• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Ankete Katılan
    27
Kizlar ben 4 kilo vermisim sizde durumlar nasio tum gun acim tek ogun yiyorm aksam onu da kusuyorm. Kahvalti falan yok
Bende 4 kilo vermiştim geri aldım canım .alınıyor doktor kusmuyorsan çok verme dedi

Bende 4 kilo vermiştim geri aldım canım .alınıyor doktor kusmuyorsan çok verme dedi
Kusmak kelimesi bana az gelio o kadr kusuyorm ki canm hicbir sey cekmio. En cok su icmek istiyorm onu da kusuyorm ayy baka ne kadr devam edeck

Kusmak kelimesi bana az gelio o kadr kusuyorm ki canm hicbir sey cekmio. En cok su icmek istiyorm onu da kusuyorm ayy baka ne kadr devam edeck
Canım serum alsan peki ? Bu şekilde ne kadar devam edicek bilemezsinki peki doktorun bulantı için ilaç vermedimi ?

Günaydın ,dünden beri başım ağrıyor.Gecmedi gitti..
Aclik şekerim biraz sınırın üstünde olunca,biraz kilo da olunca doktorum dahiliye doktoruna yonlendirmisti.Birazdan ona gideceğim .Hem de troidim az çalışıyormuş ilaç içiyorum onu da belirtecegim,belki dozajini yükseltir ..

Benim oğlum 10 yaşında ,onun tüm kıyafetlerini saklamistim.Onlari kullanacağım .Ama sadece bebek arabası ,beşik ,bir kaç tane bebek için hastane çıkışı ,kendim için pijama takımı gecelik alacagim.Kiz olsa da erkek olsa da o kıyafetlerin çoğunu giydiririm.Hediye de geliyor zaten.6. 7. aydan sonra almayı düşünüyorum inş.

Kız hissediyordum başlarda ama şimdi erkek hissetmeye başladım.Tum belirtilerim erkeği gösteriyor.Saglikli olsun yeterki.

Kızlar ya sizide rüyalarınızda korkutuyorlarmı? Beni başında çok korkutuyorlardı durmuştu bir ara bu gece tekrar töbeler olsun çok korkuttular hamilelerle uğraşırlar derler ama bilemedim napmak gerek

Kızlar ya sizide rüyalarınızda korkutuyorlarmı? Beni başında çok korkutuyorlardı durmuştu bir ara bu gece tekrar töbeler olsun çok korkuttular hamilelerle uğraşırlar derler ama bilemedim napmak gerek
Sadece 1 kere oldu böyle içim ürpererek uyandım tuhaftı içimden bir şey yürüyüp geçmiş gitmiş gibi dehşet korkmuştum başka da olmasın aman allah korusun

Kizlar ben 4 kilo vermisim sizde durumlar nasio tum gun acim tek ogun yiyorm aksam onu da kusuyorm. Kahvalti falan yok
Canım ya Allah yardımcın olsun, Ben de katı bir şey yiyemiyorum. Coco pops, yogurt ve çorbayla geçiriyorum gunleri. Geçer inşallah endişe etme. Bebek ihtiyacı olanı senin vücudundan alıyor. Senin kendi sağlığın için yemek yemen gerekiyor. İnşallah açılır iştahın da.

Günaydın ,dünden beri başım ağrıyor.Gecmedi gitti..
Aclik şekerim biraz sınırın üstünde olunca,biraz kilo da olunca doktorum dahiliye doktoruna yonlendirmisti.Birazdan ona gideceğim .Hem de troidim az çalışıyormuş ilaç içiyorum onu da belirtecegim,belki dozajini yükseltir ..

Benim oğlum 10 yaşında ,onun tüm kıyafetlerini saklamistim.Onlari kullanacağım .Ama sadece bebek arabası ,beşik ,bir kaç tane bebek için hastane çıkışı ,kendim için pijama takımı gecelik alacagim.Kiz olsa da erkek olsa da o kıyafetlerin çoğunu giydiririm.Hediye de geliyor zaten.6. 7. aydan sonra almayı düşünüyorum inş.

Kız hissediyordum başlarda ama şimdi erkek hissetmeye başladım.Tum belirtilerim erkeği gösteriyor.Saglikli olsun yeterki.
Tsh'iniz kaç çıktı

Kızlar cuma günü 12 haftam bitiyor . Doktor’a gitsem cinsiyet tahmini yapar mı 🥹

Kız daha iki gün yok mu bitmesine ben de öyle gösteriyor. Yarın gideceğim dr a liocum. Cinsiyet tahmin eder diye umuyorum oğlumu 11+5 te bilmişti.

B Bluehappinies benim de hiç olmadı diyecek kadar azdı bulantım. İki gündür benim de tadım yok öyle aşırı değil de rahatsız ediyor. Pik haftasıdır geçecektir diye düşünüyorum 🤨
12 13 haftada bitiyor ya bende 12.5 olmuştum 😅 ay hadi tahminde bulunur. Bende 15. Haftada gidicem onda bile görünmüyor der diye korkuyorum

Fetal dna yaptiracak arkadaslar icin bir sorum olacak. Benim doktorum 4 firma önerdi biri amerikan firmasi biri kore biri çin ve biri de türkiye. Amerikan 430 dolar digerleri 300-350 dolara arası. En hizli çin çıkıyor 5 günde cunku merkezlerini ankara’ya tasidilar digerleri de ortalama 1-2 hafta surede cikar dedi. Bu 4 firma arasinda belirgin bir fark oldugunu gormedik yakin sonuclar cikiyor dedi. Siz hangi menşei seçtiniz ya da seçeceksiniz gerekçeleriniz nelerdir ?

Korkutma yok❤️ hormonlardan dolayı acayip acayip rüya görme var ☺️ bende de vardı azaldı bayağı şimdi.

Ben de dr da çıktım kızlar ❤️ Ense kalınlığına baktı ikili testin kanını verirsek diğer bebekten dolayı hatalı çıkar dedi. Fetal için de bir kaç firma önerdi 18. Hafta son dedi. Çok yaptırmayı düşünmüyorum.Büyük ihtimalle de kız 💓 dedi. Bıcır bıcırdı. Bacağı açmamıştı salladı dr hemen hareketlendi falan ayyyy çok duygulu işler sağlıkla gelsin hepsi inşallah 🙏

Gözün aydın canım sağlıkla gelsin ❤️ fetal yaptıracak mısın canım sen, Mehmet hoca hangi firmayı söyledi fiyatı nasılmış ki.
Hastane anlaşmalıymış 17 bin lira ama ben yaptırmadım hoca riskli bir şey görürsem söylerim dedi o yüzden bugün de bir sıkıntı görmüyorum ama yaptırırsan senin için daha iyi olur dedi ama yaptırmayacağım Cok teşekkür ederim canım 😘

Back
X