• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Çok iyi doğal bir zararı da olmaz 🤩 Ben de lansinoh'un lanolinli kremini aldım birde gümüş kapak alacağım. 10 yıl geçti oğlumu hatırlıyorum hiç bir şey kullanmamıştım o zaman 10 güne yakın ağlayarak emzirmiştim hiç gerek yok hırpalanmaya. 36. Haftadan itibaren kullanılabiliyor kremler göğüs ucu yumuşasın diye.
Ben de şimdiden doğal içerikli bir yağ aldım meme ucu için. Şimdiden kullanıyorum, çok kurudu, pul pul dökülüyor sürmezsem.

Ara ara oluyor canım, yanma gibi yırtılma gibi bir acı oluyor bazen dün mesela aşırı gergindi resmen patlayacak gibiydim, hindistan cevizi yağı sürüyorum o bayağı iyi geliyor bana. Ben sanki içerden yırtılıyor gibi hissediyorum. Kasığımda da var benim bir süredir. Dinlenince geçtiği için çok endişelenmedim ama kontrolde soracağım.
Benim de sanki gerilmeden kaynaklı gibi geldi. İçten acıyor sanki öyle değişik bir his. Muhtemelen çok normal ama kendimizden daha çok düşündüğümüz biri olunca aklımıza her şey geliyor tabi 😬

Kızlar kan sonucum çıktı . Şeker normal çok şükür ama haricen Demir vitamini kullanmama rağmen Solgarın demir değerim düşük çıktı doktorum 2 ye artır dedi. Et yemem lazım daha fazla🙈

Bende aldım ondan bir tane. Kızkardeşimle konuştuk o bana hiç bişe fayda etmemişti sadece kendi sütümü sürünce rahatlatıyordu diyor. Bünyeden bünyeye değişir gerçi
Yara olduktan sonra kardeşin haklı hiç fayda etmiyor ama önden göğsü hazırlamak için kullanılırsa min. olacak derecede geçiyor süreç

Kızlar kan sonucum çıktı . Şeker normal çok şükür ama haricen Demir vitamini kullanmama rağmen Solgarın demir değerim düşük çıktı doktorum 2 ye artır dedi. Et yemem lazım daha fazla🙈
Demiri süt ürünleriyle ve çayla aynı öğünde kullanmayın. O da demir emilimini etkiliyormuş.

Ben de şimdiden doğal içerikli bir yağ aldım meme ucu için. Şimdiden kullanıyorum, çok kurudu, pul pul dökülüyor sürmezsem.
Doğumu tetikliyor göğüs ucunu uyarmak rahmin kasılmasına sebep oluyor onun için 36. haftadan itibaren izin veriliyor göğüs ucu kremlerine hatta bazı dr lar 38. haftayı öneriyorlar dikkatli olmakta fayda var 😊

Son düzenleme:
Benim de sanki gerilmeden kaynaklı gibi geldi. İçten acıyor sanki öyle değişik bir his. Muhtemelen çok normal ama kendimizden daha çok düşündüğümüz biri olunca aklımıza her şey geliyor tabi 😬
İçeriden yırtılıyor gibi benim ya muhtemelen önemli bir şey yoktur çok uzun süreli değil. Korkuyor insan, maşallah bu ara bir de iyice hareketlendi. Bazen bir iki saat hissetmeyince dürtüyorum kımıldasın diye hemen bir korku geliyor

İçeriden yırtılıyor gibi benim ya muhtemelen önemli bir şey yoktur çok uzun süreli değil. Korkuyor insan, maşallah bu ara bir de iyice hareketlendi. Bazen bir iki saat hissetmeyince dürtüyorum kımıldasın diye hemen bir korku geliyor
Evet bende. Bazı günler çok hareketli bazı günler daha sakin oluyor onların da bir günü bir gününe tutmuyor 😊

Bende bugün kontrole gittim 735 gram olmuş herşey normal 2 hafta sonra gel dedi rahim ağzını ölç dedim 45 cm ölçtü alttan baktı karından bakınca bişey görüyorum karnında ağrı var mı dedi yok dedim alttan bakınca bişey yok dedi hunileşme var sanmış bakalım serklaj da ilişkiyi sordum tam birleşme olmadan olabilirmiş öyle dedi

Kızlar ben de bugün idrar tahlili/kültürü verdim. Tahlil sonucu çıktı ‘5-6 lökosit ve bol epitel hücresi görüldü’ diyor, doktorla konuşmadım henüz de ne ilaç veriyorlardı bu durumda? Ya da veriyorlar mı? Ay nedir bu çişten çektiğimiz gerçekten ya😭

Demiri süt ürünleriyle ve çayla aynı öğünde kullanmayın. O da demir emilimini etkiliyormuş.
Sürekli uyandığım için sabahları wc kalktığımda alıyorum üzerinden 2 saat geçiyor kahvaltı yapıyorum. Ama bence ben çok az et yiyorum ondan yükselmiyor

Kızlar ben de bugün idrar tahlili/kültürü verdim. Tahlil sonucu çıktı ‘5-6 lökosit ve bol epitel hücresi görüldü’ diyor, doktorla konuşmadım henüz de ne ilaç veriyorlardı bu durumda? Ya da veriyorlar mı? Ay nedir bu çişten çektiğimiz gerçekten ya😭
24 saat sonraki kültür sonucuna bakın bakteri çıkıcak mı bakalım. Ona göre en fazla tek kullanımlık antibiyotik şaselerden verir ztn. Bazen onu da vermiyorlar. Kendi kendine geçiyor.

Ya belki de diyorum bir yerini dayadı ondan acıdı bilemiyorum son 2-3 gündür ağırlaştığımı hissediyorum ayaktayken bacaklarıma yük bindiğini hissediyorum. 😬
Bende çektim 4 gün feci şekilde detaylı ultrason da bakti hiç aksi bir durum yok dedi ama poposunu oraya yaslamış annesi belki o geriyordur seni dedi. Sizde söylersiniz gittiğinizde fıtık vs olabilir diye detaylı incelemişti

Yaa yürüyüş sürekli yapamıyorum maalese

Bana tek kullanımlık şase verdi canım. Ve bol bol su tuketmemi söyledi. Günlük 2.5 lt tüketiyorum ama daha da fazla içtim 😊

Bende bugün kontrole gittim 735 gram olmuş herşey normal 2 hafta sonra gel dedi rahim ağzını ölç dedim 45 cm ölçtü alttan baktı karından bakınca bişey görüyorum karnında ağrı var mı dedi yok dedim alttan bakınca bişey yok dedi hunileşme var sanmış bakalım serklaj da ilişkiyi sordum tam birleşme olmadan olabilirmiş öyle dedi
Maşallah Minişe♥️ Herşeyin yolunda olmasına sevindim. Benim de pazartesi kontrol. Merakla bekliyorum

Back
X