- 3 Eylül 2015
- 934
- 1.089
- 113
- Konu Sahibi Mervenur277
- #12.601
Canım çok geçmiş olsun. 15.haftamda benim de lekelenmem oldu ve plasenta previa teşhisi aldım. 20.haftamda yukarı çıktığını öğrendik. Plasenta rahim ağzına yakın değilse neden kanama oluyormuş onu anlamadım. Moralini bozma, stres yapma. Sürekli uzan bazen ayaklarının altını yükselt. İnşallah hiçbir sorun olmaz içini ferah tut canımMerhabalar kızlar. Bugün tam 23 haftalık olduk . Detaylımda vs sorun çıkmamıştı. Sadece plesenta rahim ağzına yakındı bu sebeple lekelenmelerim oluyordu. 3 gün önce ve bugün tuvalete oturduğjmda damla damla kanadığını gördüm hemen doktora koştuk. Doktor kanamanın plesenta kaynaklı olduğunu söyledi. Ama şöyle rahim ağzına yakın değil yaşlanmamışta ama bu şekilde olabiliyor dedi. Yatış önerdi fakülteye gittiğinde sor dedi . Evde de hiçbir iş yapmak sadece yemek ve tuvalet için kalk dedi . Progestan iğne yaptılar , günlük kullanımı da 3’e çıkardı . Erken doğum riski var yani şu an . Bunu yaşayan ya da önceden yaşamış birileri var mı? Çok korkuyorum böyle bir durum olursa diye