- 29 Kasım 2023
- 1.946
- 2.506
- 53
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seninki de baya iyi uyumuş yalnız ay inş geçmiştir atak mıdır nedirooo bizim bebe hiçbir zaman o şekilde uyumadığı için gece 1 kere uyanmasına çoktan razıyım ben
Şeyi denedin mi senin bebe 30 dakikada uyanıyomuş ya 28. 29. Dakikada uyandırmadan hafif dürtüp uykuya geri döndürüyolar. Uyutmak için uyandır diyolar hatta bunaBu uyku gerilemesi ne zaman bitecek arkadaşlar? 30 dk ya alarm kurulu gibi kalkıyor yetmiyor gece de saat başı kalkıyor. Yani gözümün nuru ağzımıza etti vallahi çıldırmak üzereyim hal çaresini bulan yok mu ya?
4. Ayı doldurduğumuz gibi başladı bizimkiKızlar ne zaman başladı uyku gerilemesi ?
3 hafta sürdü de mi?Ay kızlar bizim 4. Ayla olan savaşımız bitti galiba iki gündür uykularını not alıyorum baya iyi gidiyoruz darısı başınıza
sürdü galiba3 hafta sürdü de mi?
Deneyeyim en iyisi böyle olmayacak buŞeyi denedin mi senin bebe 30 dakikada uyanıyomuş ya 28. 29. Dakikada uyandırmadan hafif dürtüp uykuya geri döndürüyolar. Uyutmak için uyandır diyolar hatta buna
Keşke bende seni takdir edebilsem de"Her şeyle tek başına mücadele ediyorsun. Oğlumuza çok iyi bakıyorsun takdir ediyorum seni" diyor öpüyor ve okeye gidiyor. Tövbe estağfurullah
Gündüz uzatıyorum aşkım ben kalıcı olmasın diye gecede çözüm bulamadım 20 gündür böyleBu uyku gerilemesi ne zaman bitecek arkadaşlar? 30 dk ya alarm kurulu gibi kalkıyor yetmiyor gece de saat başı kalkıyor. Yani gözümün nuru ağzımıza etti vallahi çıldırmak üzereyim hal çaresini bulan yok mu ya?
Gündüz uzatıyorum aşkım ben kalıcı olmasın diye gecede çözüm bulamadım 20 gündür böyleBu uyku gerilemesi ne zaman bitecek arkadaşlar? 30 dk ya alarm kurulu gibi kalkıyor yetmiyor gece de saat başı kalkıyor. Yani gözümün nuru ağzımıza etti vallahi çıldırmak üzereyim hal çaresini bulan yok mu ya?
3 buçuk aylıkkenKızlar ne zaman başladı uyku gerilemesi ?
inşallah inşallah ya bakalım ne olacakSeninki de baya iyi uyumuş yalnız ay inş geçmiştir atak mıdır nedir
3 ay 20 günden falan başladı. önce uyku düzeni bozuldu gece uyanma sayısı arttı, aşı sonrası iyice kötü oldu uyumakta zorlanmaya başladı. şimdi yine yavaş yavaş düzeliyor gibi 2 hafta sürdü aşağı yukarıKızlar ne zaman başladı uyku gerilemesi ?
bizim de uyku düzeni 1 haftadır bozuk ama çok gazı var ben ona bağlamıştım acaba erken mi başladı şu an 3.5 aylık ay kafam karıştı valla3 ay 20 günden falan başladı. önce uyku düzeni bozuldu gece uyanma sayısı arttı, aşı sonrası iyice kötü oldu uyumakta zorlanmaya başladı. şimdi yine yavaş yavaş düzeliyor gibi 2 hafta sürdü aşağı yukarı
profil ayarlarında tahmini doğum tarihi girince çıkıyor canımKızlar bebeğinizin kaç günlük olduğu yazıyor ya mesajlarınızda onu nasıl yaptınız ya
4 ay 18 günlük, 4.ay kontrolünde başlattı doktor ama daha tam düzene oturtamadık. Sıkıntı olmaz o kadar ya, geç kalmazsınız.Bebeğiniz ne kadarlık ? Geö kalmam herhalde
Ay kızlar bizim 4. Ayla olan savaşımız bitti galiba iki gündür uykularını not alıyorum baya iyi gidiyoruz darısı başınıza
Ayyy maşallah kızlar bebişlerinize iyi bişey diyenler oldu çok şükür bi umut ışığı yandı ama hiç de bitecekmiş gibi gelmiyor bi yandan. Darısı bizlere inşallah Uykuyu iyileştirmek için bişeyler yaptınız mı? Ya da nasıl uyutuyorsunuz, az bilgi versenize.bu gece bizimki de akşam 10da uyudu gece 3 buçukta uyandı, sonra 5te uyudu sabah 10 buçukta uyandı bi daha. gözlerim doldu valla iki haftadır böyle güzel bi gece geçirmemiştim inşallah biz de atlatmışızdır. bakalım bu gece nasıl olacak
Bizim de böyle, bi kere bi 5 saat uyudu gece. Hah dedim bitiyor heralde, bu gece yine tam 1 saat doluyor gözlerini açıyor. Çok yorgunum uyku işinden.Bu uyku gerilemesi ne zaman bitecek arkadaşlar? 30 dk ya alarm kurulu gibi kalkıyor yetmiyor gece de saat başı kalkıyor. Yani gözümün nuru ağzımıza etti vallahi çıldırmak üzereyim hal çaresini bulan yok mu ya?
Valla bizim 3 ay 12 günlükken başladı, 1 ay oldu hala aynı devam. 4. ay aşılarını da olamamıştık, bugün olduk. Aşıydı oydu buydu uzayacak süreç. Bilmiyorum bizim de böyle bi anda düzelir mi Umut fakirin ekmeğiKızlar ne zaman başladı uyku gerilemesi ?
Hahaah son 1 hafta bende öyleyim inanılmaz bi süreç sorma nasıl biticek bende bilmiyorum ve müthiş gazla kalkıyor her dseferindeBu uyku gerilemesi ne zaman bitecek arkadaşlar? 30 dk ya alarm kurulu gibi kalkıyor yetmiyor gece de saat başı kalkıyor. Yani gözümün nuru ağzımıza etti vallahi çıldırmak üzereyim hal çaresini bulan yok mu ya?