• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    229
Kizlar oğlumda dolup dolup taşan sütüm kızımda hiç yok.yavas kilo alıyor.
Erken doğum yapınca mi bilmiyorum.
3 buçuk aylık olduk .henüz 5 kilo 350gram.
Ama 2 bucukla çıkmıştık hastaneden.sutum yaramıyor sanırım.bende 2haftadir mama veriyorum.gunde bı yada iki kez anca emziriyorum onda da doymuyor mama takviyesi yapıyoruz.🥴🥴😔
Canım bende bir iki kere mama veriyordum bu sirslar biberonla içmiyor ağlıyor neden olabilir

Hangi şirketten yaptırdınız canım biz tek başına bebeğe yapan bulamadik
Ak sigorta ve Türkiye sigorta sadece bebeğe yapıyor ama ailece almak daha karlı ak sigorta taksitte vade farkı alıyor ancak Türkiye sigorta vade farkı almadan eşit 9 taksit yaptı

Yok mama öğununde 90ml veriyorum. Daha dogrusu şöyle, sabahlari sutum daha iyi oluyo emziriyorum bi 2_3 saat idare ediyo onu mama vermiyorum. Ogleden sonra sagabildiysem 50_60ml neyse onu iciriyorum ama ustune 30ml mama yapıyorum 90a tamamlamak icin. Gece yatmadan once memeler iyice yumusamis oluyo bn de direkt 90ml mama verip yatiriyorum. Gece yarısı kalktiginda yine emzirme seklinde..
Kaç öğün veriyorsunuz peki? Bizimki 3 saatte bir 250 falan istiyor. Sütüm o kadar yok tabiki. Hep mama veriyorum. Ama fazla gibi. Obez olmasından korkuyorum. Kaç kilo bebeğiniz şu an?

Okurken ben yazdım sandım. Aynı benim besleme döngüm. Birebir :)
Biz de bu gün 59. Gündeyiz. Rota aşısı olduk. 2. Ay aşılarını da bu gün yapacaklardı ama arayıp yarına aldılar. Tam 60gün olsun diye. Geceniz nasıl geçiyo? Ateş huysuzluk yaptı mı?
Henuz atesi pek yok 36.9 civarinda suan ama biraz ağlak huysuzlugu var. Ins gece ateslenmez bebem:( calpol surup aldik cikarsa atesi vericem.

Kaç öğün veriyorsunuz peki? Bizimki 3 saatte bir 250 falan istiyor. Sütüm o kadar yok tabiki. Hep mama veriyorum. Ama fazla gibi. Obez olmasından korkuyorum. Kaç kilo bebeğiniz şu an?
3 saatte bir acikio kendi zaten istio yani beslenmek. Suan 4kilo 850 gram boyu da 58 cm. 250 tek ogunde cok gibi geldi bana ama bebekten bebege degisio olabilir. Doktorum bana ne kadar yiyosa verin dedi. Onun ölçüsünü siz bileceksiniz dedi. Ben 90a yeni cikardim biraz bakicam 90 bitince aglarsa ufak ufak artirirm. Ama gun icinde emdigi de oluuo sutum hic yok degil ama mama takviyesiz asla doymaz. 3kilo 80 gram dogdu bu arada.

3 saatte bir acikio kendi zaten istio yani beslenmek. Suan 4kilo 850 gram boyu da 58 cm. 250 tek ogunde cok gibi geldi bana ama bebekten bebege degisio olabilir. Doktorum bana ne kadar yiyosa verin dedi. Onun ölçüsünü siz bileceksiniz dedi. Ben 90a yeni cikardim biraz bakicam 90 bitince aglarsa ufak ufak artirirm. Ama gun icinde emdigi de oluuo sutum hic yok degil ama mama takviyesiz asla doymaz. 3kilo 80 gram dogdu bu arada.
Doktorun ne kadar yiyorsa ver demesi benim için önemli. Ben de gidince doktora soracağım. Gerçekten miktar fazla. 2 buçuk kilo doğdu en son 6 kiloydu

Kızlar beneğim dünden beri
Çok kusuyor hem de ufak kusmalar olsa önemsemezdim ama bayağı kötü kusuyor çok fazla neden olabilir ?

Kızlar bizim bebe bir kwc gündür biberonla mama yerken ağlıyor istemiyor neden olabikir acaba
Kizlar bebeklerinizde reflu olabilir mi. Sut icerken aglarlar. Kendilerini kaskatı kesip yay gibi gererler ve agiz dolusu fiskirir tarzda kusarlar dikkat edin.
kızlar bebeği reflü olup ilaç kullanan var mı?
Doktorum gaviscon yazdı ama prospektüsünde 12 yaş altına önerilmiyor yazıyor ne yapacağımı bilemedim.
Ben hep gastrotuss baby kullanan duydum biz de kizimda onu kullanmistik. Daha hic gaviskon kullanan duymamistim. Bence baska bi doktora danisin

Kizlar oğlumda dolup dolup taşan sütüm kızımda hiç yok.yavas kilo alıyor.
Erken doğum yapınca mi bilmiyorum.
3 buçuk aylık olduk .henüz 5 kilo 350gram.
Ama 2 bucukla çıkmıştık hastaneden.sutum yaramıyor sanırım.bende 2haftadir mama veriyorum.gunde bı yada iki kez anca emziriyorum onda da doymuyor mama takviyesi yapıyoruz.🥴🥴😔
Şöyle de bsy var oğlum kolik bebekti sürekli meme de dururdu.emzik almadı.kizim emzik emiyor 3 saatte bı karnını doyuruyorum.gece 3 4 kez uyanır 5dk emer sonra biraz durduktan sonra uyur.gunduz uykumuz yok denecek kadar az.acaba ondan mı bilemedim 😔
Bence iyi almış canım maşallah. 3 ayda doğum kilosunun 2 katına çıkması iyi kabul ediliyor diye biliyorum

Kızlar bebeğim iki gündür birkaç kere kustu ama.kusmugu biraz fazlaydı bu sabah yine çok fazla.kusmuk çıktı usutmus olabimi acaba kusmugun fazla olması normalmidir

Kızlar bebeğim rsv virüsüne yakalandı dikkat edin bebeklerde salgın var yoğun bakıma alabilirler duanızı esirgemeyin lütfen...
Geçmiş olsun canım biz rsvyi bronşite çevirdik 🤦🏼‍♀️ ama atlattık 2 haftada. Burnunu aç sürekli ağlıyor diye düşünme. Biz kıyamadık, ciğerlere indi. Ateşine de çok dikkat et, bizde ateş yükselmedi şükür ki. Yükselse yatıracaktı doktor. Bol bol besle mama veriyorsan daha çok ver. Daha hızlı toparlar.

Kizlar bebeklerinizde reflu olabilir mi. Sut icerken aglarlar. Kendilerini kaskatı kesip yay gibi gererler ve agiz dolusu fiskirir tarzda kusarlar dikkat edin.

Ben hep gastrotuss baby kullanan duydum biz de kizimda onu kullanmistik. Daha hic gaviskon kullanan duymamistim. Bence baska bi doktora danisin
Arkadaşım hastanede çalışıyor o sordu doktorlara verilebiliyormuş ama ağırmış onun yerine motilius önerdiler🙏🏻

Back
X