• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    130
Bana da 1 kez yapıldı. Detaylı ultrasonda da sağ ve sol kaşıktan bebeğe giden kana baktılar orada anlaşılıyor sanırım. Doktor bazı hastalarda kan sulandırıcı başlayabiliyoruz sizin için gerek yok gayet iyi demişti. Detaylıya girdin mi ?
Yok 25 ocakta detaylım, dün farkli bir hastaneye gittim kan tahlilimde pıhtılaşma yok şükür🙏 ama bebek plasentaya yapismis dedi ne demek anlamadım artık 25 ocakta insallah anlicam

Yok 25 ocakta detaylım, dün farkli bir hastaneye gittim kan tahlilimde pıhtılaşma yok şükür🙏 ama bebek plasentaya yapismis dedi ne demek anlamadım artık 25 ocakta insallah anlicam
Bebege degil rahime yapisabiliyor diye biliyorum canim bebeklik bir sey yok sen zorlanirsin idrar kesene falan bazen ulasiyormus bir de sezeryan oneriyolar. Bazen plesanta bebegin onune geciyo yani bizim karnimizin onune yerlesiyo bebegi gormemizi engelliyo oda bebegi goremediyse bebek arkasinda kalmis mi demek istedi acaba

Detaylıda tam net bakıp ona göre bilgilendirme yaparlar canım, inşallah her şey sorunsuz geçer. İkiniz de çok iyi olun 🙏

Benim doktor vajinal ölçecekti ben yok dedim progestanı özellikle fitil olarak kullandırıyor benimki de yoksa bende fitil kullanmak istemiyorum çok zorlanıyorum içeri gitmiyor çünkü
Her doktorun tedavi tarzı farklı ama insanın kafası takılıyor işte. Fitil vajinal yoldan emilimi daha iyi serklaj öncesi ben de vajinal kullanıyordum serklaj sonrası kullanmicaksin hem enfeksiyon riski var hem de içerde fitil sürekli akıntı olmasını istemiyorum dedi. Magnezyum da ben haftada 2 kullanıyorum ama her gün kullananlar var kasıklarımda ağrılar oluyor dedim ama yükseltmedi dozu. Bebek büyüyor artık ağrılar normal dedi. Sıkıntılı bir ağrıyı nasıl hissedicem bilmiyoum 😂

Günaydın, inşallah güzel sonuçlar alırsın canım. Dikkat et, bittiğinde güzelce kahvaltını yap bol su iç.
Canım çıktım şimdi şekerim normal. Ama idrarda biraz enfeksiyon var sistit olmuşum monurol verdi. Kasılmam oluyor diyince progestan yazdı bir kaç gün al dene sürekli kullanma dedi. Ultrasonda baktı renkli, benim ki açlıktan ağzını açıyor 😁 sürekli ağzını açıp kapatıyor parmak emiyor aşırı tatlıydı 50 gr almışız 1 haftada 😍

haydi gecmis olsun.
Siz de Euthyrox kullaniyordunuz degil mi? Bu testten once sabah kullanabiliyor muyuz? Doktora sormayi unuttum da size soylediler mi bu konuda bi se?
Benim ilaç bitmişti doktor bir kaç gün alma, almadığında ne oluyor bakalım demişti. Özellikle ilaçla ilgili bir şey demedi şeker yüklemesi için. Ama su bile içirmiyorlar belki etkileyebilir

Merhabalar kızlar. Bugün tam 23 haftalık olduk . Detaylımda vs sorun çıkmamıştı. Sadece plesenta rahim ağzına yakındı bu sebeple lekelenmelerim oluyordu. 3 gün önce ve bugün tuvalete oturduğjmda damla damla kanadığını gördüm hemen doktora koştuk. Doktor kanamanın plesenta kaynaklı olduğunu söyledi. Ama şöyle rahim ağzına yakın değil yaşlanmamışta ama bu şekilde olabiliyor dedi. Yatış önerdi fakülteye gittiğinde sor dedi . Evde de hiçbir iş yapmak sadece yemek ve tuvalet için kalk dedi . Progestan iğne yaptılar , günlük kullanımı da 3’e çıkardı . Erken doğum riski var yani şu an . Bunu yaşayan ya da önceden yaşamış birileri var mı? Çok korkuyorum böyle bir durum olursa diye

Back