- 17 Temmuz 2022
- 3.309
- 2.956
- 63
- 30
Ne kadar uyanık kalabildiğini inceledim önce. Benimki en fazla 2 saat uyumadan durabiliyo uyku sinyallerini iyi takip etnek gerekiyor. Uykusu geldiği zaman uyutmazsam agresifleşiyo uykuya dalamıyo kriz yaşıyoruz bi de sabah geç uyanınca gece de geç uyuyo uykuları sarkıyo çünkü4 ay 18 günlük, 4.ay kontrolünde başlattı doktor ama daha tam düzene oturtamadık. Sıkıntı olmaz o kadar ya, geç kalmazsınız.
Ayyy maşallah kızlar bebişlerinizeiyi bişey diyenler oldu çok şükür bi umut ışığı yandı ama hiç de bitecekmiş gibi gelmiyor bi yandan. Darısı bizlere inşallah Uykuyu iyileştirmek için bişeyler yaptınız mı? Ya da nasıl uyutuyorsunuz, az bilgi versenize.
Bizim de böyle, bi kere bi 5 saat uyudu gece. Hah dedim bitiyor heralde, bu gece yine tam 1 saat doluyor gözlerini açıyor. Çok yorgunum uyku işinden.
Valla bizim 3 ay 12 günlükken başladı, 1 ay oldu hala aynı devam. 4. ay aşılarını da olamamıştık, bugün olduk. Aşıydı oydu buydu uzayacak süreç. Bilmiyorum bizim de böyle bi anda düzelir miUmut fakirin ekmeği
Benim 3 ay 18 günlükken başladı valla bitmek vilmicek gibi anlayamıyorum neden böyle bi anda bıçak gibi bozuldu ve müthiş gazlandi çocukKızlar ne zaman başladı uyku gerilemesi ?
Aynı bizde de öyle aşırı gaz var gece ağlayarak uyanıyorBenim 3 ay 18 günlükken başladı valla bitmek vilmicek gibi anlayamıyorum neden böyle bi anda bıçak gibi bozuldu ve müthiş gazlandi çocuk
Benimki de öyle uykusu gelip uyuyamazsa kıyameti koparıyorNe kadar uyanık kalabildiğini inceledim önce. Benimki en fazla 2 saat uyumadan durabiliyo uyku sinyallerini iyi takip etnek gerekiyor. Uykusu geldiği zaman uyutmazsam agresifleşiyo uykuya dalamıyo kriz yaşıyoruz bi de sabah geç uyanınca gece de geç uyuyo uykuları sarkıyo çünkü
Bizimki galiba 13. haftada başladıKızlar ne zaman başladı uyku gerilemesi ?
Ben bayadır takip ediyorum hatta gündüz uykuları aynı saatlerde hep. Bizimki 2 saati bulmuyor en fazla 1,5 saatte uykusu gelmiş oluyor. Ya esniyor, ya bakışları sabitleniyor, ya gözünü ovuşturuyor ya da oyuncaklardan gezmekten filan keyif almayınca anlıyorum uykusu geldiğini. Emerek uyuduğu için emzirmeye alıyorum. Uykuları da 40.dakika döngüsünü atlatabilirse 1-1,5 saati buluyor atlatamazsa 40 dk. Yarın uyandırmadan rahatsız et yöntemini deneyeceğim ama gündüz iyi uyusa da gece saat başı ayaktayız biz. O da memede uyumasına bağlı geliyor da onu kesmenin yolu yok gibi bizde şuan. Gündüz uykularını beşiğinde mi yaptırıyorsun?Ne kadar uyanık kalabildiğini inceledim önce. Benimki en fazla 2 saat uyumadan durabiliyo uyku sinyallerini iyi takip etnek gerekiyor. Uykusu geldiği zaman uyutmazsam agresifleşiyo uykuya dalamıyo kriz yaşıyoruz bi de sabah geç uyanınca gece de geç uyuyo uykuları sarkıyo çünkü
Yok benimki hiç beşiğinde yatmıyo gündüz emzirme yastığında emerken uyuyo çok oynatmadan en yakın yere uyandırmadan koyuyorum. Genelde yarım saat 1 saat arasında uyuyo 40 dakikadan az uyumaması için uğraşıyorum. Gece de benimle uyuduğu için sanırım pek uyanmıyo yanından tuvalete falan kalkarsam uyanır sadece nasıl oluyosa gittiğimi anlıyo cüceBen bayadır takip ediyorum hatta gündüz uykuları aynı saatlerde hep. Bizimki 2 saati bulmuyor en fazla 1,5 saatte uykusu gelmiş oluyor. Ya esniyor, ya bakışları sabitleniyor, ya gözünü ovuşturuyor ya da oyuncaklardan gezmekten filan keyif almayınca anlıyorum uykusu geldiğini. Emerek uyuduğu için emzirmeye alıyorum. Uykuları da 40.dakika döngüsünü atlatabilirse 1-1,5 saati buluyor atlatamazsa 40 dk. Yarın uyandırmadan rahatsız et yöntemini deneyeceğim ama gündüz iyi uyusa da gece saat başı ayaktayız biz. O da memede uyumasına bağlı geliyor da onu kesmenin yolu yok gibi bizde şuan. Gündüz uykularını beşiğinde mi yaptırıyorsun?
Bu uyku gerilemesi ne zaman bitecek arkadaşlar? 30 dk ya alarm kurulu gibi kalkıyor yetmiyor gece de saat başı kalkıyor. Yani gözümün nuru ağzımıza etti vallahi çıldırmak üzereyim hal çaresini bulan yok mu ya?
Bugun yapayım dedim 15-20 dkka sonra uyandı bu sefer deŞeyi denedin mi senin bebe 30 dakikada uyanıyomuş ya 28. 29. Dakikada uyandırmadan hafif dürtüp uykuya geri döndürüyolar. Uyutmak için uyandır diyolar hatta buna
Demek ki her çocukta olmuyoBugun yapayım dedim 15-20 dkka sonra uyandı bu sefer de
Benimki de 10da uyandı artık 12de mi uyur 1de mi Allah bilirKız kendi kendime çocuğuma nazar değdirdim9da bi uyandı hala uyutmaya çalışıyorum
Valla bi daha yazmıcamBenimki de 10da uyandı artık 12de mi uyur 1de mi Allah bilirDillendirme hemen nazar ettin 8.30da uyudu diye
Yazma yazma. İnsanın kendi çocuğuna bile nazarı değiyor valla bugün iyi uyudu desem kendi kendime yarın uyumuyorValla bi daha yazmıcam
kızzzz yok bu gece yine iflahım kesildi. annemler ve kayınvalidemler bizdeydi ev panayır gibiydi biraz da ondan, çocuğun uyku vakti geldi geçti asla uyutmadılarrr. kucaktan kucağa derken ayarları yine bozuldu. bu saat oldu uyutamadım. aslında uykusu var belli ama bi türlü dalamıyor yavrumAyyy maşallah kızlar bebişlerinizeiyi bişey diyenler oldu çok şükür bi umut ışığı yandı ama hiç de bitecekmiş gibi gelmiyor bi yandan. Darısı bizlere inşallah Uykuyu iyileştirmek için bişeyler yaptınız mı? Ya da nasıl uyutuyorsunuz, az bilgi versenize.
2 saat uyanık kalıp sonra kaç saat uyuyor. ben 3 saatte bir 1 saat uyutuyorum galiba. bazen 2 saat geçince uyumak istiyor ama çok oluyor diye müsaade etmiyorum oyalıyorım. acaba gündüz uykusunu istediği kadar uyumasına müsaade etmeli miyimNe kadar uyanık kalabildiğini inceledim önce. Benimki en fazla 2 saat uyumadan durabiliyo uyku sinyallerini iyi takip etnek gerekiyor. Uykusu geldiği zaman uyutmazsam agresifleşiyo uykuya dalamıyo kriz yaşıyoruz bi de sabah geç uyanınca gece de geç uyuyo uykuları sarkıyo çünkü
Benim bebe 3 saat asla dayanamaz genelde 1 buçuk saatte uykusu geliyo 45 dk 1 buçuk saat arası diyeyim. Günde 4 uyku yapıyo 3.5 4 saat toplamda. Galiba akşam 6dan sonra uyutmamak gerekiyo gece uykusuna geçebilmesi için2 saat uyanık kalıp sonra kaç saat uyuyor. ben 3 saatte bir 1 saat uyutuyorum galiba. bazen 2 saat geçince uyumak istiyor ama çok oluyor diye müsaade etmiyorum oyalıyorım. acaba gündüz uykusunu istediği kadar uyumasına müsaade etmeli miyimay nedir bu işin matematiği çıldırıcam ya
Ay maşallah maşallah dilini ısırAy kızlar bizim 4. Ayla olan savaşımız bitti galiba iki gündür uykularını not alıyorum baya iyi gidiyoruz darısı başınıza
Yaa ıyutmayın diolar ama benimki uyanıpta uykuya devam etmwk istiyosa yani uyku belirtileri gosteriyosa ve ben 2 saati gecti diye uyutmuyosam o gün bize zindan hüçbişeyi yapmak istemiyo sinirli oluyo bagırıyo aglıyo soylenıyo. 2 dakka gülüyosa 15 dk aglar daha dogrusu sinirli sinirli söylenir bana2 saat uyanık kalıp sonra kaç saat uyuyor. ben 3 saatte bir 1 saat uyutuyorum galiba. bazen 2 saat geçince uyumak istiyor ama çok oluyor diye müsaade etmiyorum oyalıyorım. acaba gündüz uykusunu istediği kadar uyumasına müsaade etmeli miyimay nedir bu işin matematiği çıldırıcam ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?