• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    238
4 ay 18 günlük, 4.ay kontrolünde başlattı doktor ama daha tam düzene oturtamadık. Sıkıntı olmaz o kadar ya, geç kalmazsınız.

Ayyy maşallah kızlar bebişlerinize 🧿 iyi bişey diyenler oldu çok şükür 🙏🏻 bi umut ışığı yandı ama hiç de bitecekmiş gibi gelmiyor bi yandan. Darısı bizlere inşallah 🙏🏻 Uykuyu iyileştirmek için bişeyler yaptınız mı? Ya da nasıl uyutuyorsunuz, az bilgi versenize.

Bizim de böyle, bi kere bi 5 saat uyudu gece. Hah dedim bitiyor heralde, bu gece yine tam 1 saat doluyor gözlerini açıyor. Çok yorgunum uyku işinden.

Valla bizim 3 ay 12 günlükken başladı, 1 ay oldu hala aynı devam. 4. ay aşılarını da olamamıştık, bugün olduk. Aşıydı oydu buydu uzayacak süreç. Bilmiyorum bizim de böyle bi anda düzelir mi 🤷🏼‍♀️ Umut fakirin ekmeği 🫠
Ne kadar uyanık kalabildiğini inceledim önce. Benimki en fazla 2 saat uyumadan durabiliyo uyku sinyallerini iyi takip etnek gerekiyor. Uykusu geldiği zaman uyutmazsam agresifleşiyo uykuya dalamıyo kriz yaşıyoruz bi de sabah geç uyanınca gece de geç uyuyo uykuları sarkıyo çünkü

Ne kadar uyanık kalabildiğini inceledim önce. Benimki en fazla 2 saat uyumadan durabiliyo uyku sinyallerini iyi takip etnek gerekiyor. Uykusu geldiği zaman uyutmazsam agresifleşiyo uykuya dalamıyo kriz yaşıyoruz bi de sabah geç uyanınca gece de geç uyuyo uykuları sarkıyo çünkü
Benimki de öyle uykusu gelip uyuyamazsa kıyameti koparıyor

Ben bayadır takip ediyorum hatta gündüz uykuları aynı saatlerde hep. Bizimki 2 saati bulmuyor en fazla 1,5 saatte uykusu gelmiş oluyor. Ya esniyor, ya bakışları sabitleniyor, ya gözünü ovuşturuyor ya da oyuncaklardan gezmekten filan keyif almayınca anlıyorum uykusu geldiğini. Emerek uyuduğu için emzirmeye alıyorum. Uykuları da 40.dakika döngüsünü atlatabilirse 1-1,5 saati buluyor atlatamazsa 40 dk. Yarın uyandırmadan rahatsız et yöntemini deneyeceğim ama gündüz iyi uyusa da gece saat başı ayaktayız biz. O da memede uyumasına bağlı geliyor da onu kesmenin yolu yok gibi bizde şuan. Gündüz uykularını beşiğinde mi yaptırıyorsun?

Doğum yardımlarını gördünüz mü? Bi de doğum izni yükselip de bizi kapsasa harika olacak yaa 🥹

Eklentiler

• IMG_7526.jpeg
    IMG_7526.jpeg
    189,8 KB · Görüntüleme: 18
Ben bayadır takip ediyorum hatta gündüz uykuları aynı saatlerde hep. Bizimki 2 saati bulmuyor en fazla 1,5 saatte uykusu gelmiş oluyor. Ya esniyor, ya bakışları sabitleniyor, ya gözünü ovuşturuyor ya da oyuncaklardan gezmekten filan keyif almayınca anlıyorum uykusu geldiğini. Emerek uyuduğu için emzirmeye alıyorum. Uykuları da 40.dakika döngüsünü atlatabilirse 1-1,5 saati buluyor atlatamazsa 40 dk. Yarın uyandırmadan rahatsız et yöntemini deneyeceğim ama gündüz iyi uyusa da gece saat başı ayaktayız biz. O da memede uyumasına bağlı geliyor da onu kesmenin yolu yok gibi bizde şuan. Gündüz uykularını beşiğinde mi yaptırıyorsun?
Yok benimki hiç beşiğinde yatmıyo gündüz emzirme yastığında emerken uyuyo çok oynatmadan en yakın yere uyandırmadan koyuyorum. Genelde yarım saat 1 saat arasında uyuyo 40 dakikadan az uyumaması için uğraşıyorum. Gece de benimle uyuduğu için sanırım pek uyanmıyo yanından tuvalete falan kalkarsam uyanır sadece nasıl oluyosa gittiğimi anlıyo cüce

Bu uyku gerilemesi ne zaman bitecek arkadaşlar? 30 dk ya alarm kurulu gibi kalkıyor yetmiyor gece de saat başı kalkıyor. Yani gözümün nuru ağzımıza etti vallahi çıldırmak üzereyim hal çaresini bulan yok mu ya?

Şeyi denedin mi senin bebe 30 dakikada uyanıyomuş ya 28. 29. Dakikada uyandırmadan hafif dürtüp uykuya geri döndürüyolar. Uyutmak için uyandır diyolar hatta buna
Bugun yapayım dedim 15-20 dkka sonra uyandı bu sefer de😁😁😁

Kız kendi kendime çocuğuma nazar değdirdim😄 9da bi uyandı hala uyutmaya çalışıyorum

Back