• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    1
Kızlar hello, biz kesemizi gördük gayet her şey normal çok şükür. Acıbademde ataşehir özel sigortasız doğum fiyatları aldık. Sadece doğumu kapsıyor, gebelik takibi yok, her gittiğinde ayrı bireysel ödeme yapıyorsunuz.

Eklentiler

• 1D5B5CED-8D8B-4242-B0CB-0B8F147F41FD.jpeg
    1D5B5CED-8D8B-4242-B0CB-0B8F147F41FD.jpeg
    162,2 KB · Görüntüleme: 35
Kızlar hello, biz kesemizi gördük gayet her şey normal çok şükür. Acıbademde ataşehir özel sigortasız doğum fiyatları aldık. Sadece doğumu kapsıyor, gebelik takibi yok, her gittiğinde ayrı bireysel ödeme yapıyorsunuz.
Özel sigortanız varsa hepsinde 15.000 tl kadar azalma oluyor

şerbet veriyorlarmış ne güzel

Niye kimse benim yazdıklarımı yorumlamıyor😔
Zaten doğamız gereği orantılı olmuyoruz, bir göğüs her zaman daha büyük, biri daha yukarda olur. Kaş içinde aynı şekil. Alnımız bir tarafı daha düşük, çenemizde dikkatlı bakarsak bir tarafa daha kaygan. Ama bunları çok dikkatli bakarsanız görebilme ihtimaliniz var o yüzden biraz bekleyeceksiniz cinsiyete 😄

Zaten doğamız gereği orantılı olmuyoruz, bir göğüs her zaman daha büyük, biri daha yukarda olur. Kaş içinde aynı şekil. Alnımız bir tarafı daha düşük, çenemizde dikkatlı bakarsak bir tarafa daha kaygan. Ama bunları çok dikkatli bakarsanız görebilme ihtimaliniz var o yüzden biraz bekleyeceksiniz cinsiyete 😄
Evet doğru söylüyorsunuz😊😊 bekliycez bakalım sağlıkla ilerlesin de her şey😊

Kızlar ağzım kupkuru sürekli su içiyorum haliyle hep tuvaletteyim sizde de ağız kuruluğu var mi
Aynısını yaşıyorum, nekadar su içersem içeyim sanki içmemişim gibi. Cildimde kupkuru, baya nemlendirmem gerekiyor yoksa soyuluyorum.. anlayamadım bende neden olduğunu..

Back