Evet ya bu kadar abartmaya gerek yok, sakınan göze çöp batar diye bir söz var ya ona o kadar inanıyorum ki ne kadar pimpirik yaparsan o kadar istemediğin şeyler oluyor bence.
İçimizde insan büyüyor tabii ki ona faydalı şeyleri yiyeceğiz zarar vermek ister miyiz, onu yapma bunu yapma bıt bıt bıt.
Bana rafa uzanma diyorlar hala ya çocuk bir kilo olacak neredeyse bir risk yok çok şükür, millet takla atıyor hamileyken riskli bir durumum olsa neyse de bu kadar abartmaya gerek yok uzun mesafe koşmuyorum alt tarafı raftan bardak alacağım
Kilo konusunda da bence bir daha hiçbir zaman bu kadar düşünmeden yemek yiyebileceğimiz bir zaman olmayacak. Şuan anormal bir süreçteyiz hem iştah hem hormonlar yediriyor yani bir şekilde. Normalde yemeyeceğim şeyleri canım çekiyor. Bu süreç bitince normal düzene döneceğiz ve emzirme uykusuz geçeler koşuşturma derken zaten gidecek çoğu. Kilo alınır verilir, sağlığımızı etkileyecek boyutta olmadığı sürece bu dönemde normal. Her b*k*l*g doktorlardan uzak durmaya özen gösteriyorum asıl ruh sağlım için bu önemli bence