• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    38
Banada 14 de demişti ama bacak açmadığı için haftaya gel dedi 15 haftalıkken gitsem mi ki dedim
Oğlumda ben çok erken öğrenmiştim yani pipiyi kim baksa bile göre bilirdi ama bunda kendini çok gizletti ondan yalnış olarak kız dedi..erkekse gösterir tabi

Aynen kuzu yaa kızımda da aynısını yaptı doğru çıktı oğlumuzu da bildi hem akrebim hemde ismim sezer diyor hislerim kuvvetli diye kendini övüyor ahaha😂
Eşim akreb hep diyor ben hiss edirem kız kesin bende dedim oğlun sana show göstersin o zaman görücen😃😃

akrepler öyle oluyor diyorlar ama belli olmaz :D
Eşim akreb hep diyor ben hiss edirem kız kesin bende dedim oğlun sana show göstersin o zaman görücen😃😃
Ya bilirse tebrik etmesini de bilirim ama çok emin konuşmasına sinir oldum😂 sağlıklı olsun ama ben %60 kiz % 40 erkek hissediyorum mesela anne olmama rağmen 🙄 neyse kaldi 3 gun öğreneceğiz inşallah 🙏

Ya bilirse tebrik etmesini de bilirim ama çok emin konuşmasına sinir oldum😂 sağlıklı olsun ama ben %60 kiz % 40 erkek hissediyorum mesela anne olmama rağmen 🙄 neyse kaldi 3 gun öğreneceğiz inşallah 🙏
Ben erkek olduğuna çok emindim eşim kız olacak diyordu bende heveslenme diyordum oğlumda da erkek diyordu 😂 kocalarda var birşey demek ki 😁

Benim eşimde öyle 2 çocuğumun da cinsiyetini gebe kaldığımı öğrendiğim an söylüyordu ismiyle beraber 😂 buna da erkek dedi doktor erkek şüphesi var dedi bakalım tutacak mı.

Biz bugün aldık bebek arabasını. (Kanz S-go) Civilde indirim vardı,durdukça herşey pahalılaniyor diye alalim dedik.ordaki gorevli de bu modeli önerdi,bizimde içimize sindi

Bebek odasına henüz karar veremedik.Çilekten baktık içime sinmedi.İkeadan mı alsak diye düşündük.Kafalar karışık 😂Sizler nerelerden aldınız kızlar fikir olsun.

Ben erkek olduğuna çok emindim eşim kız olacak diyordu bende heveslenme diyordum oğlumda da erkek diyordu 😂 kocalarda var birşey demek ki 😁
Var galiba 2sini de bilmiştir anneler daha çok daha tahmin ediyor ama 😂
Benim eşimde öyle 2 çocuğumun da cinsiyetini gebe kaldığımı öğrendiğim an söylüyordu ismiyle beraber 😂 buna da erkek dedi doktor erkek şüphesi var dedi bakalım tutacak mı.
Bakalim kesinlesince tebrik ederiz esleri😂😂

Bende perşembe gideceğim yeniden inş bu sefer gösterir Benm eşimde erkek hissediyor ben kız bakalım balon patlayınca kim şok olucak agaha
Ama onun tadi bambaşka olur 😂 ikisi de farklı tahmin kapışma baslasin😅 ayni tahmin edince aynı anda kazanıyorsun ya da kaybediyorsun 🙃

Siz direk ögrenicekmisiniz yoksa parti varmı
Ben direkt ogrenicem annemde mecbur ogrenmis olacak yanımda olacagi için ama diğer aile üyelerine surpriz yapicam açıkçası kızsa pembe balon erkekse mavi balon alıp sisiricem elimde tutucam bayramda herkes ogrenmis olacak tabi dayanabilirsem😅😂

Bebek odasına henüz karar veremedik.Çilekten baktık içime sinmedi.İkeadan mı alsak diye düşündük.Kafalar karışık 😂Sizler nerelerden aldınız kızlar fikir olsun.
Ya millet çok güzel ikeadan alıp evinde çok güzel oda yapıyor ama ben gittim oluyor da biraz beğendim ama her biri ayrı modeldendi konsol dolap yatak ama ben bagdaştiramadim. Hoşuma gitmedi bir türlü. Uygun mu uygun ama ben kombinleyemedim. Almiladan beğendik. Çilekten bakmadık ama

Back
X