2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Napper dye bir uygulama vaar Ben ona göre uyutup uyandırıyorum. Şimdilik iyi gidiyor gibi. Bizimki de aynı anlattığın gibi. Huysuz, aksi, sinirli.. Hep kucak istiyor. Bir tek alt değişirken yatırabiliyorum. Elma, havuç veriyorum soğukça belki dişini kaşır rahatlar diye. Suyunu emiyor atıyor kenara

Bizde öyleyiz. Sanırım ne zaman girecek diye düşüne düşüne büyüyecekler

Havuç ve patatesle ya da ıspanakla çorba yapıp blenderdan geçirmeyi düşünüyorum. Gluten alerjisi geliştirmemesi için 5-7 aylar arasında verilmesi gerekiyormuş.
Tamamdır bende dün bakalım havuç verdim . Sevmemiş gibi yaptı inş hepimiz bebekleri yiyen bebek olur amin

Ben de aldım. Güzel günlerde kullanalım

Ben de cam rende ve oioinin kaşığını aldım. Suluk olarak philipsin yeşil suluğunu aldım. Mama sandalyesini ikea aldım. E bebekten mama sandalyesine vakumlanan oyuncak aldım birkaç önlük aldım işte silinebilir önü cepli meesido markasının. Emzik gibi olan meyve filesini weebaby aldım oioininki pahalı geldivakumlu olan tabağı da alıyorsam vakumu iyi olsun diye oioi alırım. Ya da muadili çok güzel yapışmaz ve bi anlamı olmaz diye hiç almam diye düşünüyorum. İndirimli halleri 500 600 tl olunca bi akıma kapılıp gerekli gereksiz her şeyi almak mı istiyorum ya bi durup düşüneyim dedim

Mama sandalyesi bende ikea aldım suluk olarakta munchkin aldım baya övülüyordu e bebekte indirim görünce aldım ya bi heves. Sadece sandalyenin minderini bulamadım inşallah bulurum onu stokta

Şubat ayında sünnet olmuştuk pipisi içine gömülüyor dr.normal diyo kiloluysa gömülür zamanla düzelir her alt acmada yukarı cek dedi kafama takıldı sizler de oldu mu

Şubat ayında sünnet olmuştuk pipisi içine gömülüyor dr.normal diyo kiloluysa gömülür zamanla düzelir her alt acmada yukarı cek dedi kafama takıldı sizler de oldu mu
Kilolu mu bebeğin? Osman doktor kilomalımı hızlı olan bebeklerde erken sünnetin uygun olmayacağını, birtakım sıkıntılar olabileceğini söylüyordu. Fakat tam vakıf değilim ne olabileceğine

Her aksam uykusu bi cinnet ve gerginlik sebebi gercekten ya. Ben ne zaman huzurla cocugumu uyutup gidip biseyler izleyebilicem. Sacimi basimi yolmanin esigine geliyorum. Uykudan soyleniyo agliyo aliyorum pispisa etrafa bakmaya basliyo. Kollarim boynum heryerim cort. Nefesim kesiliyo pispistan. Deliricem ya.

Uyku mu yine? Yoksa yeni şeyler mi yükleniyor
evet uyku dün gece sabahladık diyebilirim yani bi yeri mi ağrıyordu ne oldu anlamadım sürekli ağlayarak uyandı. Doktoruna sordum alerjik bebek olduğu için ağrısı sancısı oluyordur böyle durumlarda calpol verebilirsin dedi

Kilolu mu bebeğin? Osman doktor kilomalımı hızlı olan bebeklerde erken sünnetin uygun olmayacağını, birtakım sıkıntılar olabileceğini söylüyordu. Fakat tam vakıf değilim ne olabileceğine
şubat ilk haftasıydı öyle kilolu deildi 6 7 arası bişiydi çok cok kilolu deildi zamanla kilo aldı içe kacıyo şimdilik normal dedi göz için muane gidince kontrol ettirim baksın

2 gün önce biz de öyleydik en fazla yarım saat uyudu. Hep ağladı.. Dönemsel mi acaba yaa. Gerçi diş de olur, sancı da olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…