• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    38
Kızlar akrabalarınızla falan ne zaman paylaştınız yada paylaşacaksınız bebekleri? Ben oğlumu da 4 5 aylık olana kadar bekleyip söylemiştim biraz nazar korkum var sanırım 😂
Ben direk söylemeyi düşünmüyorum mesafe olarak çok yakın değiller zaten. Doğunca öğrensinler. Onlara çok bile 😂😂😂🤣

Kızlar akrabalarınızla falan ne zaman paylaştınız yada paylaşacaksınız bebekleri? Ben oğlumu da 4 5 aylık olana kadar bekleyip söylemiştim biraz nazar korkum var sanırım 😂
Kv kp ilk günden biliyorlar ama kalan akrabalara 2 gün var söyledik yani söyledik derken eltime daha yeni dedik o öğrendiyse sülale öğrenmiş oldu😃😃

Bayramda görürlerse anlarlarsa anlarlar, onun dışında ne sosyal medyadan paylaştım ne söyledim. Evet nazar korkum var 🥲

Eklentiler

• Screenshot_2025-03-24-17-00-30-161_com.dmall.mfandroid.webp
    Screenshot_2025-03-24-17-00-30-161_com.dmall.mfandroid.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 23
  • Screenshot_2025-03-24-17-00-24-955_com.dmall.mfandroid.webp
    Screenshot_2025-03-24-17-00-24-955_com.dmall.mfandroid.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 20
Ya millet çok güzel ikeadan alıp evinde çok güzel oda yapıyor ama ben gittim oluyor da biraz beğendim ama her biri ayrı modeldendi konsol dolap yatak ama ben bagdaştiramadim. Hoşuma gitmedi bir türlü. Uygun mu uygun ama ben kombinleyemedim. Almiladan beğendik. Çilekten bakmadık ama
İkea da kendin tasarla kısmı var.dolap içi dizayn,dolap kulplarina kadar kendin tasarlayabiliyorsun cnm bilgisayardan.biz öyle yapmayi düşündük.bi bak istersen

Benimde nazar korkum var ya ama bizim arkadaşlarımız sevdiklerimiz hep uzak ildeler biz mecbur instadan paylaşıcaz yine 🥹 büyüsün bi baya güzel bir fotoğraf çekiniriz 😂 benim bütün fitne fesatlar iş yerinde aslında uzakta aramama gerek yok nazarı 😤

Kızlar herkese iyi akşamlar, 15+2 olduk. Hareketlerini hissetmek için aşırı sabırsızlaniyorum, sanki bugün çok minik minik bir kıpırtılar oluyor gibi ama emin de olamıyorum tabi. Sizlerde durum nedir hisseden var mı ? Varsa kaçıncı haftada hissettiniz 🌸

Biz dip dibe olduğumuz için namazdan adetten takip ediliyrodu yine en azından kalp atışına kadar saklayabildik görümcem uzakta akıllı ilk günden söyledi ben uzak olsam saklarım şimdi tüm sülalar mahalle duydu

Kızlar herkese iyi akşamlar, 15+2 olduk. Hareketlerini hissetmek için aşırı sabırsızlaniyorum, sanki bugün çok minik minik bir kıpırtılar oluyor gibi ama emin de olamıyorum tabi. Sizlerde durum nedir hisseden var mı ? Varsa kaçıncı haftada hissettiniz 🌸
valla ikinci hamileliğim olmasına rağmen bende emin olamıyorum. geçen bi şey oldu tekme değildir dye düşünüyorum ama sanki kızımda daha erken hissetmiştim. bu sefer ki uslu olacak herhalde :)

Biz yakın aile harici kimseye söylemedik. 17 haftalığım. Pazar günü bayramda söyleyeceğiz herkese ❤️ Eninde sonunda öğrenecekler zaten, bu zamana kadar saklayabilmek çok zordu 😁 Paylaşmadan önce nazar duaları okuyun canlar, Rabbim hepimizi kem gözlerden korusun aminn.

Birkaç gündür hissediyorum, hatta eşim bile hissetti☺️ 17 haftalığım şuan.

valla ikinci hamileliğim olmasına rağmen bende emin olamıyorum. geçen bi şey oldu tekme değildir dye düşünüyorum ama sanki kızımda daha erken hissetmiştim. bu sefer ki uslu olacak herhalde :)
Siz cinsiyet öğrendinizmi🥹

İlk hamileligim nasil birsey daha once tatmagim icin Valla bana herşey gaz sancısı,bagirsak ,mide hareketi gibi geliyo😂 gerçekten anlamam için güzel bir tekme savurmasi lazim yavrumun bana🙈😂

Valla size helal olsun ben daha gebelik testi yaptım yarım saat sonra benim taraf duydu 😅 ben saklayamam zaten icim içimi yer bi tek eşimin ailesine çok sonra söyledik çünkü aldirma muhabbeti vardı çok ısrar etmislerdi şimdi şükür kabullendiler ama kv benim hiçbir gebeligimde mutlu olmadı sonrasında hep kabullendi sevdi ilk öğrendiğinde hiçbirinde mutlu bi ifadesi olumlu hiçbir düşüncesi olmamıştı

Back
X