• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Benim de öyle çok tutarsız bazı günler rahat vermiyor tekmeleriyle havalara hoplatıyor bazı günlerde de hareketlerini ilk hissettiğim zamanlardaki gibi zayıf ve ufak ufak hissediyorum sanırım pozisyonu ile alakalı. Ayakları karnın tarafa doğru olunca daha şiddetli hissediliyor ama ayakları sırt tarafına bakınca daha hafif hissediliyor bence.
tamam içim rahat bir şekilde devam edebilirim hayatıma cevaplardan ötürü :KK200:

Çok sevmiş yerini galiba vazgeçemediğine göre 🥲 bir problem yaratıyor mu sana bu şekilde olması?
başlarda ağrım vardı ben de zaten ağrı ile öğrendim çok büyük değil şu anlık ama her ay kontrol edileceğim sol tarafıma yatıyorum sadece onun dışında çok problem yok büyüme devam etmezse tabi

başlarda ağrım vardı ben de zaten ağrı ile öğrendim çok büyük değil şu anlık ama her ay kontrol edileceğim sol tarafıma yatıyorum sadece onun dışında çok problem yok büyüme devam etmezse tabi
Umarım problem yaratmadan geçer, pozisyon değiştirirse tehlikesi geciyor mu peki?

Kızlar merhaba, moralim çok bozuk 🥺 Eşim askeri personel, kendim de kamu personeliyim. Esimin tayinin çıktığını öğrendik bugün. Neresi olduğu henüz belli değil ama doğu görevi yapmadığı için yüzde 99 doğu görevidir. Tüp bebek sürecinde yeterince yıprandık zaten şuan bir de gebeliğim riskli gebelik serklajim var yatak istirahati yapmak zorundayım nasıl seyehat edicem ev taşıyacağım her şeyi geçtim eşim olmadan napicam bu halimle Nasıl olacak hiç bilmiyorum resmen yıkıldım. Gerçekten askeriyede tayin işleri çok sıkıntılı, riskli gebelik durumuna istinaden 1 yil uzatma dilekçesi verelim diye düşündük ama hiç kabul edeceklerini sanmıyorum 😢

Kızlar merhaba, moralim çok bozuk 🥺 Eşim askeri personel, kendim de kamu personeliyim. Esimin tayinin çıktığını öğrendik bugün. Neresi olduğu henüz belli değil ama doğu görevi yapmadığı için yüzde 99 doğu görevidir. Tüp bebek sürecinde yeterince yıprandık zaten şuan bir de gebeliğim riskli gebelik serklajim var yatak istirahati yapmak zorundayım nasıl seyehat edicem ev taşıyacağım her şeyi geçtim eşim olmadan napicam bu halimle Nasıl olacak hiç bilmiyorum resmen yıkıldım. Gerçekten askeriyede tayin işleri çok sıkıntılı, riskli gebelik durumuna istinaden 1 yil uzatma dilekçesi verelim diye düşündük ama hiç kabul edeceklerini sanmıyorum 😢
durup dururken mi tayin çıktı siz istemeden? uzatma isteyebilirsiniz gerekirse gerekçe de verirsiniz. Biz tayin daire arayıp uzatma istemiştik batıda ve kabul ettiler şansınızı deneyin

durup dururken mi tayin çıktı siz istemeden? uzatma isteyebilirsiniz gerekirse gerekçe de verirsiniz. Biz tayin daire arayıp uzatma istemiştik batıda ve kabul ettiler şansınızı deneyin
Evet biz istemeden çıktı çünkü eşimin meslekte 13. Senesi ve hiç doğuya gitmedi. 2 sene önce ben atandım eş durumundan tayin istedi eşim yanıma, ama doğuya çıkardılar tayinini. tüp bebek tedavisi görüyoruz diye zor bela eş durumundan benim yanıma geldi. Şimdi yine çıkardılar uzatmayı kabul edeceklerini hiç sanmıyorum. Sizin eşiniz doğu görevi yapmış mıydı daha önce uzatması kabul edildiğinde?

Evet çok mantı yaparım bende çok çok zahmetli bişey bel falan kalmiyor tek başıma yapmistim ondan belki yine tek başıma yapicam 😞 abla da dönüş yapmadı o yaparım derse iyi olacak benim için bu arada çok şükür riskli bir durumum yok ama gün içinde çok fazla kasılma oluyor bende heleki ağır iş yapınca buna kasik ağrısı da ekleniyor o yüzden yapmak istemiyorum bakalım abla yapamam derse ben mantı yapmaya giriscem şimdi 🙂
Az yap bari bir iki beze kadar çok uğraşma canım

Birden nasıl tayin çıktı benim eşimde askeri personel ama illerin belli bir süresi oluyorr o süre sonunda çıkıyor.Muharip sınıf mı ozaman anlık çıkabiliyor diye biliyorum.bence dilekçe verin tayin daireye sebebinizi bildirin dikkate alırlar

Birden nasıl tayin çıktı benim eşimde askeri personel ama illerin belli bir süresi oluyorr o süre sonunda çıkıyor.Muharip sınıf mı ozaman anlık çıkabiliyor diye biliyorum.bence dilekçe verin tayin daireye sebebinizi bildirin dikkate alırlar
Eşim jandarma. Ankara'dan Muglaya geldi 2 yıl önce. Normalde Muğla'nın garnizon süresi 6 yıl ama doğu görevini yapmamış batıdan batıya gelen personelkn 2 yıl sonra çıkarıyorlarmış tayinini. Normalde Ankara'nın da garnizon süresi 8 yıl ama 12 yıl kaldı Ankara'da hatta o sene muhtemel 400 falan çıkmıştı tercih bile yapmadi tayini çıkması imkansız gibi bir şeydi biz eş durumundan tayin isteyince birden Hakkari'ye tayini çıktı biz de anlamadık Zor bela tedavi görüyoruz diye yanıma geldi eş durumundan ben sözleşmeliyim çünkü tayin hakkım yok. Dilekçe vericez bakalım ama pek umudum yok 😢

Morelim çok bozuk abla bir kilo mantıyı yapti sabah aldım öğlen pisirdik yediler namaza gitmişti kayinbabam annemde görumceme bı geldiler beş kilo un üç kilo et almışlar ramazanda buzluğa atmalık mantı yap diye yarına ağlama krizi geçirdim şuan niyetlerinin iyi olduğunu düşünmüyorum artık 🥺 eşim de bişey diyemedi mesaj attı bana anne seneye yapalım ağrım var falan de dedi böyle değillerdi normalde ne diyeceğimi şaşırdım

Eşim jandarma. Ankara'dan Muglaya geldi 2 yıl önce. Normalde Muğla'nın garnizon süresi 6 yıl ama doğu görevini yapmamış batıdan batıya gelen personelkn 2 yıl sonra çıkarıyorlarmış tayinini. Normalde Ankara'nın da garnizon süresi 8 yıl ama 12 yıl kaldı Ankara'da hatta o sene muhtemel 400 falan çıkmıştı tercih bile yapmadi tayini çıkması imkansız gibi bir şeydi biz eş durumundan tayin isteyince birden Hakkari'ye tayini çıktı biz de anlamadık Zor bela tedavi görüyoruz diye yanıma geldi eş durumundan ben sözleşmeliyim çünkü tayin hakkım yok. Dilekçe vericez bakalım ama pek umudum yok 😢
Anladım canım jandarma konusunda pek bilgim yok Allah yardımcın olsun gönlüne göre versin inşallahh🙏🏻

Morelim çok bozuk abla bir kilo mantıyı yapti sabah aldım öğlen pisirdik yediler namaza gitmişti kayinbabam annemde görumceme bı geldiler beş kilo un üç kilo et almışlar ramazanda buzluğa atmalık mantı yap diye yarına ağlama krizi geçirdim şuan niyetlerinin iyi olduğunu düşünmüyorum artık 🥺 eşim de bişey diyemedi mesaj attı bana anne seneye yapalım ağrım var falan de dedi böyle değillerdi normalde ne diyeceğimi şaşırdım
Yapmayın ya bırakın marketten alıp pişirip yesinler bebeğin daha önemli Allah korusun ya anlık birsey olursa o sıra ne olacak kendinizi ve bebeğinizi düşün lütfen 🥺 boşverin mantıyı tavrınızı da koyun yoksa daha çok şey isterler

Yok artık ya, böyle bir beklentiye girilir mi? İyi oldukça insanlar bir yerden sonra tepene çıkıyor gerçekten. Eşin de aynı benim esim gibi yapmış su an iyice sinir oldum. Kendisi söylese daha iyi sana alınırlar ama kendi çocukları olunca gözleri görmez bir sekilde sineye çekerler. Kendimize vakit ayıracak durumda bile değilken ramazana erzak mı bekliyorlar. Ev yapımı satın alsınlar çok istiyorlarsa. Cok moralim bozuldu, söyle gitsin ya senden önemli değil. Küsen de küssün düşünülmesi gereken sensin onlar değil.

Back
X