Özele gidicem kuzumCanım özele gidersen kesin verirde devletse eğer sen bi hatırlat muayene olurken yinede ne olur ne olmaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özele gidicem kuzumCanım özele gidersen kesin verirde devletse eğer sen bi hatırlat muayene olurken yinede ne olur ne olmaz
Hersey o kadar pahali ki besikler arabalar ateş pahasiYa şuan ki imkanlara göre her ay azar azar almak daha sağlıklı
Daha beşiği var, bebek arabası var, bir sürü kıyafet lazım, hastane için ufak valiz hazırlicaz o çok tutucak mesela. Yani ufak mufak diyoruz ama o hastane çantası gerçekten çok maliyetli tutuyor kendimiz içinde bişeyler alacağımızdan
Kimseye bakmamk lazım yavaş yavaş almak lazım cinsiyet öğrenelim![]()
3 binden başlıyor bebek arabaları pusetli olarakHersey o kadar pahali ki besikler arabalar ateş pahasi![]()
Öyle valla sağlıklı olsunlarda alırız Allah’ın izniyleİkizse senin maliyet ×2 yaay sağlıkla gelsinlerde herşey alınır
birde ikiz bebek arabaları felan lazım
Evet canım önce su geldi yoğun sonrada kanama çok şükür şimdi iyiyimBu gebeliğindemi senin suyun geldi
Bildiğin kesedeki su geldi yani cok şaşırdım sebebi neymiş kesemi delindi ve bebek nasıl şu anEvet canım önce su geldi yoğun sonrada kanama çok şükür şimdi iyiyim
Bende ilk günden beri hep erkek hissediyorum bakalım hayırlısı olsunBence bu kadar erken gözüktüyse erkek olabilirhayırlısı olsun
![]()
Galiba diger kesedeki su gelmiş benim ikizdi şuan tek bebeğim var çok şükür durumu iyiBildiğin kesedeki su geldi yani cok şaşırdım sebebi neymiş kesemi delindi ve bebek nasıl şu an
Ayy cok korktum ya dedim diğer keseden mi geldi diyeGaliba diger kesedeki su gelmiş benim ikizdi şuan tek bebeğim var çok şükür durumu iyi
Banada çevremde herkes acaba cinsiyeti be çok heyecanlı felan diyorlar hiç merak edemiyorum. İyi olsun sağlıkla doğsun derdindeyim. Cinsiyetinde öğreniriz elbetKızlar siz nasıl cinsiyeti böyle merak ediyorsunuz ya valla mesajları görmesem benimkiler hiç aklıma gelmeztek düşündüğüm acaba kalpleri atıyor mu
eşimle bile hiç cinsiyet konuşmadık hep sağlık için konuştuk
bende hep tedirginlik var ondan mı bilmiyorum
doktor 15 Nisan da öğreneceksin dedi cinsiyetleri bende hocam hiç merak etmiyorum sağlık durumlarına meraktan öldüm dedim
![]()
Amin canım ya bende suyu görünce çok korktum inan kandan o kadar korkmadım çok şükür bebeğim iyiydi rabbim tüm bebekleri korusun hepimiz sağlıkla alalım kucağınıza AminAyy cok korktum ya dedim diğer keseden mi geldi diye
Ben ilk gebeliğimi o sebeple kaybettim korkulu rüyam bu su gelişi.
Rabbim yavrularımızı esirgesin
Banada sürekli kız olsun diyip duruyorlar hiç önemi yok yeterki sağlıklı olsun . İlk bebeğimi kaybettim erkekti kaynanam kız hayranı olmamış kızı doğuma girene kadar belki kızdır diyip durdu sinir oluyordumBanada çevremde herkes acaba cinsiyeti be çok heyecanlı felan diyorlar hiç merak edemiyorum. İyi olsun sağlıkla doğsun derdindeyim. Cinsiyetinde öğreniriz elbet
Korkmakta cok haklısın cnm kolay bir durum değil her şey insanda tramva bırakıyor inşallah her şey cok güzel gidecek bundan sonraAmin canım ya bende suyu görünce çok korktum inan kandan o kadar korkmadım çok şükür bebeğim iyiydi rabbim tüm bebekleri korusun hepimiz sağlıkla alalım kucağınıza Amin
4. Ayın içinde oluyorsun ya ondan sanırım. Ben sat tan sayıyorum ayı. 3 ay bitmesine 1 gün kaldıKızlar bu gebelik ay hesaplamak için hafta grafiği vardı bilen varmı ?
Mesela 4 hafta 1 ay ettiğinden 16 haftalıkken 4 ay olunuyor normalde ama gebelik hesaplamaya göre 13. Haftada 4. Ay diye geçiypr
Biri aydınlatabilir mi![]()
4. Ayın için de oluyorsun 16 haftadan sonra 4 ü tamamlayıp 5 e giriyorsun cnmKızlar bu gebelik ay hesaplamak için hafta grafiği vardı bilen varmı ?
Mesela 4 hafta 1 ay ettiğinden 16 haftalıkken 4 ay olunuyor normalde ama gebelik hesaplamaya göre 13. Haftada 4. Ay diye geçiypr
Biri aydınlatabilir mi![]()
Şöyle diye biliyorum doktorumda öyle demişti4. Ayın içinde oluyorsun ya ondan sanırım. Ben sat tan sayıyorum ayı. 3 ay bitmesine 1 gün kaldı![]()
Hepsi ayrı heyecan oluyordur yaaİkinci bebeğim benim ama ilk hibi heyecanlıyız![]()
Aynn cnm böyle şu an sen 4 e girdin işte
Aynen öyle valla bana da herkes söylüyor umrumda olmuyor. Korkuyorum yine kaybederim diye sadece sağlığa odaklıyım suanBanada çevremde herkes acaba cinsiyeti be çok heyecanlı felan diyorlar hiç merak edemiyorum. İyi olsun sağlıkla doğsun derdindeyim. Cinsiyetinde öğreniriz elbet