• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    120
Selamlar kızlar, bende bu sıra halsiz vs idim. Birde bileğimde bir ağrı iki haftaya yakındır geçmiyor. D ve b12 im düşmüş. Doktor takviye verdi. Devit ve b12 iğnesi. Bayağı yerlere inmiş 3 haftada. Bunların eksikliği eklem ağrıları ve sinir sıkışmaları yapabiliyormuş, kanım yine çok iyi maşallah diyim. Progestan benim dğşük tehditim bitmiş olmasına rağmen doktorum devam edelim dedi 🤣 ama beni de o şişirdi ödemde yapıyor bana burnumu da tıkıyor. Hayırlısı diyelim ne kaldı şurdaki 🩵🤲🏻

Selamlar canım eylül ayı grubundan ziyarete geldim sizi jwndkedke Bende hiç kilo almadım aksine verdim. Kilo almak zorunda değilsin şu süreçte hatta almaman daha iyi. Bebek şuan her türlü besleniyordur merak etme. Doktorunla konuş ya da youtube da videolar var onları izle nasıl beslenmen gerektiğiyle ilgili. Sana yardımcı olacaktır 💕
Teşekkür ederim canm

Ben gebelik başladığından bu yana 3 kilo verdim canım. 172 cm boyum 73 kiloydum. Yani çok kilolu da değilim aslında ama hayat koşullarından dolayı biraz tempolu üzücü e yoğun geçti bebek kilosu büyümesi yolunda o yüzden sorun olmaz için rahat olsun.

Oğlumda da +5 ile girdim doğuma takviyelerini güzel al. dengeli beslenmeye çalış ❤️
Bebek kilosu en son iyiydi çok şükür canm ama işte kilo alamayınca sağlıklı beslenemyor muyum acaba diye tedirgin oluyoruz 😊

Göremediyseniz muhtemelen kızdır☺️
Bizede 15. haftadan beri kıza benziyor kız gibi görünüyor başka bir oluşum göremiyorum ama bir bacağı hâlâ kapalı tam açmıyor falan dedi doktorum kesinleştirmek için detaylı bekliyorum.
Erkek bebeği hemen kendini gösterir genelde de emin olunur kız için uygun pozisyon yoksa kesin diyemiyorlar.
Bende öyle düşünüyorum en başından beri de kız hissediyorum ama en azından doktordan kız cümlesini duyup garantilemek istiyoruz ona göre bı iki parça bişey almak istiyorum

Kızlar selam 😊 bi sorum var 🙈 bebişim sürekli hareket ediyor tekmelerini hissediyorum oldukça da güçlü vuruyor ama ne zaman elimi koyup beklesem dakikalarca hiç hareket etmiyor🤭 elimi çektikten sonra yine başlıyor böyle olan var mı😂
Biz biz😂 babası hissedemedi bu yüzden dışarıdan hareketleri görünüyor elimi koydugum an duruyor 🥰

Biz biz😂 babası hissedemedi bu yüzden dışarıdan hareketleri görünüyor elimi koydugum an duruyor 🥰
Kızlar selam 😊 bi sorum var 🙈 bebişim sürekli hareket ediyor tekmelerini hissediyorum oldukça da güçlü vuruyor ama ne zaman elimi koyup beklesem dakikalarca hiç hareket etmiyor🤭 elimi çektikten sonra yine başlıyor böyle olan var mı😂
Bende artık bayağı güçlü hissediyorum bazen elimi koyunca elimde de hissediyorum ama dışardan bakınca anlaşılır mı hiç bakmadım.. birde evde bebe dolu olunca öyle bakma durumum hiç olmadi ama diğerlerinde babalarının hissetmesi için baya beklemiştik😅karnım oyana buyana giderdi eşime derdim bak bak o anda kesilirdi 🤣🤣

Bence bu bebişler hissediyor 😂 Ben elimi koyduğumda durmuyor aslında çoğunlukla devam ediyor ama babası elini koyduğu an duruyor 😅 Ama 3 gün önce babasına da güçlü bi tekme gönderdi çocuğum ben burdayım dercesine 😍

Merhabalar bende 20 haftalık hamileyim 16 haftalıkken erkege benzetti doktr bugün kontrole gittim bacaklarını kapamış giremiyorum dedi ayrıntılı ultrasonda gösterir insalh dedi kafam çok karışık hala net bişey bilmiyorum.3 aylıkken hareketlrni ve 1 ayı aşkındır da teknelerini hissediyrum ozelliker gecelri çok hareketli❤️

Bir şey sorucam şehir hastanesine acilden girip bebeği görmek istesek bakarlar mı ?

Kızlar uzun süreli seyahat eden oldu mu hamileliğinde özellikle uçak seyahati?
7. Haftamda 15 saatlik uçak yolculuğu yaptım, 21. Haftamda da yine aynı şekilde 15 saatlik ama beklemelerle falan 22 saati buluyor, herhangi bir sorun yaşamadım, doktorum da sorun olmaz dedi.

Back
X