- 20 Ağustos 2024
- 429
- 282
- 18
- 28
- Konu Sahibi topraktonlari
bana kalp atısı duyana kadar beraberliği yasakladıKızlar beraber oluyormusunuz doktorlar bişe diyormu biz korkumuza bişe yapamıyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bana kalp atısı duyana kadar beraberliği yasakladıKızlar beraber oluyormusunuz doktorlar bişe diyormu biz korkumuza bişe yapamıyoruz
hayırlı olsun canım 2 gün sonra tekrar yaptır önemli olan artışınBa t iki gün geçmiş değer nasıl çok düşük değilmi kızlar yoksa normslmi
İnandan insana değer farklımı oluyorhayırlı olsun canım 2 gün sonra tekrar yaptır önemli olan artışın
süper güzel güzel normal. sağlıkla artsın inşallah önemli olan oBa t iki gün geçmiş değer nasıl çok düşük değilmi kızlar yoksa normslmi
Benim dr da ilk üç ay olmamalı demiştibana kalp atısı duyana kadar beraberliği yasakladı
ben de yaşadım dün böyle bi his hemen gittim idrar testi yaptım kan verdimKızlar ben çok korkuyorum sanki bazı zamanlar hamilelik belirtilerim azalıyormuş gibi oluyor mesela göğüslerim çok acıyo sızlıyor ve şiş sabahları daha da yoğun oluyordu bu belirtiler ama bu sabaha hiç belirtiyle uyanmadım . Bazı sabahlar mide yanmasıyla uyanıyorum bazı sabahlar hiç olmuyor. Sizede yaşıyor musunuz bu tür şeyler . Ben sürekli bunları düşünüyorum
canım önemli olan hcg değerinle kesenin uyumlu olması diye biliyorum kendini hiç kimseyle kıyaslamaİnandan insana değer farklımı oluyor
hormonlardan mıdır nedir bende de bi gıcıklık hali var :)yani kızlar ben ilişkiden uzak dururum ilk üç ay kendimce böyle bir karar verdim zaten eşim bana sarılmıyor bile hiç o münasebeti düşünemiyorum
Benim bat 3. Günü 2472 idi. (Bugün 5+2 kese göründü)Ba t iki gün geçmiş değer nasıl çok düşük değilmi kızlar yoksa normslmi
Hahah bendede var, sarılmak istemesine bile gıcık oldum dün. 1 saat sonra "niye sarılmıyosun" diye darladım Ne istediğimi bilmiyorum ama olsun, katlanacak artıkhormonlardan mıdır nedir bende de bi gıcıklık hali var :)
bir şey olmaz kanama düşük riski vs yoksa ilişkiden bir şey olmaz biz devam ediyoruzKızlar beraber oluyormusunuz doktorlar bişe diyormu biz korkumuza bişe yapamıyoruz
bi şey olmaz dayanacaklarHahah bendede var, sarılmak istemesine bile gıcık oldum dün. 1 saat sonra "niye sarılmıyosun" diye darladım Ne istediğimi bilmiyorum ama olsun, katlanacak artık
Ben yarını bekliyorum biraz daha azaldı endişem şuanben de yaşadım dün böyle bi his hemen gittim idrar testi yaptım kan verdim
zaten diyorlar ya kocandan itiliyosan gebesin diye ahahahhshormonlardan mıdır nedir bende de bi gıcıklık hali var :)
endişelenme diyemem sana biliyorum çok zor ama iyi düşünBen yarını bekliyorum biraz daha azaldı endişem şuan
Ya bende olmadı öyle bı sey geçinip gidiyoruz şuanzaten diyorlar ya kocandan itiliyosan gebesin diye ahahahhs
bende de ya böyle ekstra aşık oldum gibi zaten ben dokunsallığı 0 biriyim gebe kaldığım öğrenmeden 1 hafta öncesinden devamlı sarılasım temas edesim geldi bende ters tepti sanırım hahshhshsYa bende olmadı öyle bı sey geçinip gidiyoruz şuan
+1 bende de oyle oldu durup durup sarilasim geliyor o benden bıkmış bile olabilir.bende de ya böyle ekstra aşık oldum gibi zaten ben dokunsallığı 0 biriyim gebe kaldığım öğrenmeden 1 hafta öncesinden devamlı sarılasım temas edesim geldi bende ters tepti sanırım hahshhshs