• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    97
Çok siddetli sabahtan akşama kadar aralıksız kusuyorum ilaç icmezsem
Allah yardımcın olsun canım .Ben de prilam kullanıyorum. Midem bir an boş olsa bulanıyor atıyorum hemen birşey ağzıma . Akşama doğru özellikle yatmaya yakın artıyor bulantılar. Ben biraz geç içmeye çalışıyorum.

Allah yardımcın olsun canım .Ben de prilam kullanıyorum. Midem bir an boş olsa bulanıyor atıyorum hemen birşey ağzıma . Akşama doğru özellikle yatmaya yakın artıyor bulantılar. Ben biraz geç içmeye çalışıyorum.
Her gün yatmadan 1 tane içiyorum ben o gün hiç bulantı yaşamıyorum😄

Ya harbiden şu isimlere yorum yapanları anlamıyorum bende kim dorarsa karar vermedik diyip geçiyorum. Çünkü insanlar bu ne biçim isim vs deme haddini bulabiliyor kendinde. Ben bugüne kadar isnanların seçtiği isimleri beğenmesem hile çok güzelmiş diyip geçiyorum. Ama insanlar öyşe değil. Bir isme hiri güzel derken diğeri bu ne saçmalok diyeniliyor. Aynı anda herkesi de memnun edemiceğimize ve çocuk bizim olduğuna göre kendi içimize sineni takacağız🤷🏻‍♀️
Aynen öyle😊 herkesin hayatına kimse karışamaz diyip devam ediyoruz

Kızlar doğum paralarında güncelleme olmuş
1. Çocuk için tek sefer 5bin TL
2. Çocuk için her ay 1,500 TL
3. Ve üzeri için her ay 5bin TL

Hatırladığım kadarıyla etiketliyorum diğerleri de cevap verebilir @Edos63 Surayaldz Surayaldz bulantılarınız nasıl oldu geçti mi ?
Ben ilaçsız geçiriyorum. 17. Hafta itibari ile düzeldim diyebilirim. Haftada bir kaç kere sabahları öğürüyorum sadece. Çok şükür bu günüme buna bile şükredecek durumlardan geçtim gerçekten

Kendimi aç bırakmıyorum. Dışarı çıkarken resmen ayrı bir çanta çıkın hazırlıyorum kendime. İçinde meyve, kraker, şeker vs oluyor mutlaka.

Birkaç gündür de tuzsuz kabak çekirdeğini keşfettim. Mide suyunu asidini alıyormuş dedi biri. Çıt çıt çıtlarken odağımı da değiştirmiş ve bulantıyı / midemi düşünmemiş oluyorum. Denemenizi öneririm

Şu an tek korkum; ilerde geri gelebiliyormuş bulantı. ‘Tam geçti derken tekrar başladı’ diyenler var. Her gün dua ediyorum Allaha tekrar göstermesin diye

Kızlar doğum paralarında güncelleme olmuş
1. Çocuk için tek sefer 5bin TL
2. Çocuk için her ay 1,500 TL
3. Ve üzeri için her ay 5bin TL
Hayallerim yıkıldı . Doğum izin süresi yukselecek diye bekliyordum . her ay dediği kaç ay acaba detay yok ama hiç beklediğim gibi olmadı 😔

Kızlar 19+2 oldum bugün ağrıları hala devam eden varmı benim 4-5 gündür kasık bel ağrım arttı. daha önce sertlik hissetmiyordum şimdi göbek değilim üst kısım midem taş gibi

Bende iznin uzamasını bekliyordum 😞
Bende izin uzamasından yanaydım en azından bir 6 ay olsaydı şöyle ne iyi olurdu. Ne annem var ne kaynanam herkes uzakta tekim ve 6. Ayına kadar yanında durmak istiyorum. Bir öncekinde 3 aylıkken işe başladım bakıcıya bıraktım..

Bende izin uzamasından yanaydım en azından bir 6 ay olsaydı şöyle ne iyi olurdu. Ne annem var ne kaynanam herkes uzakta tekim ve 6. Ayına kadar yanında durmak istiyorum. Bir öncekinde 3 aylıkken işe başladım bakıcıya bıraktım..
Hepimizin gözü o haberdeydi dediğiniz gibi ek kötü 6 ay olur diyordum. Yine olmadı🤷🏻‍♀️ bakıcı ücretleri izmirde ateş pahası, 35 bin+ sigortadan bahsediliyor daha yeni yıl gelmeden önce . Ücretsiz izin daha mantıklı geliypr yoosa tüm maaş zaten bakıcıya gidicek.

Ya kızlar şu bez paketleri baya kaba büyük . Ve çocuk günde 7-8 kez alt değişiyor olacak. Yani 1 paket 1 hafta 10 gün gidiyor . Koca koca paketleri evi küçük olanlar nereye koyuyor? Stoklama işi sadece ücretten kaynaklı değil de zırt pırt her ay gidip bez almak yorucu değik mi🤷🏻‍♀️ stoklama işi de yaş geldi bana çok büyükler. Sürekli durmadan her ay bez alcaz sanırım. Sevmedim şu bez işini🤣 evi küçük olanlara Allah sabır versin

Kizlar siz niye listede yoksunuz?
Bana listede yazan siralamaya gore bilgileri yazin canlarim 🥰

Grupta bizi koruyup kollayacak erkek bebekler artmis oh oh masallah😍 Allah'ın hepsini korusun hepimize saglikli dogum nasip etsin🤲🏼

Dun giremedim ben,besigi aldik suan besigi nereye kursak sorunu evin icinde dolasiyor 😀
Bu arada bizim cjnsiyet zaten belli ismi de en basindan beri belliydi kimseden onayda almadik hatta kv,kp hic karismazlar kv ismi soyleyince oyle benimsedi ki baska isim onerince Asmin Umay kadar guzel degil dedi durdu
İsim isinde anne ve babanin hakkidir bence

Eklentiler

• IMG_20250113_212332.jpg
    IMG_20250113_212332.jpg
    70,7 KB · Görüntüleme: 0
Hayallerim yıkıldı . Doğum izin süresi yukselecek diye bekliyordum . her ay dediği kaç ay acaba detay yok ama hiç beklediğim gibi olmadı 😔
Hiçbir zaman istenilen verilmeyecek maalesef.. Detayını görmedim paylaşıldı mı acaba? Annelere evden çalışma üzerine çalışıyorlarmış çok saçma.. Benim işim evden çalışmaya müsait değil nasıl olucak o 😑

Back