• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Çok sağol canım. Çok üzgünüm kayıpların için :KK43: inşallah sağlıkla güzellikle tamamlanacak bu hamilelik🥰 benim de hep tutunma ama bir kere de kaybım var 9 haftalık sebebi bilinmeyen. Sadece mthfr mutasyonu var onun dışındaki pıhtılaşma testleri normal çıkmıştı. İnşallah yoktur gerçekten bir sorunum ama ben yine de doktora en kötü neler olabilir falan sorucam yoksa tüm gün elim karnımda bişey oldu mu olacak mı diye gezebilirim
Allah korusun kötü dusunmeyelim ve olmasın inşallah 🙏🏻 sağ salim alalım bebisleri kucağımıza 🥰

Kızlar nst’de bebişinin nabzı ara ara 170-180 lere çıkan var mı? Doktor her şey normal görünüyor dedi ama cihaz yüksek diye uyarı verince aklıma takıldı genelde hareketliydi hareket ettikçe arttı nabzı

Kızlar nst’de bebişinin nabzı ara ara 170-180 lere çıkan var mı? Doktor her şey normal görünüyor dedi ama cihaz yüksek diye uyarı verince aklıma takıldı genelde hareketliydi hareket ettikçe arttı nabzı
Stres felan mı yaptın acaba normal dediyse sıkıntı etme. bende nstye baglandım her gidişimde bebeğin kalp atısları hızlı cıkıyor stres panik yapıyorum cok duramıyorum elim ayağım boşalıyor kalbim hızlı atıyor bebekte etkileniyormuş sakınleşince normal cıkıyor😌

gecen hafta 70 e cıktı. bıraz sancın cıkmıs dedı bana :O 170 cok degıl mı.
dr ole dıyorsa oyledır de.

34+4 olmuşuz sezeryan 30 ekime verdi doktorum baya geç tarihe verdi normal doğum 9 kasım gözüküyor niye o tarihe verdi anlamadım zaten baş aşağı olmuş pozisyonu almış beklemez erken gelir gibi hissediyorum hayırlısı olsun🙄

34+4 olmuşuz sezeryan 30 ekime verdi doktorum baya geç tarihe verdi normal doğum 9 kasım gözüküyor niye o tarihe verdi anlamadım zaten baş aşağı olmuş pozisyonu almış beklemez erken gelir gibi hissediyorum hayırlısı olsun🙄
ben de 36+0 ım yarın gun belırleyecek. şartlar normal ıse 38 ıcınde alıyolar dıye bılıyorum

ben de 36+0 ım yarın gun belırleyecek. şartlar normal ıse 38 ıcınde alıyolar dıye bılıyorum
Banada öyle dediler 38de alıncak ama ne bilim nasıl hesaplıyolar bilmiyorum verdiği tarihe bakıldığında 39 hafta oluyor.gerci ne kadar cok durursa o kadar iyi sıkıntı problem olmazsında.size ekimin 2 yada 3 haftası verirler diye tahmin ediyorum

Stres felan mı yaptın acaba normal dediyse sıkıntı etme. bende nstye baglandım her gidişimde bebeğin kalp atısları hızlı cıkıyor stres panik yapıyorum cok duramıyorum elim ayağım boşalıyor kalbim hızlı atıyor bebekte etkileniyormuş sakınleşince normal cıkıyor😌
Aslında sakindim ama girmeden ağzıma tatlı bir şey attım ondan mı hareketlendi bilmiyorum ilk kez girdim nstye 🙂

Kaç haftalıksınız.nstye tok bir şekilde girin cantanızda tatlı tuzlu bişilerde bulundurun.önemli bir durum olsaydı doktor bırakmazdı
34+0’dı girdiğim gün. Haftaya salı yine gideceğim bakalım kaç çıkacak. Ben de öyle düşünüyorum bir sorun olsa söylerdi

Banada öyle dediler 38de alıncak ama ne bilim nasıl hesaplıyolar bilmiyorum verdiği tarihe bakıldığında 39 hafta oluyor.gerci ne kadar cok durursa o kadar iyi sıkıntı problem olmazsında.size ekimin 2 yada 3 haftası verirler diye tahmin ediyorum
zaten 10 ekıme kadar calısır rapor aldım. gercı artık zorlanıyorum. ıznımden gıtmesın dedım ama ne kadar dayanırım bılmıyorum. 10-15 arası da olur dıye dusunuyorum

Kızlar bugün kontrolum vardı. Bebeğin suyu azalmaya başlamış ve 2 cm açıklığım var. O yuzden yarın doğum planlandı. Suni sancı ile doğumu başlatacağız. Suni sancı ile doğum yapan var mı acaba ?
Allah kavuştursun kolaylıkla canım. açılman varmış kolay olur dıye dusunuyorum. ilk dogumda ben sunı sancıyla yapamayan bırıyım :) acılmam olmadı . (hıc yoktu ama) senınkı baslamıs .

Kızlar bugün kontrolum vardı. Bebeğin suyu azalmaya başlamış ve 2 cm açıklığım var. O yuzden yarın doğum planlandı. Suni sancı ile doğumu başlatacağız. Suni sancı ile doğum yapan var mı acaba ?
Allah yardımcın olsun canım, bir avazda kolaylıkla sağlıkla al kucağına inşallah bebişi. Bizi de haberdar et

Back