• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    128
Aynen insan korkuyor kabız olmamak lazım ama ister istemez oluyoruz bende su gelmesinden korkuyorum en son çok az enfeksiyon çıktı doktor ilaç yazmamış ama bence yükseldi çünkü hem yanma var hem sık idrara çıkma var tutamıyorum resmen
Evet ama kabızlık cok oluyor ya. Lokosit kaç cıkmıştı?

Kizlar ben ettim siz etmeyin diye yaziyorum; prima bez stok yaptim. Ama prima aktif bebek almisim bilmeden, prima premium care cok daha iyiymis daha yumusak ve sizdirmiyomus. 1-2 numara stogum dolu. Artik 3’u premium care alcam napiyim

Ben stok yapmayacağım bazı bebişlerde bazı bezler alerji yapıyormuş. Denemeden bilemezsin dediler. Risk almak istemedim açıkçası

Evet kullanıyorum canım yanma ve aşırı mide bulantısı kusma var galvisk kullanıyorum artık şişeyi ağzıma dikiyorum çare olmuyor 😢
Yanma olduğunda boool bol su için
Bide ev yoğurdu yanmamı aliyor gibi hissettim şu sıralar
Kızlar bugun 19. Haftada ilk kez bebegın hareketlerını hısssettım. Her gun hissedermiyim artık
Bugün hareketi nerdeyse hiç hissetmedim dediğim gunlerde en az 1 kere hissediyordum
Ben 23.haftadayim, bazen gün içinde çok kez hissediyorum bazen gün içinde 1 kez falan hissediyorum

7 cok yüksek degil canım ama benm 4 oldugunda doktor tek kullanımlık sase vermıstı olmadı yine bi konuş doktorunla
Perşembeye randevu aldım yükselmiştir değer diye düşünüyorum sonuçlara ben gitmemiştim ondan herşey yarım yamalak oluyor

1 numara aktif 3 numara premium care almışım canım 😁 aman bir şey olmaz. Annem beni naylon bezlerle büyütmüş 😁
Ay ben elimdeki 2 numaralari yolladim iade suresi hala gecmemis sukur yerine aldim premium care. Ama 1 numara coktu ve onu iade etmem icin sure kalmamisti artik 3 kilo cocuk zaten az az sik sik iser diye cok sizdirmasina falan takamicam pisik yapmasin yeter 😂
Günaydın kızlar, hastaneye geldim şeker yüklemesi için. İlk kanı verdim, şekeri içtim bekliyorum 2. Kanı. Aşırı midem bulandı ya
Ay hadi hayirli olsun canim. Ozelde mi yaptirdin? Pahali bir test mi?

Ay ben elimdeki 2 numaralari yolladim iade suresi hala gecmemis sukur yerine aldim premium care. Ama 1 numara coktu ve onu iade etmem icin sure kalmamisti artik 3 kilo cocuk zaten az az sik sik iser diye cok sizdirmasina falan takamicam pisik yapmasin yeter 😂

Ay hadi hayirli olsun canim. Ozelde mi yaptirdin? Pahali bir test mi?

Medicalparktan doğum paketim var canım. Paket içinde olduğu için ek ödeme yapmadım ben. Şuan son kanı bekliyorum 1 saat sonra bitecek ama açlık ve uyku beni mahvetti. Bir an önce uzanıp dinlenmek istiyorum. Başım filan dönüyor kesinlikle tek gelinmemesi lazım

Medicalparktan doğum paketim var canım. Paket içinde olduğu için ek ödeme yapmadım ben. Şuan son kanı bekliyorum 1 saat sonra bitecek ama açlık ve uyku beni mahvetti. Bir an önce uzanıp dinlenmek istiyorum. Başım filan dönüyor kesinlikle tek gelinmemesi lazım
Ictikten sonra cisin gelirse yapabiliyor musun? Beni geren tek sey bu🤣🤣😅😅😭😭

Beni su içememek mahvetmişti. çoğu bitmiş azı kalmış. inşallah güzel sonuçlar çıkar size de.
Ictikten sonra cisin gelirse yapabiliyor musun? Beni geren tek sey bu🤣🤣😅😅😭😭
Su içilmesi yasak olduğu için çok gelmiyor çiş :)

Günaydın kızlar, hastaneye geldim şeker yüklemesi için. İlk kanı verdim, şekeri içtim bekliyorum 2. Kanı. Aşırı midem bulandı ya
Günaydın, inşallah güzel sonuçlar alırsın canım. Dikkat et, bittiğinde güzelce kahvaltını yap bol su iç.

Back