• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Ankete Katılan
    27
Kızlar siz nasıl cinsiyeti böyle merak ediyorsunuz ya valla mesajları görmesem benimkiler hiç aklıma gelmez 😂 tek düşündüğüm acaba kalpleri atıyor mu😂 eşimle bile hiç cinsiyet konuşmadık hep sağlık için konuştuk 😂 bende hep tedirginlik var ondan mı bilmiyorum 🤷 doktor 15 Nisan da öğreneceksin dedi cinsiyetleri bende hocam hiç merak etmiyorum sağlık durumlarına meraktan öldüm dedim😂

İyiyim canim çok şükür teşekkür ederim sen nasilsin 💜senin ikili test sonucun çikmişmiydi nasil gidiyor hamişlik💕
Evet canım çıktı ama henüz sonuç göstermeye gidemedim eşimin müsaitliğini bekliyorum. Sultangazi haseki çok uzak 3 kere metro otobüs değişimi yapmam gerekiyor
Kızımda biraz rahatsız gidemedim
Senin ne zaman randevunn

Kızlar siz nasıl cinsiyeti böyle merak ediyorsunuz ya valla mesajları görmesem benimkiler hiç aklıma gelmez 😂 tek düşündüğüm acaba kalpleri atıyor mu😂 eşimle bile hiç cinsiyet konuşmadık hep sağlık için konuştuk 😂 bende hep tedirginlik var ondan mı bilmiyorum 🤷 doktor 15 Nisan da öğreneceksin dedi cinsiyetleri bende hocam hiç merak etmiyorum sağlık durumlarına meraktan öldüm dedim😂
Benim bi kızım var o yüzden ikincisi ne olcak inanılmaz merak ediyorum 😂 birde kıyafet almak istiyorum
İlk kıyafetini cinsiyetini bilmediğimden bişeyde alamıyorum 14 haftalık olmak üzereyim 4 aylık olduk hepimiz nerdeyse 🥰

Evet canım çıktı ama henüz sonuç göstermeye gidemedim eşimin müsaitliğini bekliyorum. Sultangazi haseki çok uzak 3 kere metro otobüs değişimi yapmam gerekiyor
Kızımda biraz rahatsız gidemedim
Senin ne zaman randevunn
Geçmiş olsun canim prensese havalar bi soğuk bi sicak çocuklarda etkileniyor valla inşallah güzel çikmiştir sonucun 2 gün sonra gidicem bende perşembe günü tam 21gün oldu meraktan ölüyorum miniği görmek için şafak saymaya devam😊

Kızlar bu gebelik ay hesaplamak için hafta grafiği vardı bilen varmı ?
Mesela 4 hafta 1 ay ettiğinden 16 haftalıkken 4 ay olunuyor normalde ama gebelik hesaplamaya göre 13. Haftada 4. Ay diye geçiypr
Biri aydınlatabilir mi 🥰

Geçmiş olsun canim prensese havalar bi soğuk bi sicak çocuklarda etkileniyor valla inşallah güzel çikmiştir sonucun 2 gün sonra gidicem bende perşembe günü tam 21gün oldu meraktan ölüyorum miniği görmek için şafak saymaya devam😊
Tahminleri bekliyorum yazarsın çok heyecanlı ya😂

Benim bi kızım var o yüzden ikincisi ne olcak inanılmaz merak ediyorum 😂 birde kıyafet almak istiyorum
İlk kıyafetini cinsiyetini bilmediğimden bişeyde alamıyorum 14 haftalık olmak üzereyim 4 aylık olduk hepimiz nerdeyse 🥰
Cinsiyeti bende çok merak ediyorum
😊Şu an icin bisey almak icin erken ama ögrensem dayanamaz başlarim almaya e bebeğe gidince kiz bebeklerin kiyafetlerine gidiyor elim hep kizim diye sevesim geliyor hayirlisi olsun bakalim💙💖ikili tarama yapan doktor farkli eger yumask yuzlu biriyse sorcam tahmininiz varmi diye🤣

Benim sata göre 13+5. Muayenelerime görede 13+2 yim şuan
Özele gitsem bir tahmin gelir ay başını bekliyorum maddiyat için malum bayrama giricez ve ay sonu🥰 çok belli olmuyor burda ikili taramam vardı 12+1 di
Tahmin alabilirim😂
Çok belli olmuyor kuzum ya ikili taramada eline usg resmi vermedimi

Ya sağlıklı olsun erkek olsun inşallah ikisini de tad 🥰 benim de fetal dna bide detaylıda belli olur ama olmasaydı da Türkiye’ye gidince elektronik şeyleri alacaktım kıyafette alacam. Bana erken diyorlar ama bence son zamana bırakılmamalı. Bide sok aylar zaten yorucu ve eksikler hiç bitmiyor 😂🥰

Benim sata göre 13+5. Muayenelerime görede 13+2 yim şuan
Özele gitsem bir tahmin gelir ay başını bekliyorum maddiyat için malum bayrama giricez ve ay sonu🥰 çok belli olmuyor burda ikili taramam vardı 12+1 di
Tahmin alabilirim😂
Yaa hiç anlamıyorum ben ne tahmin ne 6. His bomboş biriyim o konuda 😂😂 bende özele başlayacağım bayramdan sonra 13+2 gibi gitmiş olacağım herhalde tahminde bulunur diye düsünüyorum 🥲 çok heyecanlıyım sizin ilk bebek mi ikinci miydi ☺️

Yaa hiç anlamıyorum ben ne tahmin ne 6. His bomboş biriyim o konuda 😂😂 bende özele başlayacağım bayramdan sonra 13+2 gibi gitmiş olacağım herhalde tahminde bulunur diye düsünüyorum 🥲 çok heyecanlıyım sizin ilk bebek mi ikinci miydi ☺️
İkinci bebeğim benim ama ilk hibi heyecanlıyız😂

Ya sağlıklı olsun erkek olsun inşallah ikisini de tad 🥰 benim de fetal dna bide detaylıda belli olur ama olmasaydı da Türkiye’ye gidince elektronik şeyleri alacaktım kıyafette alacam. Bana erken diyorlar ama bence son zamana bırakılmamalı. Bide sok aylar zaten yorucu ve eksikler hiç bitmiyor 😂🥰
Ya şuan ki imkanlara göre her ay azar azar almak daha sağlıklı
Daha beşiği var, bebek arabası var, bir sürü kıyafet lazım, hastane için ufak valiz hazırlicaz o çok tutucak mesela. Yani ufak mufak diyoruz ama o hastane çantası gerçekten çok maliyetli tutuyor kendimiz içinde bişeyler alacağımızdan
Kimseye bakmamk lazım yavaş yavaş almak lazım cinsiyet öğrenelim🥰

Ya şuan ki imkanlara göre her ay azar azar almak daha sağlıklı
Daha beşiği var, bebek arabası var, bir sürü kıyafet lazım, hastane için ufak valiz hazırlicaz o çok tutucak mesela. Yani ufak mufak diyoruz ama o hastane çantası gerçekten çok maliyetli tutuyor kendimiz içinde bişeyler alacağımızdan
Kimseye bakmamk lazım yavaş yavaş almak lazım cinsiyet öğrenelim🥰
Öyle vallahi hem çok maliyetli bir kereden olmaz hem de zaten yavaş yavaş eksikler insanın aklına geliyor😂 benim bir de ikiz aman tanrım nasıl yetişeceğim onu düşünüyorum😂

Geçen seneki doğumumda bi oda arkadaşım vardı onunda ikisinin biri ölmüştü karnında onun baya vardı haftası yanlış hatırlamıyorsam 20 de filan öldü hiç müdahale etmediler ona sadece hep hastanede oldu doğuma kadar bebeğe anneye zarar vermesin diye sürekli gözetim altındaydı
Doktoru küçük hafta olsaydı kanamaya atılırdı demişti
Evet banada kanamayla gidebilir dedi ama kanamada diğer bebeğin kan basıncı düşüyormuş 9 haftalıkken kalbi durdu bugün 13 hafta olduk kese duruyor halen inşallah vücut emer 2 haftada bir kontrole gidiyorum ve progestan iğne vuruluyorum

Öyle vallahi hem çok maliyetli bir kereden olmaz hem de zaten yavaş yavaş eksikler insanın aklına geliyor😂 benim bir de ikiz aman tanrım nasıl yetişeceğim onu düşünüyorum😂
İkizse senin maliyet ×2 ya 😂😂 ay sağlıkla gelsinlerde herşey alınır 🥰 birde ikiz bebek arabaları felan lazım

Back
X