• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    133
Ben kendi yaptirdigim yerle ilgili sonuclara guvenemedigim için tavsiye etmek istiyorum ama kadın doğum doktorlarına gidip kartını brosurlerini bırakıyorlar doktoruna fetal DNA yaptırmak istediğini soyle tavsiye edicektir bir firma.
maalesef o sebeple firma arıyorum Ankarada ya da İstanbulda

Son düzenleme:
Canm empati yaparak yazıyorum inan ki eğer aldırmak gibi bir düşüncen yoksa çünkü ben yapamazdim Rabbime bırakır kurcalamazdim zaten 20. Haftada ayrıntılı ultrason var onda da netlesiyo emin ol bide bu ikili tarama testi aşırı derece güvensiz bir test hep yanlış sonuç hep bir risk veriyo yanlış hiç moralini bozuk akıllı bebisini üzme
Merhaba bu ayrintili ultrason dediğiniz organ taraması mi oluyor? Çocuğun kromozomal bir rahatsizligi varsa ortaya çıkar mı?

Kızlar daha fazla sabredemediğim için sabah cinsiyet öğrenmeye gideceğim doktora. 14+5'teyiz, sizce erken mi cinsiyeti net olarak öğrenmek için? Haftaya perşembe günü gitmem lazımdı ama bir hafta erken gitmiş olacağımm ne diyorsunuz öğrenebilir miyim 🥰

Kızlar daha fazla sabredemediğim için sabah cinsiyet öğrenmeye gideceğim doktora. 14+5'teyiz, sizce erken mi cinsiyeti net olarak öğrenmek için? Haftaya perşembe günü gitmem lazımdı ama bir hafta erken gitmiş olacağımm ne diyorsunuz öğrenebilir miyim 🥰
Bende bu haftalarda öğrenmiştim cinsiyeti ama erkek olduğu için çabuk belli etti pipi ayan beyan ortadaydı 😬 çok sabredemiyorum diyorsan git ozelse haftaya tekrar gitmen gerekecek zaten ins gösterir bebisin

Günaydın burun kanaması yaşayan var mı acaba 1 haftadır 3.ye burun kanaması yaşadım doktora daha çıkmadım da endişelenmeli miyim?
Hamilelikte vücudumuzdaki kan miktarı 40%-50% arasında artış gösteriyor bu da damarlardaki basıncı artıyormuş. Bu basıncın etkisiyle burun kanaması yaşanıyor. Burda da yanlış hatırlamıyorsam birkaç arkadaş yazmıştı. Normal bir durum yani ama siz içinizin rahat etmesi için doktorunuza sormayı ihmal etmeyin.

Kızlar günaydınnn 💝 Ben doktordan çıktım ve cinsiyeti öğrendik çok şükür 🥰 Kızımız oluyormuş listeye bir kız daha ekleyebiliriz🥰🩷 Eşimin de benim de gönlümüzden kız geçiyordu zaten, sağlığı yerinde çok şükür her şey yolundaymış🩷
Günaydınnn🥰 bende 17+2 de bu sabah öğrendim, bizim de kızımız oluyorrr🥹💞

Kızlar günaydınnn 💝 Ben doktordan çıktım ve cinsiyeti öğrendik çok şükür 🥰 Kızımız oluyormuş listeye bir kız daha ekleyebiliriz🥰🩷 Eşimin de benim de gönlümüzden kız geçiyordu zaten, sağlığı yerinde çok şükür her şey yolundaymış🩷
Oh ohh işte böyle yalnız birakmayin biz kız annelerini 🤣🤣😍 sağlıkla gelsin minik kızın ❤️ 😍
Sağlıkla gelsin minik kızın hayırlısıyla kucağına al inşallah canım 😍❤️

Ben 10 haftayken erkek olduğunu öğrendim gösterdi pipisini hala erkek diyorlar bence şansını dene ☺️

Yaaa hayırlısı olsun sağlıkla gelsin minik prenses 🥰❤️
Yaa çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🥰❤️

14. Haftayadayım önceleri hep kıza benziyor diyordu doktor bugün erkek gibi dedi sizce 14. Haftada söylenen kesin midir kızlar 🥲🥲🥲

Back
X