• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    44
Çok güzel düşünmüşsünüzz, benimde bir duvar farklı diğer duvar duvar kağıdı çok hoşuma gidiyor. Ayrı bir havası var😍❤️ cinsiyeti öğrenir öğrenmez en güzel alışverişler oluyor gerçekten🤩 Bizde soft renk seçtik, bebek odasını cinsiyetsiz aldım ilerde kızım olursa ondada kullanırım diye.

Bebek arabası konusunda benimde hiç fikrim yok😂 neye dikkat etmem gerektiğini, gerçekten çok kullanacakmıyım vsvs... büyük bir soru işareti😅
Canım naçizane bebek arabası konusunda
. Cift yönlü kullanım
.hafiflik
.mümkün olduğu kadar küçülebilen
.tam yatar olabilen
.manevra kabiliyeti iyi( çok önemli çok)
Bunlar benim deneyimledigim seyler. Yine alsam bunlari göz önünde bulundurularak alirim

Çok güzel düşünmüşsünüzz, benimde bir duvar farklı diğer duvar duvar kağıdı çok hoşuma gidiyor. Ayrı bir havası var😍❤️ cinsiyeti öğrenir öğrenmez en güzel alışverişler oluyor gerçekten🤩 Bizde soft renk seçtik, bebek odasını cinsiyetsiz aldım ilerde kızım olursa ondada kullanırım diye.

Bebek arabası konusunda benimde hiç fikrim yok😂 neye dikkat etmem gerektiğini, gerçekten çok kullanacakmıyım vsvs... büyük bir soru işareti😅
Gercekten cok kullanacaksınız

Bir model var düz yatak gibi. Onu kesinlikle almayı düşünmüyorum. Pusetli istiyorum en azından ne istediğimi biliyorum ama çok seçenek var. Zorlanacağız büyük ihtimalle alırken 😅

. Cift yönlü kullanım
.hafiflik
.tam yatar olabilen
Bunlar benim deneyimledigim seyler. Yine alsam bunlari göz önünde bulundurularak alirim
images (15).webp

Ben de bu modeli arkadaşımdan gördüm hiç kullanışlı değildi. O yüzden bu modele aşırı uzağım. Puset daha kullanışlı gibi duruyor hem tak çıkar olayı da iyi gibi geliyor

20. Haftada tetanoz yapılıyor bu o aşı. Dtap dediğimiz difteri tetanoz boğmaca. Ben ilk gebeliğimde oldum on yıl koruyor ama gebelikten önce bir sebeple son beş senede olduysanız gebelikte olmanıza gerek yok
Aşı konusuna gelirsek videonun altındaki yorumlar çok korkunç ya lütfen cahil bir kesimin ne olduğu konusunda fikri bile olmayan korkunç tezleri yüzünden kendinizi de bebeğinizi de riske atmayın hekiminizi dinleyin ♥️
Çok haklısın ama insanlardan etkilenenler vardır mutlaka ya da o fikri benimseyen olabilir grupta. Bu sebeple birinin detaylı anlatmasını rica ettim. İlk kez yapılacak deyince de çok merak ettim tam bizim tetanoz aşırı donemimiz çünkü bir aya herkesin asi zamanı geliyor 😊

Oğlumda odasını böyle yaptım ikinci kız olursa dedim 5 yaşa kadar bir odada kalırlar diye düşündüm evim dubleks bir çocuk odası aşağı katta bende ondan zorlanmamak için orta renk seçtim mobilyada beyaz ama şimdide erkek olduğu için hiç sorun yok😃

Eklentiler

• IMG20240105211816.webp
    IMG20240105211816.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG20240105211726.webp
    IMG20240105211726.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG20240105211717.webp
    IMG20240105211717.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG20240105205530.webp
    IMG20240105205530.webp
    38,5 KB · Görüntüleme: 45
Kızlar bizim cinsiyetimiz de belli oldu oğlum olucak 🥹💙
Hayırlı olsun canım sağlıkla doğsun inşallah 🥰🩵
Araya bi sürü şey girdi dün akşam yapabildik minik bir hanımefendiymişiz biz 💞 çok güçlü erkek hissediyordum çok şaşırdım 😅
Hayırlı olsun canım sağlıkla doğsun prenses 🌸💜
Günaydın her kese.Bu hafta 4 tarama testimin cevabı çıkıcak yine heyacan var güzel haberler alak hepimiz🤲🏻🤲🏻
Hayırla sonuçlanır inşallah canım 🤲❤️

. Cift yönlü kullanım
.hafiflik
.tam yatar olabilen
Çok teşekkür ederim, dikkate alacağım🤩 Tecrübeli annelerden fikir almak çok güzel 🤭❤️

Bir model var düz yatak gibi. Onu kesinlikle almayı düşünmüyorum. Pusetli istiyorum en azından ne istediğimi biliyorum ama çok seçenek var. Zorlanacağız büyük ihtimalle alırken 😅
Eki Görüntüle 3565065
Ben de bu modeli arkadaşımdan gördüm hiç kullanışlı değildi. O yüzden bu modele aşırı uzağım. Puset daha kullanışlı gibi duruyor hem tak çıkar olayı da iyi gibi geliyor

Evet aynı fikirdeyim, bu yatan modeli bende almayacağım. Hiç kullanışlı değil bencede

Kızlar bebek arabası için gerçekten indirimdeyken fln bakın erken fln demeden çok pahalanir aylar gectikce ben o zmn kraft lima almıştım baya hafifti travel mi diyorlar pusetle olana ondan almıştım 3.bile kaldi sağlam cikti mübarek maşallah diyim de maşallah demedigim 1 gun yaşamıyor 😅

1000043918.webp
Kızlar Perşembe için özelden randevu aldım inşallah ogrenicem cinsiyeti esim yaptı yapacağını size böyle duyurmak istedim😂😂

Çok haklısın ama insanlardan etkilenenler vardır mutlaka ya da o fikri benimseyen olabilir grupta. Bu sebeple birinin detaylı anlatmasını rica ettim. İlk kez yapılacak deyince de çok merak ettim tam bizim tetanoz aşırı donemimiz çünkü bir aya herkesin asi zamanı geliyor 😊
Sezeryan doğum ihtimaline karşı hem anneyi hem bebeği koruyor

Back
X