• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    238
K
Evet. Bende çok şaşırdım. Ailelerimizin evine döndük. Yıllar sonra haklıydın dedi de. Yine yıllar sonra haklıydın diyeceği bir durum daha yaşıyoruz
Aa ben şok.😄 ben geri dönmezdim muhtemelen ya da gittiğine bin pişman olurdu. Sen bu sefer çok yüz verme buna belli ki her istediğini yapıyo baksana.

Brokoli filan alerjen bir besin mi ki? Kızarıklıklar sivilce gibi mi? Ürtiker mi? Yoksa sürtümeden fslsnds olabilir. Ne kadar sürede geçtiği de önemli.
YOk canım krema ve karabiberden olmuş olabilir çoğalmadı ama tam geçmedi de yarın bakıcam duruma tekrar

Esin çok çok yoğun çalışıyormus. Ona rağmen pazarını vs değerlendiriyormus. Benimki resmen çocuk gibi. Sanki bende annesiyim. Dışarı çıkmasına izin vermiyorumda evden kaçıyor sanki. Ve Çocuğun oldugu zaman müdür yardımcısı oldu. Sanki okul her şeyden önemli gibi aşkla şevkle çalışıyor. Ama evde de ona ihtiyacımız var. Mesai saatinde çalış diyorum. Ama of yani zaten bosanacagim artık senden dedim. Ne diyim hayırlısı olsun derim diyor. Bu lafta kaynım nişan atacağı zaman karşı tarafın babası "Nişanı atalım desem ne dersiniz o zaman" diye ultimatom vermişti. Kvalide de eltimi istemiyordu. "Hayırlı olsun" derim demişti. Gelip bana onun lafını söyledi. Bende çıktım geldim anneme.
Ya öyle olacak. Ben dedim ama hangi hayatı istiyorsan onu seç. Ona göre bende yolumu çizeceğim dedim. Biraz blöf gibi ama ciddiye binerse de kısmet napim.
1 kere bu yola girdin sakın geri adım atma hiçbişeyden taviz verme. Etrafımda var yakınlarımız. Baştan boyle şeyler yaştılar ilişkileri resmen yalama yaptı. Adam hayatını yaşıyo yapmadıgı iş yemedigi halt kalmıyo bi süre ayrılma kararı alınıyo dilekçeler yazılıyo işte o süreç adam için biçilmiş kaftan. Özgürlük teması. Sonra barısıyolar o donemde yaptıkları da şey oluyo kafam yerinde değildi seni bitirmeye çalıştım kafamda ama şimdi senin için ev/ araba/ çanta / gezi / ev eşyası bakıyorum/ alıyorum. Çocukta var gel eve. Boşanma gibi konular hiçbir şekilde ima bile edilmemeli. Kınusulunca ciddiyeti kalmıyor evliliğin. Ciddi oldugunu anlasın geri adım atma.
Bi komşum vardı evlendiler kocası sürekli okeye gidiyodu ramazanda bile teraviye giderken millet o kahveye. Kız küsüp gidiyodu gittigi gün evde alem yapıyorlardı adam ne üzülcek özGürlük dedi resmen. Ama o cocugun biraz sütü bozuktu tabi uç örnek oldu. 😄 ama neyse boşandılar 1 yasında cocukları varken. Cocuk hala mutu mutlu alemlerde.

Olmayın bacım olmayın böyle şeylere alışmayın normal değil ezdirmeyin kendinizi
Ezdirmediğim için zaten iki yılımız zehir gibi geçti evlendim 3. Gün kavgalar başladı düşün 37 haftalık hamileydim boşanma evresine geldik size burda yazdım hepsini. Zaten eşimle ne yaşıyorsam dikkafalılığmdan inadımdan yaşıyorum eninde sonunda benim dediğim olacak

1 kere bu yola girdin sakın geri adım atma hiçbişeyden taviz verme. Etrafımda var yakınlarımız. Baştan boyle şeyler yaştılar ilişkileri resmen yalama yaptı. Adam hayatını yaşıyo yapmadıgı iş yemedigi halt kalmıyo bi süre ayrılma kararı alınıyo dilekçeler yazılıyo işte o süreç adam için biçilmiş kaftan. Özgürlük teması. Sonra barısıyolar o donemde yaptıkları da şey oluyo kafam yerinde değildi seni bitirmeye çalıştım kafamda ama şimdi senin için ev/ araba/ çanta / gezi / ev eşyası bakıyorum/ alıyorum. Çocukta var gel eve. Boşanma gibi konular hiçbir şekilde ima bile edilmemeli. Kınusulunca ciddiyeti kalmıyor evliliğin. Ciddi oldugunu anlasın geri adım atma.
Bi komşum vardı evlendiler kocası sürekli okeye gidiyodu ramazanda bile teraviye giderken millet o kahveye. Kız küsüp gidiyodu gittigi gün evde alem yapıyorlardı adam ne üzülcek özGürlük dedi resmen. Ama o cocugun biraz sütü bozuktu tabi uç örnek oldu. 😄 ama neyse boşandılar 1 yasında cocukları varken. Cocuk hala mutu mutlu alemlerde.
Ben şokkk😳

Djdjdj guldum başıma gelmez inşallah. Valla artık ne olursa. Napayim. Ama ben çok sabrettim bugüne dek. Artık cidden o insanları tercih ederse bitiririm. Ama anı karar almamak için her şeyi deneyeceğim. Belki tutar.

C Chills evet gözü iyice korksun yoksa zaten geri dönecek rahatlığıyla yine aynı şeyleri yapar iyice bir korkması lazım. Yine çıksın arkadaşlarıyla görüşsün bu insani bir ihtiyaç ama KIZ BİZ İNSAN DEĞİL MİYİZ bizim de canımız var az destek istiyoruz otursun evinde iki sohbet muhabbet edelim yani çok şey mi istiyoruz

C Chills evet gözü iyice korksun yoksa zaten geri dönecek rahatlığıyla yine aynı şeyleri yapar iyice bir korkması lazım. Yine çıksın arkadaşlarıyla görüşsün bu insani bir ihtiyaç ama KIZ BİZ İNSAN DEĞİL MİYİZ bizim de canımız var az destek istiyoruz otursun evinde iki sohbet muhabbet edelim yani çok şey mi istiyoruz
Aynen öyle valla. Bende insanım.

Djdjdj guldum başıma gelmez inşallah. Valla artık ne olursa. Napayim. Ama ben çok sabrettim bugüne dek. Artık cidden o insanları tercih ederse bitiririm. Ama anı karar almamak için her şeyi deneyeceğim. Belki tutar.
İnşallah ya. Bide severek evlenmişsiniz inşallah herşey yoluna girer

Back