• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    130
Merhabalar kızlar. Bugün tam 23 haftalık olduk . Detaylımda vs sorun çıkmamıştı. Sadece plesenta rahim ağzına yakındı bu sebeple lekelenmelerim oluyordu. 3 gün önce ve bugün tuvalete oturduğjmda damla damla kanadığını gördüm hemen doktora koştuk. Doktor kanamanın plesenta kaynaklı olduğunu söyledi. Ama şöyle rahim ağzına yakın değil yaşlanmamışta ama bu şekilde olabiliyor dedi. Yatış önerdi fakülteye gittiğinde sor dedi . Evde de hiçbir iş yapmak sadece yemek ve tuvalet için kalk dedi . Progestan iğne yaptılar , günlük kullanımı da 3’e çıkardı . Erken doğum riski var yani şu an . Bunu yaşayan ya da önceden yaşamış birileri var mı? Çok korkuyorum böyle bir durum olursa diye
Canım çok geçmiş olsun. 15.haftamda benim de lekelenmem oldu ve plasenta previa teşhisi aldım. 20.haftamda yukarı çıktığını öğrendik. Plasenta rahim ağzına yakın değilse neden kanama oluyormuş onu anlamadım. Moralini bozma, stres yapma. Sürekli uzan bazen ayaklarının altını yükselt. İnşallah hiçbir sorun olmaz içini ferah tut canım🙏🏼

Canım çok geçmiş olsun. 15.haftamda benim de lekelenmem oldu ve plasenta previa teşhisi aldım. 20.haftamda yukarı çıktığını öğrendik. Plasenta rahim ağzına yakın değilse neden kanama oluyormuş onu anlamadım. Moralini bozma, stres yapma. Sürekli uzan bazen ayaklarının altını yükselt. İnşallah hiçbir sorun olmaz içini ferah tut canım🙏🏼
Önceden yakındı şimdi previasın diyemem ama plesenta kaynaklı dedi .bende uzandım aynen dediğiniz gibi ayaklarımı kaldırım yatmaya çalışıyorum .inşallah 💐🙏

Zaman geçiyor mu geçmiyor mu hiç anlamıyorum. Artık kendini sürekli hatırlatır tekmelerle, böyle olunca insan rahatlıyor biraz göremese de. 😊
evet ya, ben bugün ilk fotisini aldım doktorumuz renkli baktı, ananesini şov yaptı resmen. Ağzını açmaya başlamış emme refleksi gelişiyor sanırım sürekli ağzını açıp kapatıyor, parmaklarını emiyor. Aşırı güzeldi 1 haftada bile çok fark ediyor ya. Bir dahaki gittiğimde neler yapacak acaba :)

evet ya, ben bugün ilk fotisini aldım doktorumuz renkli baktı, ananesini şov yaptı resmen. Ağzını açmaya başlamış emme refleksi gelişiyor sanırım sürekli ağzını açıp kapatıyor, parmaklarını emiyor. Aşırı güzeldi 1 haftada bile çok fark ediyor ya. Bir dahaki gittiğimde neler yapacak acaba :)
O kadar güzel bir an ki bahsettiklerin insanın içi eriyor. Bir daha ki buluşmanızda daha da büyümüş seni bekliyor olacak 😊

Merhaba arkadaşlar.Bugün 21+5im. Dün asm de aşı yaptırdım ve kan idrar vermiştim. idrarda az enfeksiyon ve kan görüldü. Aile hekimim kum döküyor olabilisin dedi. Yarın ayrıntılı ultrason var artık drumla konuşurum. Ayrıntılı için kaygılı ve çok heyecanlıyım.
Bebeğimin cinsiyeti kesin değil ama kıza benzetmişti dr. Eğer kız olursa ismi Mercan olacak inşallah.
Hepimize sağlıklı ve rahat zamanlar diliyorum

Back