- 2 Temmuz 2019
- 1.009
- 1.071
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyim canim çok şükür teşekkür ederim sen nasilsineylulesma canım görünmüyorsun iyi misin nasılsınn yazz mutlaka
Evet canım çıktı ama henüz sonuç göstermeye gidemedim eşimin müsaitliğini bekliyorum. Sultangazi haseki çok uzak 3 kere metro otobüs değişimi yapmam gerekiyorİyiyim canim çok şükür teşekkür ederim sen nasilsinsenin ikili test sonucun çikmişmiydi nasil gidiyor hamişlik
![]()
Benim bi kızım var o yüzden ikincisi ne olcak inanılmaz merak ediyorumKızlar siz nasıl cinsiyeti böyle merak ediyorsunuz ya valla mesajları görmesem benimkiler hiç aklıma gelmeztek düşündüğüm acaba kalpleri atıyor mu
eşimle bile hiç cinsiyet konuşmadık hep sağlık için konuştuk
bende hep tedirginlik var ondan mı bilmiyorum
doktor 15 Nisan da öğreneceksin dedi cinsiyetleri bende hocam hiç merak etmiyorum sağlık durumlarına meraktan öldüm dedim
![]()
Geçmiş olsun canim prensese havalar bi soğuk bi sicak çocuklarda etkileniyor valla inşallah güzel çikmiştir sonucun 2 gün sonra gidicem bende perşembe günü tam 21gün oldu meraktan ölüyorum miniği görmek için şafak saymaya devamEvet canım çıktı ama henüz sonuç göstermeye gidemedim eşimin müsaitliğini bekliyorum. Sultangazi haseki çok uzak 3 kere metro otobüs değişimi yapmam gerekiyor
Kızımda biraz rahatsız gidemedim
Senin ne zaman randevunn
Tahminleri bekliyorum yazarsın çok heyecanlı yaGeçmiş olsun canim prensese havalar bi soğuk bi sicak çocuklarda etkileniyor valla inşallah güzel çikmiştir sonucun 2 gün sonra gidicem bende perşembe günü tam 21gün oldu meraktan ölüyorum miniği görmek için şafak saymaya devam![]()
Cinsiyeti bende çok merak ediyorumBenim bi kızım var o yüzden ikincisi ne olcak inanılmaz merak ediyorumbirde kıyafet almak istiyorum
İlk kıyafetini cinsiyetini bilmediğimden bişeyde alamıyorum 14 haftalık olmak üzereyim 4 aylık olduk hepimiz nerdeyse![]()
Çok belli olmuyor kuzum ya ikili taramada eline usg resmi vermedimiBenim sata göre 13+5. Muayenelerime görede 13+2 yim şuan
Özele gitsem bir tahmin gelir ay başını bekliyorum maddiyat için malum bayrama giricez ve ay sonuçok belli olmuyor burda ikili taramam vardı 12+1 di
Tahmin alabilirim![]()
Ya sağlıklı olsun erkek olsun inşallah ikisini de tadBenim bi kızım var o yüzden ikincisi ne olcak inanılmaz merak ediyorumbirde kıyafet almak istiyorum
İlk kıyafetini cinsiyetini bilmediğimden bişeyde alamıyorum 14 haftalık olmak üzereyim 4 aylık olduk hepimiz nerdeyse![]()
Yaa hiç anlamıyorum ben ne tahmin ne 6. His bomboş biriyim o konudaBenim sata göre 13+5. Muayenelerime görede 13+2 yim şuan
Özele gitsem bir tahmin gelir ay başını bekliyorum maddiyat için malum bayrama giricez ve ay sonuçok belli olmuyor burda ikili taramam vardı 12+1 di
Tahmin alabilirim![]()
Hayır ya çekmeyi unuttuÇok belli olmuyor kuzum ya ikili taramada eline usg resmi vermedimi
İkinci bebeğim benim ama ilk hibi heyecanlıyızYaa hiç anlamıyorum ben ne tahmin ne 6. His bomboş biriyim o konudabende özele başlayacağım bayramdan sonra 13+2 gibi gitmiş olacağım herhalde tahminde bulunur diye düsünüyorum
çok heyecanlıyım sizin ilk bebek mi ikinci miydi
![]()
İkili taramada veriyorlar degilmi normalde ben çok istiyorum inşallah verirler en azindan bakip onla avunuyorumHayır ya çekmeyi unuttu![]()
Ya şuan ki imkanlara göre her ay azar azar almak daha sağlıklıYa sağlıklı olsun erkek olsun inşallah ikisini de tadbenim de fetal dna bide detaylıda belli olur ama olmasaydı da Türkiye’ye gidince elektronik şeyleri alacaktım kıyafette alacam. Bana erken diyorlar ama bence son zamana bırakılmamalı. Bide sok aylar zaten yorucu ve eksikler hiç bitmiyor
![]()
Canım özele gidersen kesin verirde devletse eğer sen bi hatırlat muayene olurken yinede ne olur ne olmazİkili taramada veriyorlar degilmi normalde ben çok istiyorum inşallah verirler en azindan bakip onla avunuyorum![]()
Öyle vallahi hem çok maliyetli bir kereden olmaz hem de zaten yavaş yavaş eksikler insanın aklına geliyorYa şuan ki imkanlara göre her ay azar azar almak daha sağlıklı
Daha beşiği var, bebek arabası var, bir sürü kıyafet lazım, hastane için ufak valiz hazırlicaz o çok tutucak mesela. Yani ufak mufak diyoruz ama o hastane çantası gerçekten çok maliyetli tutuyor kendimiz içinde bişeyler alacağımızdan
Kimseye bakmamk lazım yavaş yavaş almak lazım cinsiyet öğrenelim![]()
Evet banada kanamayla gidebilir dedi ama kanamada diğer bebeğin kan basıncı düşüyormuş 9 haftalıkken kalbi durdu bugün 13 hafta olduk kese duruyor halen inşallah vücut emer 2 haftada bir kontrole gidiyorum ve progestan iğne vuruluyorumGeçen seneki doğumumda bi oda arkadaşım vardı onunda ikisinin biri ölmüştü karnında onun baya vardı haftası yanlış hatırlamıyorsam 20 de filan öldü hiç müdahale etmediler ona sadece hep hastanede oldu doğuma kadar bebeğe anneye zarar vermesin diye sürekli gözetim altındaydı
Doktoru küçük hafta olsaydı kanamaya atılırdı demişti
İkizse senin maliyet ×2 yaÖyle vallahi hem çok maliyetli bir kereden olmaz hem de zaten yavaş yavaş eksikler insanın aklına geliyorbenim bir de ikiz aman tanrım nasıl yetişeceğim onu düşünüyorum
![]()