• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    133
Kızlar selam 15 inci haftadayım aşırı gözlerim şişiyor kurba muppet gibiyim 😂😂😂🤭napıcağımı bilmiyorum birde aşırı uykusuzluk çekiyorum yatamıyorum bi sağ bi sol çok rahatsız ediyor karnım beni 6 7 aylık sanki o derece kötü hissediyorum kendimi sizdede varmı bu problemler başka biyerimde şişlik yok ama ne ayaklarım nede ellerim

Kızlar selam 15 inci haftadayım aşırı gözlerim şişiyor kurba muppet gibiyim 😂😂😂🤭napıcağımı bilmiyorum birde aşırı uykusuzluk çekiyorum yatamıyorum bi sağ bi sol çok rahatsız ediyor karnım beni 6 7 aylık sanki o derece kötü hissediyorum kendimi sizdede varmı bu problemler başka biyerimde şişlik yok ama ne ayaklarım nede ellerim
Benim de şişiyor gözlerim ama her gün bir gerekçe bulup ağladığım için 🥺 hızlı mı kilo aldınız acaba ya da geç saatte yiyorsanız o da rahatsız eder

Kızlar dördüncü aya kaçıncı haftada giriyoruz hesaplamalar karışıyor bende
Happy Mom diye bir uygulama indirdim ben, oradan bebeğin gelişimini takip ediyorum. Burada da imzalarımızın altında güzel bilgiler var, orada da benzer. Ek olarak üstte kaçıncı trimester'da olduğumuz da yazıyor, 15. haftaya girince 2. Trimester yazmaya başladı. Yani 4. aya 14. hafta bitince giriliyor.

Evet kızlarrr ben geldimmmm 🤗
17+5 ten bildiriyorum
şükür herşey yolunda kızımla beraber gittik oda görmeyi çok istiyordu beraber ellerini ayaklarını kafasını teker teker gördük 🥰🥰❤️🤲🏻
Çok sakin bir şekilde durmuştu benim hareketleri hissetmemen kesin bundan kaynaklı 🤭😆
Cinsiyeti sorduk ve cinsiyetimiz erkek 💙kızıma erkek kardeş geliyor 🥲
Annemler ablamlar yanıldı hepsi kız hissediyordu şaşırdık çok beklemiyorduk Taranta Taranta sende kız hissetmiştin 🫶😀
Sağlıklı olsun yeterli Rabbim hayırlı evlat olmasını ve sağlıklı olmasını nasip etsin inşallah 🤲🏻
Ayrıntılı ultrason için 20 haftadan sınra perinatolojiden randevu alırsın dedi
Üçlü test yaptırmak istiyor musun dedi
hayır dedim direk tekrar kafamı allak bullak etmek istemiyorum 🤦🏻‍♀️
Elenatal 2 ye devam ve demir ilaçlarına devam
Kan ve idrar verildi bir aydır vermemiştim kan sonuçlar için bekleyeceğim bir kaç gün
Evet benden bu kadar güzel anneler 🥰

Benim de şişiyor gözlerim ama her gün bir gerekçe bulup ağladığım için 🥺 hızlı mı kilo aldınız acaba ya da geç saatte yiyorsanız o da rahatsız eder
Ewet bazen geç saatlerde bişeyler yiyorum😔beş kilo almışım başından bu yana biraz çabuk ve hızlı kilo alıyorum bende gebeliklerimde 😓ama açda uyuyamıyorum napıyım bu arada kıyamam ya neden ağlıyorsun inanki benim ağlamam gerekir bende çok ağladım ilk aylar artık alıştım çünkü bu dördüncü bebek hiç istemiyordum artık zorda olsa kendimi alıştırdım 😔

17+5 ten bildiriyorum
şükür herşey yolunda kızımla beraber gittik oda görmeyi çok istiyordu beraber ellerini ayaklarını kafasını teker teker gördük 🥰🥰❤️🤲🏻
Çok sakin bir şekilde durmuştu benim hareketleri hissetmemen kesin bundan kaynaklı 🤭😆
Annemler ablamlar yanıldı hepsi kız hissediyordu şaşırdık çok beklemiyorduk Taranta Taranta sende kız hissetmiştin 🫶😀
Sağlıklı olsun yeterli Rabbim hayırlı evlat olmasını ve sağlıklı olmasını nasip etsin inşallah 🤲🏻
Kan ve idrar verildi bir aydır vermemiştim kan sonuçlar için bekleyeceğim bir kaç gün
Canımmm sonunda öğrendin 🥰😍 güzel haberlerle gelmene çok sevindim ❤️ 😍 sağlıkla gelsin minik oğlun inşallah ❤️ 🥰 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🥰
Ewet bazen geç saatlerde bişeyler yiyorum😔beş kilo almışım başından bu yana biraz çabuk ve hızlı kilo alıyorum bende gebeliklerimde 😓ama açda uyuyamıyorum napıyım bu arada kıyamam ya neden ağlıyorsun inanki benim ağlamam gerekir bende çok ağladım ilk aylar artık alıştım çünkü bu dördüncü bebek hiç istemiyordum artık zorda olsa kendimi alıştırdım 😔
Rabbim verdiyse vardır bir bildiği 🤲 elbette kolay değil 4. Çocuk fikrine alışmak ben 2. İçin ne kadar çok düşündüm. Eşim bazen 3. Falan diyor yok artık diyorum. Ama karnına düşmüş bir kere canından can olmuş. Rabbim verirse 3yu afallarım ama yapacak bir şey yok derim. Gebeliginden zevk almaya çalış, kendini ve bebeğini üzülüp de strese sokmanın sadece zararı olur. Ne güzel bir can daha yeşerteceksin sağlıkla al kucağına inşallah ❤️ 😍

Kızlar merhabalar doğumdan sonra aşı hakkında ne düşünüyorsunuz rota filan otizm yapıyor bilgisi dolanıyor aşı karşıtı değilim kesinlikle ama tecrübe eden var mı aramızda doğum yapmışlar var bilgilendirir misiniz bir problem yaşayan oldu mu? İlk bebeğim çok endişe ettim açıkcası

17+5 ten bildiriyorum
Maşallah sağlıkla büyüsün 💕🐣💕🐣 ben kendim için de erkek hissediyordum zaten 😅 tutturamadığım buradan belliydi.

Kızlar merhabalar doğumdan sonra aşı hakkında ne düşünüyorsunuz rota filan otizm yapıyor bilgisi dolanıyor aşı karşıtı değilim kesinlikle ama tecrübe eden var mı aramızda doğum yapmışlar var bilgilendirir misiniz bir problem yaşayan oldu mu? İlk bebeğim çok endişe ettim açıkcası
Rota covid yaptırmadım sadece bebeklik dönemi aşılarını yaptırdım şükür sıkıntı da yaşamadık yeni uygulanan aşıları yaptırmayı da hıc düşünmüyorum guvenirligi yok benim için, uzun vadede nasıl sonuçlar alınacak görmeden denemeyeceğim, bende asi karşıtı değilim ama bildiğim aşıların, diğerlerine karşıyım

Rota covid yaptırmadım sadece bebeklik dönemi aşılarını yaptırdım şükür sıkıntı da yaşamadık yeni uygulanan aşıları yaptırmayı da hıc düşünmüyorum guvenirligi yok benim için, uzun vadede nasıl sonuçlar alınacak görmeden denemeyeceğim, bende asi karşıtı değilim ama bildiğim aşıların, diğerlerine karşıyım
Bende öyle düşünüyorum şuan için ama şu mülteciler yada komple aşısız olanlar kaynaklı filan bir hastalık kapar mı ilerleyen zamanda emin olamıyorum çok zor ya 🥲

Günaydın burun kanaması yaşayan var mı acaba 1 haftadır 3.ye burun kanaması yaşadım doktora daha çıkmadım da endişelenmeli miyim?
Sana yazdıktan bi saat sonra deli gibi burnum kanamaya başladı. Kuzenimle görüntülü konuşuyorduk bi anda her yer kan oldu o da şaşırdı. Bu sefer çok da zor durdurdum . Hemen tansiyonumu ölçtüm 9-5 çıktı. Doktorumu aradım. Tansiyonun normalde hiç korkma dedi. Demek ki tansiyon kaynaklı değil muhtemelen kolçak damatlar genişlediği için oluyor KBB ye gidersen ufak bi işlemler kılcal damarlara işlem uygularlar merak etme dedi. Eğer her gün kanamaya devam ederse KBB ye git ama arada kanıyorsa gerek yok dedi 🌺

Günaydın burun kanaması yaşayan var mı acaba 1 haftadır 3.ye burun kanaması yaşadım doktora daha çıkmadım da endişelenmeli miyim?
Ben hergün neredeyse yaşıyorum bu aralar canım evet normal kan artışı olduğu ve burundaki damarlar ince olduğu için ama endişe edersen doktoruna danışabilirsin

Eklentiler

• IMG_8317.webp
    IMG_8317.webp
    43,3 KB · Görüntüleme: 32
Bu arada ben dün yazdım ama tabiki site pert olduğu için burda yayınlanmadı. Kaşıntı için dün doktora gittim alerjik olduğunu söyledi dedim gebelik kolestazı diye bir şey varmış ondan korktum dedi ki bu aylarda olmaz. 3 tane krem verdi kaşıntınolan yerlere sür alerjik korkma dedi. İlk çocuğun mu dedi evet dedim 😅 korkma ilk çocuklara bir şey olmaz sorun etme her şeyi dedi yolladı 😂

Back
X