• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    1
Aynısını yaşıyorum, nekadar su içersem içeyim sanki içmemişim gibi. Cildimde kupkuru, baya nemlendirmem gerekiyor yoksa soyuluyorum.. anlayamadım bende neden olduğunu..
Çok su içiyorum nemlendirici falan da kullanmıyorum açıkçası cilt bakımı bile yapmadım haftalardır keseliyorum sadece güvenemiyorum. Bir de çatlak kremi alan var mı aranızda ne kullanıyorsunuz şimdiden başlamak gerekiyormuş

Çok su içiyorum nemlendirici falan da kullanmıyorum açıkçası cilt bakımı bile yapmadım haftalardır keseliyorum sadece güvenemiyorum. Bir de çatlak kremi alan var mı aranızda ne kullanıyorsunuz şimdiden başlamak gerekiyormuş
çok erken değil mi ya
ben ilkinde kullandım ama ne kadar kullansam da çatlak oldu

Kızlar bende de duygu durum mahvoldu ya kalp atışını duydum her şey yolunda çok şükür ama modum çok düşük 😒 Olmamasına o kadar alışmışım ki sanırım varlığını daha kabullenemedim her an bir şey olacakmış korkusu mahvediyor eşim de sağolsun destek olmaya çalışıyor olumlu düşünücez her şey yolunda diyor ama dengesizliğim başladı baya dün akşam bi güldüm bi ağladım resmen psikolojim bozuldu 🤣 İş yerinde de çok mutlu değilim onun da etkisi olabilir tabi 🥲 Yine de her zaman o iyi olsun da ben zorlukları aşarım diyerek kendimi telkin etmeye çalışıyorum 🫠 Of çok uzun yazmışım kusura bakmayın 🐣

Çatlak kremi olarak başlayamadım daha ama benim cildim zaten normalde de kuruydu şimdi ekstra kuru o yüzden Bioderma atoderm krem kullanıyorum o güzel nemlendiriyor işe yarar mı bilemem de en azından kuruluk olmasın 🥹

Kızlar bende de duygu durum mahvoldu ya kalp atışını duydum her şey yolunda çok şükür ama modum çok düşük 😒 Olmamasına o kadar alışmışım ki sanırım varlığını daha kabullenemedim her an bir şey olacakmış korkusu mahvediyor eşim de sağolsun destek olmaya çalışıyor olumlu düşünücez her şey yolunda diyor ama dengesizliğim başladı baya dün akşam bi güldüm bi ağladım resmen psikolojim bozuldu 🤣 İş yerinde de çok mutlu değilim onun da etkisi olabilir tabi 🥲 Yine de her zaman o iyi olsun da ben zorlukları aşarım diyerek kendimi telkin etmeye çalışıyorum 🫠 Of çok uzun yazmışım kusura bakmayın 🐣
Ya bende iki üç günde bir böyle çok küçük leke geliyor doktora gittiğimizde kanama yok ilk zamanlar kahve akıntı gelir dedi ben ne yapayım haftaya gideceğiz doktora en yakın

normal ama ya bende geçen hafta çok sinirliydim. regl olacakmışım gibiydim. hepimiz bence benzer şeyler yaşıyoruz

ay ne kullanıyorsunuz ben de soracaktım göğüslerime hemen başlamam gerek gibi hissediyorum :D
biodermanınkini (üstünden suyla arındırılan) zaten kullanıyordum. lierac diyorlar hep bi de bio oil ama bilemedim. çok pahalılar ya :D

kızlarr bir şey sorcam tahmini doğum tarihini nasıl hesapladınız? :D
google dan :D
link verebiliyoruz dimi ya

Akıntı ile birlikte değil biraz fazla ayakta kalırsam ya da azıcık mutfakta yorulduysam ufaktan kasiklara vuruyor. Göğüs hassasiyeti hep var bu sabah da su içtim uyaninca kahvaltı hazırlarken biraz midem kalktı anlamadım az kustum o kadar.
Yani doktor kanama alanı yok lekelenme olur dedi ama insan yerinde duramiyor işte

Kızlar bende de duygu durum mahvoldu ya kalp atışını duydum her şey yolunda çok şükür ama modum çok düşük 😒 Olmamasına o kadar alışmışım ki sanırım varlığını daha kabullenemedim her an bir şey olacakmış korkusu mahvediyor eşim de sağolsun destek olmaya çalışıyor olumlu düşünücez her şey yolunda diyor ama dengesizliğim başladı baya dün akşam bi güldüm bi ağladım resmen psikolojim bozuldu 🤣 İş yerinde de çok mutlu değilim onun da etkisi olabilir tabi 🥲 Yine de her zaman o iyi olsun da ben zorlukları aşarım diyerek kendimi telkin etmeye çalışıyorum 🫠 Of çok uzun yazmışım kusura

Hamilelik+ uygulamasını indirdim oraya son adet tarihine yazıyorsun tahmini doğum tarihini söylüyor sana ben öyle hesapladım ☺️

Pregnancy+ diye philips’in sponsor olduğu bir uygulama var, orda gün gün her şey detaylı yazıyor embriyonuzun şekline kadar. Çok faydalı makaleler var onu tavsiye ederim. Reglin ilk günüyle hesaplandı benim. Orda çıkıyor tahmini doğum tarihi

Akıntı ile birlikte değil biraz fazla ayakta kalırsam ya da azıcık mutfakta yorulduysam ufaktan kasiklara vuruyor. Göğüs hassasiyeti hep var bu sabah da su içtim uyaninca kahvaltı hazırlarken biraz midem kalktı anlamadım az kustum o kadar.
doktor kanama alanı yok demiş için ferah olsun. düşünme öyle

Back