• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    238
Bu uyku gerilemesi ne zaman bitecek arkadaşlar? 30 dk ya alarm kurulu gibi kalkıyor yetmiyor gece de saat başı kalkıyor. Yani gözümün nuru ağzımıza etti vallahi çıldırmak üzereyim hal çaresini bulan yok mu ya?

Bu uyku gerilemesi ne zaman bitecek arkadaşlar? 30 dk ya alarm kurulu gibi kalkıyor yetmiyor gece de saat başı kalkıyor. Yani gözümün nuru ağzımıza etti vallahi çıldırmak üzereyim hal çaresini bulan yok mu ya?
Şeyi denedin mi senin bebe 30 dakikada uyanıyomuş ya 28. 29. Dakikada uyandırmadan hafif dürtüp uykuya geri döndürüyolar. Uyutmak için uyandır diyolar hatta buna

Bebeği için bakıcı bulan var mı varsa eğer nelere dikkat ettiniz anlaşırken

Gündüz uzatıyorum aşkım ben kalıcı olmasın diye gecede çözüm bulamadım 20 gündür böyle :(

Gündüz uzatıyorum aşkım ben kalıcı olmasın diye gecede çözüm bulamadım 20 gündür böyle :(
Kızlar ne zaman başladı uyku gerilemesi ?
3 buçuk aylıkken

3 buçuk aylık benim ki gece çığlık atarak uyanıyor. Hemen geri uyutuyorum. Uyku gerilemesi böyle bir şey mi? Sizinkileri okudukça korkuyorum 🙈 bazı bebekler hafif atalatabilir mi? 😅

• Beğen
Reactions: Gao
3 ay 20 günden falan başladı. önce uyku düzeni bozuldu gece uyanma sayısı arttı, aşı sonrası iyice kötü oldu uyumakta zorlanmaya başladı. şimdi yine yavaş yavaş düzeliyor gibi 🥹 2 hafta sürdü aşağı yukarı

3 ay 20 günden falan başladı. önce uyku düzeni bozuldu gece uyanma sayısı arttı, aşı sonrası iyice kötü oldu uyumakta zorlanmaya başladı. şimdi yine yavaş yavaş düzeliyor gibi 🥹 2 hafta sürdü aşağı yukarı
bizim de uyku düzeni 1 haftadır bozuk ama çok gazı var ben ona bağlamıştım acaba erken mi başladı şu an 3.5 aylık ay kafam karıştı valla

Bebeğiniz ne kadarlık ? Geö kalmam herhalde 😃
4 ay 18 günlük, 4.ay kontrolünde başlattı doktor ama daha tam düzene oturtamadık. Sıkıntı olmaz o kadar ya, geç kalmazsınız.
Ay kızlar bizim 4. Ayla olan savaşımız bitti galiba iki gündür uykularını not alıyorum baya iyi gidiyoruz darısı başınıza😍
bu gece bizimki de akşam 10da uyudu gece 3 buçukta uyandı, sonra 5te uyudu sabah 10 buçukta uyandı bi daha. gözlerim doldu valla iki haftadır böyle güzel bi gece geçirmemiştim 🥹 inşallah biz de atlatmışızdır. bakalım bu gece nasıl olacak
Ayyy maşallah kızlar bebişlerinize 🧿 iyi bişey diyenler oldu çok şükür 🙏🏻 bi umut ışığı yandı ama hiç de bitecekmiş gibi gelmiyor bi yandan. Darısı bizlere inşallah 🙏🏻 Uykuyu iyileştirmek için bişeyler yaptınız mı? Ya da nasıl uyutuyorsunuz, az bilgi versenize.
Bizim de böyle, bi kere bi 5 saat uyudu gece. Hah dedim bitiyor heralde, bu gece yine tam 1 saat doluyor gözlerini açıyor. Çok yorgunum uyku işinden.
Valla bizim 3 ay 12 günlükken başladı, 1 ay oldu hala aynı devam. 4. ay aşılarını da olamamıştık, bugün olduk. Aşıydı oydu buydu uzayacak süreç. Bilmiyorum bizim de böyle bi anda düzelir mi 🤷🏼‍♀️ Umut fakirin ekmeği 🫠

Hahaah son 1 hafta bende öyleyim inanılmaz bi süreç sorma nasıl biticek bende bilmiyorum ve müthiş gazla kalkıyor her dseferinde

Back