- 12 Haziran 2024
- 297
- 179
- 18
- Konu Sahibi topraktonlari
Kızlar ağzım kupkuru sürekli su içiyorum haliyle hep tuvaletteyim sizde de ağız kuruluğu var mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
29 aralıkta çatladıBenim bat 3. Günü 2472 idi. (Bugün 5+2 kese göründü)
İlişki ovulation günlerinle ilgili fikrin var mı?
Geç döllenme vs olabilir mi?
endişelenme diyemem sana biliyorum çok zor ama iyi düşünmeye çalışıyorum sürekli dua ediyorum
İyi düşünmeye çalışıyorum sürekli dua ediyorum aslında o kadar çok bekledim ki şu zamanları buna bile şükretmek gerekiyorendişelenme diyemem sana biliyorum çok zor ama iyi düşün
Niye kimse benim yazdıklarımı yorumlamıyorMerhaba herkese benim sol göğsüm sağdan daha büyük böyle olunca cinsiyet kız oluyormuş hurafe mi bilen var mı
Ben böyle bi şey duymadım o yüzden yazmadım :)Niye kimse benim yazdıklarımı yorumlamıyor
Özel sigortanız varsa hepsinde 15.000 tl kadar azalma oluyorKızlar hello, biz kesemizi gördük gayet her şey normal çok şükür. Acıbademde ataşehir özel sigortasız doğum fiyatları aldık. Sadece doğumu kapsıyor, gebelik takibi yok, her gittiğinde ayrı bireysel ödeme yapıyorsunuz.
şerbet veriyorlarmış ne güzelKızlar hello, biz kesemizi gördük gayet her şey normal çok şükür. Acıbademde ataşehir özel sigortasız doğum fiyatları aldık. Sadece doğumu kapsıyor, gebelik takibi yok, her gittiğinde ayrı bireysel ödeme yapıyorsunuz.
allah yardımcımız olsunÖzel sigortanız varsa hepsinde 15.000 tl kadar azalma oluyor
Ben böyle bi şey duymadım o yüzden yazmadım :)
4+3 de kaç betayla gördü hatrlıyormusunZayıfım tatlım 51 kiloyum beta eğer yükseldiyse görülebilir
Ben hurafe olduğunu düşünüyorum benimde sol göğüsüm daha şiş ama sağ göğsümün koyu kısmı daha çok genişledi bi tuhafNiye kimse benim yazdıklarımı yorumlamıyor
Hurafe kesinlikle ve hiç duymadım hatta arkadaşımın 2 gebeliği çok farklı geçti birinde kustu birinde sıfır bulantı ama ikiside erkekNiye kimse benim yazdıklarımı yorumlamıyor
Zaten doğamız gereği orantılı olmuyoruz, bir göğüs her zaman daha büyük, biri daha yukarda olur. Kaş içinde aynı şekil. Alnımız bir tarafı daha düşük, çenemizde dikkatlı bakarsak bir tarafa daha kaygan. Ama bunları çok dikkatli bakarsanız görebilme ihtimaliniz var o yüzden biraz bekleyeceksiniz cinsiyeteNiye kimse benim yazdıklarımı yorumlamıyor
vücudumuz tuhaf tepkiler veriyorBen hurafe olduğunu düşünüyorum benimde sol göğüsüm daha şiş ama sağ göğsümün koyu kısmı daha çok genişledi bi tuhaf
Benim için cinsiyet önemli değil ama insan böyle şeylerden anlam çıkarıp heyecanlanıyorHurafe kesinlikle ve hiç duymadım hatta arkadaşımın 2 gebeliği çok farklı geçti birinde kustu birinde sıfır bulantı ama ikiside erkek
Evet doğru söylüyorsunuz bekliycez bakalım sağlıkla ilerlesin de her şeyZaten doğamız gereği orantılı olmuyoruz, bir göğüs her zaman daha büyük, biri daha yukarda olur. Kaş içinde aynı şekil. Alnımız bir tarafı daha düşük, çenemizde dikkatlı bakarsak bir tarafa daha kaygan. Ama bunları çok dikkatli bakarsanız görebilme ihtimaliniz var o yüzden biraz bekleyeceksiniz cinsiyete
Aynen öyle, tek olmadığımı görünce mutlu oldumbi şey olmaz dayanacaklar
Bizede bu gün kontrolde çok küçük daha diye risk almaya gerek diye yasakladılar, biz zaten önceside yapmıyorduk tüp bebek olduğu için :)Aynen öyle, tek olmadığımı görünce mutlu oldum
Aynısını yaşıyorum, nekadar su içersem içeyim sanki içmemişim gibi. Cildimde kupkuru, baya nemlendirmem gerekiyor yoksa soyuluyorum.. anlayamadım bende neden olduğunu..Kızlar ağzım kupkuru sürekli su içiyorum haliyle hep tuvaletteyim sizde de ağız kuruluğu var mi