• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    120
Kızlar monurol kullanan var mı idrar yolu enfeksiyonu sebebiyle? Bugün tahlil yaptırdım lökosit yüksek çıktı. Doktorum da monurol kullanabilirsin ve bol su dedi. Nasıl kullanılır tam anlamadım benim ilk trimesterden kalan bir ilaçtı kullanmamıştım.
Akşam uyumadan önce son idrarı yaptıktan sonra bir bardak suda eritip içiyorsun. sonra mümkünse 3-4 saat idrara çıkmamak gerekiyor

Kızlar merhaba daha önce yazın doğum yapmış annelerimize bir sorum olacaktı. Haziran ayında doğum yapacak olan arkadaşıma müslin hastane çıkışı hediye edeceğim ancak 2 katlı mı olmalı 4 katlı mı olmalı fikir verebilir misiniz

Kızlar ya aranızda bulantı için hala ilaç kullanan var mı 🥹 bu haftaya geldim hala devam nereye kadar sürecek bilmiyorum ilaç kullandığım içinde kendimi çok tedirgin hissediyorum kullanmasam da baş edilecek gibi değil
Ben bu haftaya kadar kullaniyordum bu hafta biraktim. İlk iki gun kotu gecti ama iki tane aliyordum bire indirdim bir iki gun de oyle kullandim simdi iki gundur unuttum. Ama daha cok yiyorum biraktigimda bastirmak icin🤷🏻‍♀️ sanirim haftaya daha iyi olur
Kızlar merhaba daha önce yazın doğum yapmış annelerimize bir sorum olacaktı. Haziran ayında doğum yapacak olan arkadaşıma müslin hastane çıkışı hediye edeceğim ancak 2 katlı mı olmalı 4 katlı mı olmalı fikir verebilir misiniz
Ben haziran 18 de dogum yaptim ama biraz da hangi sehirde oturduguna da bagli. Evim serindi benim ikk haftalar normal hastane cikisi giydik sonra ince iclik takimlara gecmistik. İki kat yeterli olur bence zaten serin olursa penya battaniyeye sariliyor illa

Merhabalar ben hiç sağlıklı beslenemedigimi düşünüyorum hala hiç kilo alamadım böyle olanlar varmı aranzda günlük veya haftalık neler yapmaya neler yemeye dikkat ediyorsunuz

Merhabalar ben hiç sağlıklı beslenemedigimi düşünüyorum hala hiç kilo alamadım böyle olanlar varmı aranzda günlük veya haftalık neler yapmaya neler yemeye dikkat ediyorsunuz
Sizin kilo almanıza gerek yok ki bebeğin beslenmesi için. Bebek kilo olarak haftası ile uyumlu değilse doktorunuz uyarılar da bulunur zaten.

Kızlar ya aranızda bulantı için hala ilaç kullanan var mı 🥹 bu haftaya geldim hala devam nereye kadar sürecek bilmiyorum ilaç kullandığım içinde kendimi çok tedirgin hissediyorum kullanmasam da baş edilecek gibi değil
Günaydın canım birda var mı bilmiyorum Mantemmuz annelerinde hala kullananlar olduğunu duydum

Selamlar canım eylül ayı grubundan ziyarete geldim sizi jwndkedke Bende hiç kilo almadım aksine verdim. Kilo almak zorunda değilsin şu süreçte hatta almaman daha iyi. Bebek şuan her türlü besleniyordur merak etme. Doktorunla konuş ya da youtube da videolar var onları izle nasıl beslenmen gerektiğiyle ilgili. Sana yardımcı olacaktır 💕

Kızlar merhaba ,İzmir de detaylı ultrason için kime gdiceksnz acaba v muayene ücreti ne kdr?
Ben Fuat akercan'a gittim alsancakta muayenehanesi, 3 yıl önce oğlumda da ona gitmiştim. 6000 TL fiyat verdi canım. Ama gerçekten detaylıca inceliyor ve incelerken sürekli anlatıyor ben sevdim. Oğlumda kalpte parlak nokta ve bir bobreginde büyüme çıkmıştı bunda mesela her şey yolunda çıktı. İkisinde de güzelce anlattı her şeyi ❤️
Ben gebelik başladığından bu yana 3 kilo verdim canım. 172 cm boyum 73 kiloydum. Yani çok kilolu da değilim aslında ama hayat koşullarından dolayı biraz tempolu üzücü e yoğun geçti bebek kilosu büyümesi yolunda o yüzden sorun olmaz için rahat olsun.

Oğlumda da +5 ile girdim doğuma takviyelerini güzel al. dengeli beslenmeye çalış ❤️

Ben Fuat akercan'a gittim alsancakta muayenehanesi, 3 yıl önce oğlumda da ona gitmiştim. 6000 TL fiyat verdi canım. Ama gerçekten detaylıca inceliyor ve incelerken sürekli anlatıyor ben sevdim. Oğlumda kalpte parlak nokta ve bir bobreginde büyüme çıkmıştı bunda mesela her şey yolunda çıktı. İkisinde de güzelce anlattı her şeyi ❤️

Ben gebelik başladığından bu yana 3 kilo verdim canım. 172 cm boyum 73 kiloydum. Yani çok kilolu da değilim aslında ama hayat koşullarından dolayı biraz tempolu üzücü e yoğun geçti bebek kilosu büyümesi yolunda o yüzden sorun olmaz için rahat olsun.

Oğlumda da +5 ile girdim doğuma takviyelerini güzel al. dengeli beslenmeye çalış ❤️
Canim parlaklık ve büyüme sonradan bi sorun olusturdu mu

Kızlar merhaba ,İzmir de detaylı ultrason için kime gdiceksnz acaba v muayene ücreti ne kdr?
Ben 2 doktor arasında kalmıştım, şu an kendi doktorumun önerisiyle Soner Recai Öner’e gideceğim, 4500 fiyatı, 1-1,5 saat sürüyor, flash bellek getireceksiniz görüntüleri yükleyeceğiz ve bir de bebeğinizin 3d görüntüsünü de veriyoruz dedi sekreteri, doktoruma güvendiğim için Soner beyi tercih ettim, diğer iki perinatologdan biri prof dr mert kazandı (5000 tl) ve fuat akercandı (6000) soner beyi tercih etmeseydim sanırım mert beyi tercih edecektim, bir arkadaşım mert bey’e gitmiş ve çok memnun kalmıştı.

Canim parlaklık ve büyüme sonradan bi sorun olusturdu mu
Yok kuzum iki tane marker olarak görüldüğü için ya amniyosentez ya da fetal DNA önerdi Fuat hoca. Biz de fetal DNA yaptirmamistik önceden fetal dnaya karar verdik takipli doktorumla sonuçlar temiz geldi. Kalpteki parlaklık ve böbrekteki büyüme de doğuma kadar takip edildi ve düzeldi ❤️ sağlıkla geldi çok şükür oğlum 🥰

Yok kuzum iki tane marker olarak görüldüğü için ya amniyosentez ya da fetal DNA önerdi Fuat hoca. Biz de fetal DNA yaptirmamistik önceden fetal dnaya karar verdik takipli doktorumla sonuçlar temiz geldi. Kalpteki parlaklık ve böbrekteki büyüme de doğuma kadar takip edildi ve düzeldi ❤️ sağlıkla geldi çok şükür oğlum 🥰
çok şükür çok sevindim

Ben bu haftaya kadar kullaniyordum bu hafta biraktim. İlk iki gun kotu gecti ama iki tane aliyordum bire indirdim bir iki gun de oyle kullandim simdi iki gundur unuttum. Ama daha cok yiyorum biraktigimda bastirmak icin🤷🏻‍♀️ sanirim haftaya daha iyi olur
Yaa bende bire indireyim inşallah bende de öyle olur da bırakırım artık

Back
X