• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    100
Kizlar siz niye listede yoksunuz?
Bana listede yazan siralamaya gore bilgileri yazin canlarim 🥰

Grupta bizi koruyup kollayacak erkek bebekler artmis oh oh masallah😍 Allah'ın hepsini korusun hepimize saglikli dogum nasip etsin🤲🏼

Dun giremedim ben,besigi aldik suan besigi nereye kursak sorunu evin icinde dolasiyor 😀
Bu arada bizim cjnsiyet zaten belli ismi de en basindan beri belliydi kimseden onayda almadik hatta kv,kp hic karismazlar kv ismi soyleyince oyle benimsedi ki baska isim onerince Asmin Umay kadar guzel degil dedi durdu
İsim isinde anne ve babanin hakkidir bence
Listede gozukuyoum canm

Ya kızlar şu bez paketleri baya kaba büyük . Ve çocuk günde 7-8 kez alt değişiyor olacak. Yani 1 paket 1 hafta 10 gün gidiyor . Koca koca paketleri evi küçük olanlar nereye koyuyor? Stoklama işi sadece ücretten kaynaklı değil de zırt pırt her ay gidip bez almak yorucu değik mi🤷🏻‍♀️ stoklama işi de yaş geldi bana çok büyükler. Sürekli durmadan her ay bez alcaz sanırım. Sevmedim şu bez işini🤣 evi küçük olanlara Allah sabır versin
Bebek dolabinin en alt cekmecesine koyuyodum ben yine oyle yaparim trendyoldan bir aylik paket aliodum denk geliodu 🌸 alt acma ortusu, pamuklari, bezleri, islak mendilleri bi cekmece yapiodum iste. kendi kucuk esyalari cok ve masrafi da oyle 🤣 ozel asilarda almis basini gitmis fiyatlar rotasiydi menenjitiydi Allah yardimcimiz olsun 🥲

Kızlar bu konu konuşulduysa kaçırdım kusura bakmayın, tetanoz vs aşılarına başlayan oldu mu? 18 hafta erken mi? Doktorum sanki 19 hafta demişti ama emin olamadım

Günaydın kızlar ☀️
Kızımı dün gördük bir problem yok 17 haftalık normal dedi yan durdu hep yüzünü göremedik ama zaten daha şekli tam belirgin olmaz dedi 🥰
Hareketi 24e kadar hissetmeyebilirmişim hem ilk gebelik olduğu için hem iç tarafta galiba karnımda çıkmadı. biraz rahatladım doktordan duymak içimi rahatlattı
Fetal yaptırmıştık ileri testler var size önermiyorum ama yaptırmayacağına dair bir form imzalaman dedi sizde böyle bir konu geçti mi acaba
Plesantayı sormayı unutmuşum haftaya gittiğimde sorarım
İş yerinde komşu akraba vs siz söylemeden hamileliğinizi fark edip soran oldu mu? Benim soran yok çevrem mi ilgisiz şüphelenmeye başladım 😂
Kizinizda beloirtilerinz nasildi acaba canijiz ekstra birsey cekti mi bulanti vs

Kızlar selam 16+4’teyken kızım olacağını öğrendim ve içim içime sığmıyor çok mutluyum :) Sizlerle de paylaşmak istedim.. sizin cinsiyetler de belli oldu mu?

Bir de rutin kontrollerime gidiyorum ama doktor ilk üç ay kullandığım folik asit dışında bir vitamin/takviye vs. vermedi henüz. Sadece guatr için bir ilaç kullanıyorum o kadar. Bir sıkıntı olur mu bu durum? Hamilelikte mutlaka kullanılması gereken bir takviye var mı?
Kizinizda belirtiniz nasildi acaba mixe bulantisi canininz birsey cekti mo ekstra

Hiçbir zaman istenilen verilmeyecek maalesef.. Detayını görmedim paylaşıldı mı acaba? Annelere evden çalışma üzerine çalışıyorlarmış çok saçma.. Benim işim evden çalışmaya müsait değil nasıl olucak o 😑
Detay verilmedi benim işimde o sekilde birde şehir şehir gidiyorum iş başı yaptıgımda bebeğimi bırakıp seyahate cıkmak zorundayım gerçekten cok zor . Umudum uzamasıydı olmadı. Özel sektörde çalışınca gerçekten kimse doğurmak istemiyor bende 10 sene düşünmedim bakacak kimsem yok diye şimdiden bakıcı bakmaya basladım allah yardımcımız olsun

Back