- 30 Aralık 2019
- 821
- 1.496
- 113
- 33
Aynen kuzu yaa kızımda da aynısını yaptı doğru çıktı oğlumuzu da bildi hem akrebim hemde ismim sezer diyor hislerim kuvvetli diye kendini övüyor ahahakız mıymış yani

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen kuzu yaa kızımda da aynısını yaptı doğru çıktı oğlumuzu da bildi hem akrebim hemde ismim sezer diyor hislerim kuvvetli diye kendini övüyor ahahakız mıymış yani
Oğlumda ben çok erken öğrenmiştim yani pipiyi kim baksa bile göre bilirdi ama bunda kendini çok gizletti ondan yalnış olarak kız dedi..erkekse gösterir tabiBanada 14 de demişti ama bacak açmadığı için haftaya gel dedi 15 haftalıkken gitsem mi ki dedim
Tamm teşekkür ederimOğlumda ben çok erken öğrenmiştim yani pipiyi kim baksa bile göre bilirdi ama bunda kendini çok gizletti ondan yalnış olarak kız dedi..erkekse gösterir tabi
akrepler öyle oluyor diyorlar ama belli olmazAynen kuzu yaa kızımda da aynısını yaptı doğru çıktı oğlumuzu da bildi hem akrebim hemde ismim sezer diyor hislerim kuvvetli diye kendini övüyor ahaha![]()
Eşim akreb hep diyor ben hiss edirem kız kesin bende dedim oğlun sana show göstersin o zaman görücenAynen kuzu yaa kızımda da aynısını yaptı doğru çıktı oğlumuzu da bildi hem akrebim hemde ismim sezer diyor hislerim kuvvetli diye kendini övüyor ahaha![]()
akrepler öyle oluyor diyorlar ama belli olmaz![]()
Ya bilirse tebrik etmesini de bilirim ama çok emin konuşmasına sinir oldumEşim akreb hep diyor ben hiss edirem kız kesin bende dedim oğlun sana show göstersin o zaman görücen![]()
Ben erkek olduğuna çok emindim eşim kız olacak diyordu bende heveslenme diyordum oğlumda da erkek diyorduYa bilirse tebrik etmesini de bilirim ama çok emin konuşmasına sinir oldumsağlıklı olsun ama ben %60 kiz % 40 erkek hissediyorum mesela anne olmama rağmen
neyse kaldi 3 gun öğreneceğiz inşallah
![]()
Benim eşimde öyle 2 çocuğumun da cinsiyetini gebe kaldığımı öğrendiğim an söylüyordu ismiyle beraberYa bilirse tebrik etmesini de bilirim ama çok emin konuşmasına sinir oldumsağlıklı olsun ama ben %60 kiz % 40 erkek hissediyorum mesela anne olmama rağmen
neyse kaldi 3 gun öğreneceğiz inşallah
![]()
Bende perşembe gideceğim yeniden inş bu sefer gösterir Benm eşimde erkek hissediyor ben kız bakalım balon patlayınca kim şok olucak agahaEki Görüntüle 3565194
Kızlar Perşembe için özelden randevu aldım inşallah ogrenicem cinsiyeti esim yaptı yapacağını size böyle duyurmak istedim![]()
Var galiba 2sini de bilmiştir anneler daha çok daha tahmin ediyor amaBen erkek olduğuna çok emindim eşim kız olacak diyordu bende heveslenme diyordum oğlumda da erkek diyordukocalarda var birşey demek ki
![]()
Bakalim kesinlesince tebrik ederiz esleriBenim eşimde öyle 2 çocuğumun da cinsiyetini gebe kaldığımı öğrendiğim an söylüyordu ismiyle beraberbuna da erkek dedi doktor erkek şüphesi var dedi bakalım tutacak mı.
Ama onun tadi bambaşka olurBende perşembe gideceğim yeniden inş bu sefer gösterir Benm eşimde erkek hissediyor ben kız bakalım balon patlayınca kim şok olucak agaha
Siz direk ögrenicekmisiniz yoksa parti varmıAma onun tadi bambaşka olurikisi de farklı tahmin kapışma baslasin
ayni tahmin edince aynı anda kazanıyorsun ya da kaybediyorsun
![]()
Ben direkt ogrenicem annemde mecbur ogrenmis olacak yanımda olacagi için ama diğer aile üyelerine surpriz yapicam açıkçası kızsa pembe balon erkekse mavi balon alıp sisiricem elimde tutucam bayramda herkes ogrenmis olacak tabi dayanabilirsemSiz direk ögrenicekmisiniz yoksa parti varmı
Canım biz Almila dan baktık orada da güzel modeller var. Aklında olsun.Bebek odasına henüz karar veremedik.Çilekten baktık içime sinmedi.İkeadan mı alsak diye düşündük.Kafalar karışıkSizler nerelerden aldınız kızlar fikir olsun.
Ben anaları olarak ikisini de yanlış hissederek elendimVar galiba 2sini de bilmiştir anneler daha çok daha tahmin ediyor ama
Bakalim kesinlesince tebrik ederiz esleri![]()
Modeli atar mısınız acabaBiz bugün aldık bebek arabasını. (Kanz S-go) Civilde indirim vardı,durdukça herşey pahalılaniyor diye alalim dedik.ordaki gorevli de bu modeli önerdi,bizimde içimize sindi
Ya millet çok güzel ikeadan alıp evinde çok güzel oda yapıyor ama ben gittim oluyor da biraz beğendim ama her biri ayrı modeldendi konsol dolap yatak ama ben bagdaştiramadim. Hoşuma gitmedi bir türlü. Uygun mu uygun ama ben kombinleyemedim. Almiladan beğendik. Çilekten bakmadık amaBebek odasına henüz karar veremedik.Çilekten baktık içime sinmedi.İkeadan mı alsak diye düşündük.Kafalar karışıkSizler nerelerden aldınız kızlar fikir olsun.