• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Hastaneden çıktım suruntu testi yaptılar alttan bı sıvının içine koyup beklediler snra negatif dediler kesedeki su degilmis ama kanama neden oldu belli değil herhangi bir kanama bölgesi de yok ama gebelikte olabilir bazen dediler bebek iyi herşey yolunda ama akşam akşam epey korkuttu
Yaa korkmazmisin su olayi hepimizi sicirtiyor yaaa kanama ayri korku korkular cok doguma kadar sonrasi bitmez gibi evlat sahibi olmak zormus meger🥺🤲

Kizlar benim gunler boyle geciyor catalcada evimiz var bu sicaklarla boyle basacikabiliyorum agrilarimdan dolayi heryerde yatiyorum😁😁ogluma dogunca diyecegim seni yatarak buyuttum😁🤲🧿👶

Eklentiler

• IMG-20240604-WA0035.webp
    IMG-20240604-WA0035.webp
    74 KB · Görüntüleme: 134
Canım benim çok teşekkür ederim Allah razı olsun ilk öğrenince çok kötü oldum simdi biraz daha rahatim Allah a teslim oldum yapacak başka birsey yok duadan başka. Kuzeninin bebeği içinde Şifa diliyorum inşallah sorunsuz gecer ameliyatı. Rabbım sizlerin de bebeğini sorunsuz sağlıkla versin kucağınıza inşallah
Rabbim senden de razı olsun bebeğine şifalar versin inşallah Allahım büyüktür meleğine şifacı olacaktır 🤲🏻 biz her zaman burda yanındayız içine kapanma kötü düşünme gün doğmadan neler doğar demişler 😇 güzel dileklerin için teşekkür ederiz iyi ki varsın ❤️

Ben mineral filtreli olan güneş kremlerini tercih ediyorum. Mineral filtreli olanlar da biraz yoğurt kıvamlı oluyor. Heaven on earth bana daha sürülebilir geldi. Daha ince yapılı. Bana uyuyor ama size uyar mı bilmemz. Instagramda icerikleri_ne diye bir hesap var. Ordan da bakıyorum içeriklere.
Sizde benim gibi içeriklere önem veriyorsunuz bende bir ara kafayı takmıştım bu işlere şimdi kozmetik filan kullanmayı bıraktığımdan bu işleride bıraktım 😁 Teşekkürler söylediğiniz markaları duymamıştım güzel oldu ☺️

damlasu14 damlasu14 canım yazamadım. Günaydınn . Dün konseye girdim ordan şehir hastanesine sevk edildim takip orda yapılacak. Mevcut durumla doğsun ameliyat edelim diyor doktorlar . Takip yapılacak durum kötüye giderse de gebelik sonlanacak . Bakalım şimdi bekliyoruz en iyi ihtimalle 1 ameliyat ile sağlığına kavuşur yavrum inşallah
Çok şükür anne karnı tam bi bilinmezlik daha farklı şeyler demişlerdi şimdi ameliyat diyorlar belki de doğunca onada gerek kalmayacak dua edelim biz. Kendini üzerek hamilelik geçirme iyi düşün, iyi olsun 🌸

Sizde benim gibi içeriklere önem veriyorsunuz bende bir ara kafayı takmıştım bu işlere şimdi kozmetik filan kullanmayı bıraktığımdan bu işleride bıraktım 😁 Teşekkürler söylediğiniz markaları duymamıştım güzel oldu ☺️
Evet ya. Bir şey alacağım zaman hemen içeriğine bakarım. Mümkün olduğunda doğal olan şeyler kullanmaya çalışıyorum. Siteler falan var içerik bilgisi almam için. Bir ara onlara takmıştım. 😅

Bi kaç gündür sabahları çok karnım ağrıyor gaz sancısı gibi uyandığımda bi saat falan sonra bisey kalmıyor anlamadım ya hiç böyle bisi tecrübe eden oldu mu acaba ?

Çok şükür anne karnı tam bi bilinmezlik daha farklı şeyler demişlerdi şimdi ameliyat diyorlar belki de doğunca onada gerek kalmayacak dua edelim biz. Kendini üzerek hamilelik geçirme iyi düşün, iyi olsun 🌸
Sağol canım Allah razı olsun bakalım kaderde ne varsa onu yaşarız. Sen nasılsın sonuçlar belli oldu mi riskin vardı 🥹

Canım benim gebeliğin sonlanmamasına çok sevindiim. İnş durumu hep iyiye gider 🙏🏻Doğumdan sonra kalp ameliyatı olan bir sürü bebek tanıdım. Hepsi de gayet sağlıklı hayatlarına devam ettiler, koşup oynuyorlardı 🥰
Moralini yüksek tut, her şey yolunda gidecekk :)
Amin canım inşallah

Kızlar bide kıyafet almaya çalışıyorum kendime , ya beden olarak ne alicam asla anlamıyorum.Yaz boyu giymek için bakıyorum her şey darliyo beni.Normalde bedenim L, hala 2 kilo almış görünüyorum.Suan 21+4 haftaligim mesela xl mi almalıyım ben bundan sonrası için.Bide hamile elbisesi şeklinde baktım netten onların bedeni daha mı büyük oluyo ona gire L mi devam edeym bilemedim

Back
X