden gelsin daha 12. Hafta ama ikinci gebelikler erken çıkar diyorlardı doğruymuş 🙈

Eklentiler

• 1000017122-01.jpeg
    1000017122-01.jpeg
    57,1 KB · Görüntüleme: 77
Ya ben de epey duygusalim. Dunogluma söyledik.annenin karnında bebek var falan dedik. Baya sevindi gibi şimdilik.

Sabah kucağıma çıkarken karnıma baskı yapinca biraz canım yandi. "Ay of" falan dedim bebek mı acıdı bebek ağladı mi falan dedi 😢 karnımı sevdi öptü çok uzak yoldan gelecek de mi diyo 🤣 çok tuhaf bir şey

Ay harika bir göbüşşş 😍 benim de bu kadar çıktı belki daha fazla. Daha çok erken değil mi yoksa normal mi 😅
Normaldir herhalde ya hepimizun çıkmış baya maşallah 😁😁 otururken tabi biraz daha fazla çıkıyor 6 aylık gibi hsjsjsj
Benim göbeğim bildiğiniz 5-6 aylık gibi. 😬

Birden çıktı. Kızımda bu kadar değildi. 2. Old için mi bilmiyorum. Kötü yanı ne kadar bol giysem de saklanamaz durumda, iyi yanı toplu taşımada yer veriyorlar :oops::KK48:
Kış olduğu için pek belli olmuyor benim dışarıdayken mont falan kaba duruyor zaten o yüzden kimse yer vermiyor 🥲🤣🤣🤣
Y YagmurrTanem canım haberlerin iyi olmasına o kadar sevindim ki anlatamam ❤️ daha da güzel haberler alacaksın sağlıkla gelecek inşallah bebişin ❤️

hayatbeninedenyoruyosun hayatbeninedenyoruyosun lady peacock lady peacock bir göbek güncellemesi de benden gelsin daha 12. Hafta ama ikinci gebelikler erken çıkar diyorlardı doğruymuş 🙈
Maşallah senin göbüş de büyümüş. Benim de 2. Gebelik ama ilkini 7. Haftada kaybetmistim o gebeliğim göbeğimi etkilemez sanırım bukadar.
Balık etliyim ben biraz su içsem çıkıyor zaten 🤣

Benim göbeğim bildiğiniz 5-6 aylık gibi. 😬

Birden çıktı. Kızımda bu kadar değildi. 2. Old için mi bilmiyorum. Kötü yanı ne kadar bol giysem de saklanamaz durumda, iyi yanı toplu taşımada yer veriyorlar :oops::KK48:

Ay benim göbüşüm de çıktı kocaman. Hatta doktora sordum normal mi diye. Bana daha bebek değildir o gazdır dedi 🤦🏻‍♀️😅 Ama hayır inanmıyorum hepimizin çıkmış işte bebek basbayağı yani 😒

Bende öyleyim boğazım hafif ağrı burnum tıkalı sinüsler dolmuş sanırım. Ben sürekli buhar banyosu tuzlu su gargarası ve burnuma tuzlu su çekiyorum birde buhurdanlık yakıyorum begomat karanfil yağı falan birde ılık ballı limonlu su içiyorum
Nasıl oldunuz

Maşallah göbüşüne kuzum 🥰🤣❤️ benimki de maşallah 5-6 aylık gibi. Geçen kayınvalidem gördü hamile pantolonu giymiştim üstümde bol kazak vardı ona rağmen belliydi kız bu kocaman olmuş dedi. Valla öyle oldu anne hemen çıktı dedim. Normal kot düğmesi sıkıyordu belli etmiyordu anlayamiyorlardi ama gebe pantolonuna geçince artık etrafdakiler de görüyorlar. 🤣❤️
Ya ben de epey duygusalim. Dunogluma söyledik.annenin karnında bebek var falan dedik. Baya sevindi gibi şimdilik.

Sabah kucağıma çıkarken karnıma baskı yapinca biraz canım yandi. "Ay of" falan dedim bebek mı acıdı bebek ağladı mi falan dedi 😢 karnımı sevdi öptü çok uzak yoldan gelecek de mi diyo 🤣 çok tuhaf bir şey
Kızım öğrendiği günden beri o kadar mutlu ki. Sürekli karnımı okşuyor öpüyor sarılıyor. Büyüyor anne dimi diyor. Daha çok büyüyecek dimi diyor. O doğunca kucağıma ver ben ona sarılayım diyor. O kadar heyecanlı ki. Onun ilgisi sevgisi beni çok duygulandiriyor. Sürekli bebek kardeşim de yesin bundan acıkmıştir, o da beğenir falan diyor. Hep dilinde hep.. Doktora gidiyoruz kontrole babaannesine bırakıp, bana fotoğrafını getirecek misin anne diyor öyle merak ediyor. Bu kadar ilgileneceğini, seveceğini hiç düşünmemiştim. Gördükçe duygulaniyorum ❤️🥰😊

Back