• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    119
Kızlar 17 haftalık olduk hala cinsiyeti öğrenemedik ilk gebelik olduğu için merak ediyoruz ayrı ayrı zamanlarda 5 defa gittik cinsiyet için öğrenemedik ayrıntılı ultrasona kaldı bu durumu yaşayan varmı normalmi kendini gostermemesi
Göremediyseniz muhtemelen kızdır☺️
Bizede 15. haftadan beri kıza benziyor kız gibi görünüyor başka bir oluşum göremiyorum ama bir bacağı hâlâ kapalı tam açmıyor falan dedi doktorum kesinleştirmek için detaylı bekliyorum.
Erkek bebeği hemen kendini gösterir genelde de emin olunur kız için uygun pozisyon yoksa kesin diyemiyorlar.

Arkadaşlar merhaba 20.hafta hamileliğimdeyim, bu hafta sağlık ocağına gittiğimde tetanoz aşısı yerine 3lü aşı tetanoz,difteri,boğmaca geldiğini bir kere yapılınca da tekrar yaptırmaya gerek olmadığı belirtiliyor, ben de onu yaptırmayı düşünüyorum,yaptıran var mı?

Arkadaşlar merhaba 20.hafta hamileliğimdeyim, bu hafta sağlık ocağına gittiğimde tetanoz aşısı yerine 3lü aşı tetanoz,difteri,boğmaca geldiğini bir kere yapılınca da tekrar yaptırmaya gerek olmadığı belirtiliyor, ben de onu yaptırmayı düşünüyorum,yaptıran var mı?
Ben yaptırdım canım ❤️ hiçbir sorun olmadı ağrı sızı vs sadece kolumu kaldırırken hafif bir hamlama olmuş gibi oldu o kadar.

kızlar selam.. geçen hafta ayrıntılıda bebeğimin kalbindeki damarlarda pulmoner ve aort orantısızlık göründü. fetal eko yaptırdım normal cıktı. böbreklerde de hafif genişleme var. böbrekleri sadece us takip dendi ama kalbi beni endişelendiriyor.. başına gelen var mı? çok korkuyorum :(

kızlar selam.. geçen hafta ayrıntılıda bebeğimin kalbindeki damarlarda pulmoner ve aort orantısızlık göründü. fetal eko yaptırdım normal cıktı. böbreklerde de hafif genişleme var. böbrekleri sadece us takip dendi ama kalbi beni endişelendiriyor.. başına gelen var mı? çok korkuyorum :(
Söylediğin gibi benim çocuklarımda hep tek bobreklerinde genişleme görülüyor takip ediliyor sıkıntı çıkmıyor ama kalp için deneyimim yok çok geçmiş olsun iyiyi çağır guzellikler çıksın karşına☘️başka bir Dr a daha gitsen onunda görüşünü alsan

Söylediğin gibi benim çocuklarımda hep tek bobreklerinde genişleme görülüyor takip ediliyor sıkıntı çıkmıyor ama kalp için deneyimim yok çok geçmiş olsun iyiyi çağır guzellikler çıksın karşına☘️başka bir Dr a daha gitsen onunda görüşünü alsan

duydugumdan beri dört ayrı doktora muayene oldum. hepsi ölçümlerde hata yok diyor :(

serklaj için bişiy demedi 28de cuma tekrar kontrole çağırdı ozaman sorarım bakalım, sürekli yatarak geçirmek çok zor , banada sadece tuvalete izin verdi sürekli yatıyorum, insan kafayı yer böyle
32mm ise belki gerek görmemiştir doktor serklaji. Umarım hiç de gerekmez ve hep daha iyiye gider durumun:)

Ben bilgisayardan çalışıyorum, hafif eğimle yatınca bilgisayar ve telefonu rahat kullanabiliyorum. Bu aralar gündem de kalabalık, gündem takibi, Instagram, is ve dualarla geçti bir şekilde ilk hafta.
Siz de çalışıyorsanız biraz ona odaklanın yoksa kitap dizi podcast vb yapacak başka birsey yok. Moralimizi yüksek tutmamiz lazım:)

Benim de 27sinde detaylı ultrasonum var. Umarım bir şekilde uzamistir rahim agzim. Dua edin.☺️

Teşekkür ederim.rahatladim biraz. Bir dr.a Daha gideceğim. Tup bebek ve kanama sebebiyle iğneyi çok kullandim. Boynuma kadar sakallarım çıktı artık igne kullanmak istemiyorum çok elzem olmadıkça. progesteronun da aşağı inmede etkisi oldugu yaziyordu bir yerde. Yatmaya devam bakalım 🤲🤷🏻‍♀️
Zannetmiyorum çünkü plasentanin asagida olmasi zaten düşük tehdidi.. progesteron da düşüğü önlemek için veriliyor. Ben 32. Haftaya kadar kullanmıştım ve yukarı çıkmıştı gayet güzel bir şekilde karıştırmayın kafanızı..

Kızlar ya aranızda bulantı için hala ilaç kullanan var mı 🥹 bu haftaya geldim hala devam nereye kadar sürecek bilmiyorum ilaç kullandığım içinde kendimi çok tedirgin hissediyorum kullanmasam da baş edilecek gibi değil

Kızlar ya aranızda bulantı için hala ilaç kullanan var mı 🥹 bu haftaya geldim hala devam nereye kadar sürecek bilmiyorum ilaç kullandığım içinde kendimi çok tedirgin hissediyorum kullanmasam da baş edilecek gibi değil
Ben kullanıyorum. Cumartesi denemek istedim belki geçer diye. Aman yarabbi berbat bi gündü. Sabırla prilamı bırakabilmeyi bekliyorum. Hamileler için üretilmiş zaten kendini kötü hissetme bence

32mm ise belki gerek görmemiştir doktor serklaji. Umarım hiç de gerekmez ve hep daha iyiye gider durumun:)

Ben bilgisayardan çalışıyorum, hafif eğimle yatınca bilgisayar ve telefonu rahat kullanabiliyorum. Bu aralar gündem de kalabalık, gündem takibi, Instagram, is ve dualarla geçti bir şekilde ilk hafta.
Siz de çalışıyorsanız biraz ona odaklanın yoksa kitap dizi podcast vb yapacak başka birsey yok. Moralimizi yüksek tutmamiz lazım:)

Benim de 27sinde detaylı ultrasonum var. Umarım bir şekilde uzamistir rahim agzim. Dua edin.☺️
inşallah ikimiz içinde iyi geçer bende 28de detaylı ultrasonda ve rahim ağzına bakılcak, ikimizinde iyi geçer umarım, Allah yardımcınız olsun 🤲🏻

Back
X