2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Benim Dr um da öyle dedi kontrole gittim kendi gayet güzel baktı ben bir problem görmüyorum ama yine de riskli gebelik olduğun için perinatolojiye ayrıntılı ultrason yaptirmani oneeirim dedi bende ayın 14 üne randevu aldım ama çok kararsızım gidip gitmeme konusunda sonra bir şey çıkar da pişman olurum diye korkuyorum

Ben aynı oksurunce falan kaciyo bildiğin sarkma da var bende 3 normal doğum olduğundan bilemiyorum ileri haftalarda nasıl olurum

anladım, şifa diliyorum

Sağol canım Allah razı olsun bakalım kaderde ne varsa onu yaşarız. Sen nasılsın sonuçlar belli oldu mi riskin vardı
Cümlemizden. Bende bugün sordum laboratuvar yarın çıkacak demiş bekliyorum telaşla valla. Birde bendeki risk öyle bişeyki ameliyat vs gibi çözümü yok eğer pozitif çıkarsa yani bakalım hayırlısı ne diyim

Asya düşünüyoruz bizde daha net karar veremedik

Kızlar babybjorn muadili anakucağı kullanmış olan ya da kullanıp memnun kalan tanıdığı olan var mı? Malum bizimkiler ikiz olunca bazı şeyleri tekrar değerlendirmek gerekti
Ben Elele markasinin elektrikli ana kucağını düşünüyorum ama daha almadık oncekilerde de kullanmadım

Çok geçmiş olsun canım

Teşekkür ederim kızlar

Kızlar selam eşimle kavga ettim az önce baya tartıştık bebişim de hareket etmiyor çok korkuyorum bişey olmuşmudur acaba üzüntüden
Kuzum çok uzuldum esinle tartismana. Ben bir donem cok stres yasayip aglamistim doktora sordum, aglamak bebege degil sana zarar verir korkma demisti. Uyuyordur bebisin korkma hic

Bende ilk çocuğumda eşimle tartışmıştım hatta kavga polise yansıyacak kadar büyük olmuştu darp vardı polis o akşam hastaneye götürmüştü kalbi çok ama çok hızlı atıyordu Dr korkmuş hareket hissetmezsen korkma demişti 2 3 gün gerçekten oynamadı sonra normale döndü
Kızlar selam eşimle kavga ettim az önce baya tartıştık bebişim de hareket etmiyor çok korkuyorum bişey olmuşmudur acaba üzüntüden

Ben de doktoruma bir daha mesaj attım kontrol günüme geliyor detaylıya gireyim mi diye, o da bu sefer gir demiş bana bir doktor ismi verdi ona sıra aldım, Pazartesi günü gideceğim inşallah. Ben ilk hamileliğimde 23. Haftamda acil serklaj olmuştum, sanki gitmemiö daha faydalı olacağını düşünüyorum durumumu öğrenmel için

Bence olmamıştır canım, çünkü bazen bu haftalarda 2-3 gün hareket hissetmemek normal diye biliyorum, ama için rahat etsin diye doktoruna gözükebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…