Sonradan aklıma geldi özel sağlık sigortası yaptırmıştık özel hastanede yaptırıcam 3.ayda menenjit ile beraberOlabilir canım evet sen gene kendin yapmadan önce doktora veya eczaneye sor bence nolur nolmaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonradan aklıma geldi özel sağlık sigortası yaptırmıştık özel hastanede yaptırıcam 3.ayda menenjit ile beraberOlabilir canım evet sen gene kendin yapmadan önce doktora veya eczaneye sor bence nolur nolmaz
Cnm iyi huylu kötü huylu nasılmis ki.oglumda ilk doğduğunda ufurum var dediler.sonra 2tane delik var dediler.sukur kilo aldıkça kapandı 4yasinda kontrolü vardı çok şükür kapandı ama 5yasindan sonra kapakciktan sızıntı olabiliyor dedi dr.kesin olacak demiyorum dediKızlar bugün 2.ay rutin kontrolümuz vardı. Güzel haber 1 kilo 200 Gr almış kizcem. Lohusa yağı kullanıyorum dedim sütümü yaglandirdi inanıyorum . Birde kalbinde iyi huylu üfürümden şüphelendi. Perşembe günü randevu aldık EKG çekilecek. Umarım iyi huylu durdualarınizi bekleriz
![]()
Oğlumda beşikte uyumazdi.hamakta çare bulmuştuk.kizim de beşikte uyuyor.besik olmazsa biraz zor gibi uyuması.Hamak beşik almanızı öneririm biz o şekilde sallıyoruz uyuyor ana kucağını ve beşiğini sevmiyor
Kızlar verem aşısı için 8 nisana gün verdi sağlık ocağı.. 12 nisanda 3 ay dolacak.. geç mi sizce? Özelde yaptırılıyor mu bilginiz var mı canlar?
Ben emziriyorum ama sutum cok gelmiyo maalesef. Mama tek ogunde 90ml veriyorum. Bebegim tam 2 ay 3 günlük.Kızlar biberonla besleyenler, bebeğiniz bir öğünde kaç CC içiyor? Günde sizce yaklaşık ne kadar besleniyordur?
Rota aşısı ne zaman yapılyo? Bize doktor bise demedi henuz. Tuna bugun 2.ay aşılarını oldu 3 tane olan.Aile hekimliği yapacak bizimde ama biz daha 2. Ay aşısını olamadık hastalıktanbugün konuştum aile hekimindeki hemşireyle tüm aşılarımız kayacak malesef 15 20 gün.
Emzirdikten sonra mı 90 veriyorsunuz yoksa mama öğününde mi 90?Ben emziriyorum ama sutum cok gelmiyo maalesef. Mama tek ogunde 90ml veriyorum. Bebegim tam 2 ay 3 günlük.
Teşekkür ederim dr gördü pamukçuk dedi gazlı bezle sil geçer dedi geçmiyor çocugum emmeyi bıraktı aglıyor emerkenPamukcuk olduğuna emin misiniz? Bende pamukcuk sanıyordum ama doktor baktı süt kalıntısı arada bir suyla sil geçer dedi gerçekten de sildim hafifledi bazen beni cok emince tekrar bembeyaz oluyor. Eğer pamukçuktan eminseniz 1 su bardağına 1 çay kaşığı karbonatı eritip gazli bezle silin hatta kulak çubuğuna gazlı bezi dolayıp silerseniz daha verimli temizlenmiş olur. Bu arada göğsünüzü ve kullanıyorsa emziğini de bu suyla silip yıkayın![]()
Teşekkür ederim dr gördü pamukçuk dedi gazlı bezle sil geçer dedi geçmiyor çocugum emmeyi bıraktı aglıyor emerkenPamukcuk olduğuna emin misiniz? Bende pamukcuk sanıyordum ama doktor baktı süt kalıntısı arada bir suyla sil geçer dedi gerçekten de sildim hafifledi bazen beni cok emince tekrar bembeyaz oluyor. Eğer pamukçuktan eminseniz 1 su bardağına 1 çay kaşığı karbonatı eritip gazli bezle silin hatta kulak çubuğuna gazlı bezi dolayıp silerseniz daha verimli temizlenmiş olur. Bu arada göğsünüzü ve kullanıyorsa emziğini de bu suyla silip yıkayın![]()
rota asısı 2., 4. Ve 6. Ayın sonunda yapılıyor özel bir aşı ücretli eczaneden alıyoruz ağızdan damla seklinde veriliyor bazı sağlık ocakları uygulamasını yapıyor bazıları kendiniz yapın diyor 2 yada 3 kere yapılması gerektigi de aşının firmasına göre belirleniyormuşRota aşısı ne zaman yapılyo? Bize doktor bise demedi henuz. Tuna bugun 2.ay aşılarını oldu 3 tane olan.
3. 5. Ayda diye konuştuk biz doktorla. 2. Doz 6. Aydan önce olmalıymış. Menenjiti bilmiyorum ben deRota aşısı ne zaman yapılyo? Bize doktor bise demedi henuz. Tuna bugun 2.ay aşılarını oldu 3 tane olan.
Hangi şirketten yaptırdınız canım biz tek başına bebeğe yapan bulamadikSonradan aklıma geldi özel sağlık sigortası yaptırmıştık özel hastanede yaptırıcam 3.ayda menenjit ile beraber
Rota aşısı ne zaman yapılyo? Bize doktor bise demedi henuz. Tuna bugun 2.ay aşılarını oldu 3 tane olan.Aile hekimliği yapacak bizimde ama biz daha 2. Ay aşısını olamadık hastalıktanbugün konuştum aile hekimindeki hemşireyle tüm aşılarımız kayacak malesef 15 20 gün.
Yok mama öğununde 90ml veriyorum. Daha dogrusu şöyle, sabahlari sutum daha iyi oluyo emziriyorum bi 2_3 saat idare ediyo onu mama vermiyorum. Ogleden sonra sagabildiysem 50_60ml neyse onu iciriyorum ama ustune 30ml mama yapıyorum 90a tamamlamak icin. Gece yatmadan once memeler iyice yumusamis oluyo bn de direkt 90ml mama verip yatiriyorum. Gece yarısı kalktiginda yine emzirme seklinde..Emzirdikten sonra mı 90 veriyorsunuz yoksa mama öğününde mi 90?
Canım kalbini dinledi uzun uzun dedi ki ufurum var ama %99 iyi huylu dur yinede bı kalp EKG si istiyorum dedi. Valla bilmiyorum cümle aynen böyleCnm iyi huylu kötü huylu nasılmis ki.oglumda ilk doğduğunda ufurum var dediler.sonra 2tane delik var dediler.sukur kilo aldıkça kapandı 4yasinda kontrolü vardı çok şükür kapandı ama 5yasindan sonra kapakciktan sızıntı olabiliyor dedi dr.kesin olacak demiyorum dedi
Oğlumda beşikte uyumazdi.hamakta çare bulmuştuk.kizim de beşikte uyuyor.besik olmazsa biraz zor gibi uyuması.
Canım.bir arkadaşın oglundada çıkmıştı sonra geçti içini ferah tutCanım kalbini dinledi uzun uzun dedi ki ufurum var ama %99 iyi huylu dur yinede bı kalp EKG si istiyorum dedi. Valla bilmiyorum cümle aynen böylePerşembe sabah çekilecek bakalım ne diyecekler
Sağlık ocağında ki ebe simdi alın yapalım dedi çocuk doktoruma gittiğimde de 3. ayda söyleyeceğim ben sana dedi sanırım biz 3. ayda yapılan aşıdan yaptıracağız yani çocuk doktoruna göre gidiyoruzRota aşısı ne zaman yapılyo? Bize doktor bise demedi henuz. Tuna bugun 2.ay aşılarını oldu 3 tane olan.
İnşallah canım inşallahCanım.bir arkadaşın oglundada çıkmıştı sonra geçti içini ferah tut
Okurken ben yazdım sandım. Aynı benim besleme döngüm. Birebir :)Rota aşısı ne zaman yapılyo? Bize doktor bise demedi henuz. Tuna bugun 2.ay aşılarını oldu 3 tane olan.
Yok mama öğununde 90ml veriyorum. Daha dogrusu şöyle, sabahlari sutum daha iyi oluyo emziriyorum bi 2_3 saat idare ediyo onu mama vermiyorum. Ogleden sonra sagabildiysem 50_60ml neyse onu iciriyorum ama ustune 30ml mama yapıyorum 90a tamamlamak icin. Gece yatmadan once memeler iyice yumusamis oluyo bn de direkt 90ml mama verip yatiriyorum. Gece yarısı kalktiginda yine emzirme seklinde..
Yanlış bilgi olmasın lütfen .sizin paylastiginizda yanlislik var.Teşekkür ederim dr gördü pamukçuk dedi gazlı bezle sil geçer dedi geçmiyor çocugum emmeyi bıraktı aglıyor emerken
rota asısı 2., 4. Ve 6. Ayın sonunda yapılıyor özel bir aşı ücretli eczaneden alıyoruz ağızdan damla seklinde veriliyor bazı sağlık ocakları uygulamasını yapıyor bazıları kendiniz yapın diyor 2 yada 3 kere yapılması gerektigi de aşının firmasına göre belirleniyormuş
Biz oğlumda 6aydan sonra yaptirmistik menenjiti.ama hangi ayda hatırlayamadım.3. 5. Ayda diye konuştuk biz doktorla. 2. Doz 6. Aydan önce olmalıymış. Menenjiti bilmiyorum ben de![]()
O çoğu bebekte oluyormuş ufurum dedikleri.buyudukce geçiyormuş.ama ufurumle birlikte kalpte delik var mı ona bakitmak gerek.dogdugunda bsy demediler mi.biz oğluma kontrole gittiğimizde bı bayan vardı.3 aylıkken ufurum var demişler Dr yüzde 85 geçer demiş.6aylikti o gün.dr dan çıktı geçmiş mi dedim evet geçmiş dedi.sizin de öyle bsydir geçer merak etme.Canım kalbini dinledi uzun uzun dedi ki ufurum var ama %99 iyi huylu dur yinede bı kalp EKG si istiyorum dedi. Valla bilmiyorum cümle aynen böylePerşembe sabah çekilecek bakalım ne diyecekler