- Konu Sahibi Mervenur277
- #13.161
ya aynen bana da bir sinir yükleniyor, geçen sabah eşimle müzik açtık bayağı aşka geldik dans ettik azıcık zıplamışım farkında olmadan anneme gülerek anlatıyordum amaaaan kadın kalpten gidiyordu ya dedim kadın kendine gel çocuk pamuk ipliğiyle mi bağlı nolcak iki dans ettim azıcık zıpladım diye oturup ağlayacak neredeyse çok korkutmuşlar zamanında insanlarıOf ben oraya uzanma onu yapma bunu yapma diyenlere cok gicik oluyorum ya, yarama bastin resmen. Bir de doktorum her seyi yapabilirsin derken. Benim kayinvalidem, beni gordugunde cok diyordu, onu yapma bunu yapma diye. Bir de benim adima ah yoruldun tabi filan diyorlar, ben cekinen bir insan degilim yorulursam soyluyorum ya da oturuyorum bir yerde zaten. Onlar ah yoruldun dedikce ben de sacma bir sekilde yorulmadigimi kanitlamaya calisiyorum, daha beter oluyor :) Bir doktorun videosunda vardi uzanmak vs. bebegin tutunmasiyla filan hic alakasi yok diyordu. Bu tarz hurafeler icin de "Halka soylenmis, bizden saklanmis" demisti, cok gulmustum.