2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Canımm Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallahh

Kızlar odamız geldi:') Bilmiyorum erken miydi ama hem araya çok tatil girecekti hem de yurtdışında olursa erken gideceğimiz için hazır olması lazımdı. Dün kurduk odasını falan çok değişik bir duygu.
Yatağımız büyük 90x190 ona 1 yaşında falan geçer anca o zamana dek anne yanı ya da park yatak istiyorum.
Ufak ufak eşyaları da yerleştirip sürekli odaya girmece çıkmaca yapacağım sanırım:)
Bugün sabah çıkarken bile kendimi odanın ortasında sırıtırken buldum.
Herkesin sağ salim, bir avazda çocuğuna kavuşması için gece gündüz dua ediyorum kızlar <3

Kızlar 2 gündür fena gribi oğlumdan geçti sağolsun, ayaktayım ama geceleri uyku yok gündüz ztn aşıyı bile erteledi ebe ile konuştuk. Önerileriniz varsa alabilir malum ilaç kullanımıyoruz

Kızlar 2 gündür fena gribi oğlumdan geçti sağolsun, ayaktayım ama geceleri uyku yok gündüz ztn aşıyı bile erteledi ebe ile konuştuk. Önerileriniz varsa alabilir malum ilaç kullanımıyoruz
Ihlamur, bal limonlu ılık su, tavuk suyu çorbası yanına soğanla birlikte yiyebilirsiniz :) Tarhana çorbası. Bunlar benim normalde hasta olduğumda tükettiğim şeyler

Yaaa çok güzel bir duygu, biz henüz bsey almadık bir yandan taşınacagiz sıfırdan eve eşya alıyoruz sıra gelemedi henuz Ama ogrencilerimizden biri oyuncak bebek örmüş getirdi ağlamam geldi yine çok tatlı ya Bebeğimize ait ne varsa aglamama sebep oluyor bide detaylida fotosunu gördük ya bakıp bakıp seviyorum ordan

Kızlar merhaba, kız bebis anneleri isim düşünmeye başladınız mı?? Benim aklımda senelerdir "ilay" ismi vardı ama son zamanlarda hangi arkadaşımın kız bebeği olsa isminin ilay olduğunu ögrendim. Hala bu isme sıcak bakıyorum ama sizler hangi isimleri düşünüyorsunuz? Belki fikir cikar :)

ilay çook güzel ya. "l" ve "y" sesleri güzel tınılıyor.
ilay, liya, alya vb..

Biz Derinsu koyacağız insallah

İlay ismi de güzel ama biraz eksik gibi. İlayda yada Nilay daha alışılmış geliyor kulağa.

Ablamda İlay mı filan diyordu. Sonra Liyanın anlamına baktım sabrın en güzeli demekmiş. Ablamında 6 seneden sonra tüp bebekle oldu. Dedim çok sabrettiniz Liya ismide çok yakışır. Liya oldu. Tüp bebek yaptırıp sabredenlere belki fikir olabilir Liya ismi

Bizde Gökçe ilay düşünüyoruz söylemesi de anlamı da güzel bide Umay var ikisi arasında kaldık sağlıkla gelsinler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…