• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    112
Çok sağol canim 3 gün rapor aldım bol bol su içip uzanicam ama doktor hemsire sağlık ocağındaki ebe hepsi üstüne basa basa günde 3 litreye yakın su içmek gerektiğini söyledi anca kendimi zorlayarak 1.1.5 litre icebiliyorum hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu daha sık oluyomus korunmak için de atlatmak için de tek çare bol su icmekmis siz de zorlayın kendinizi içmeye calisin 🫠
Ben yanımda şişe gezdiriyorum 1,5litrelik iki kere bitirmeye çalışıyorum gözünün önünde olunca içmesi daha kolay oluyor 🫶🏻 ödem olmaması içinde en iyi şey su

Valla bende tam aksine aksama kadar yatiyorum evdeyim, gelen gidende olmuyor :/
Ona ramen cok kasilma oluyor anlamadim gitti.
Allah korusun dikkat et kendine yine de sen bazende rahim büyüdüğü içinde olabilir yazıyordu innternette. Rabbim şifa versin bir an önce inşallah sağlıkla alırız. Sen yine dinlenmeye devam et

Kızlar su icebilenler tuvalet işini nasıl başa cikiyorsunuz ben evdeyken iciyorum habire tuvaletteyim de dışarda icmesem bile tuvaletim geliyor e gün içinde de illa bir yerlere gidiliyor korkumdan su icemiyorum ya

Kızlar su icebilenler tuvalet işini nasıl başa cikiyorsunuz ben evdeyken iciyorum habire tuvaletteyim de dışarda icmesem bile tuvaletim geliyor e gün içinde de illa bir yerlere gidiliyor korkumdan su icemiyorum ya
Ben çok su iciyorum şişeyle yapışık ikizler gibi yaşıyoruz bı ayagim tuvalete zaten icmezsem de çok gidiyorum bebiş baskı yaptığı ve enfeksiyonum olduğu için dışarda sıkışınca benzinlik avm en olmadık marketlerden rica edip onların tuvaletini kullanıyorum hatta bı ara evle aramda iki bina kala tutamayıp gelinlikçiye koştuğum bile oldu iyice sidikli etti bizi bu bebeler 😂😂 sen suyunu ihmal etme otobüsteyken gelmezse dışarda yine hallediliyor 🤗

Ben çok su iciyorum şişeyle yapışık ikizler gibi yaşıyoruz bı ayagim tuvalete zaten icmezsem de çok gidiyorum bebiş baskı yaptığı ve enfeksiyonum olduğu için dışarda sıkışınca benzinlik avm en olmadık marketlerden rica edip onların tuvaletini kullanıyorum hatta bı ara evle aramda iki bina kala tutamayıp gelinlikçiye koştuğum bile oldu iyice sidikli etti bizi bu bebeler 😂😂 sen suyunu ihmal etme otobüsteyken gelmezse dışarda yine hallediliyor 🤗
Haha aynı ben işte otobüse falan binmeye korkuyorum ani ya gelirse diye kızımda son aylarda sanki böyle olmustum bunda en başından beri tuvaletten çıkamıyorum dışarda bide mikrop kapcam diye de korkuyorum ama sıkışınca mecbur pecete falan serip giriyorum ama acaip geriliyorum🤣

Haha aynı ben işte otobüse falan binmeye korkuyorum ani ya gelirse diye kızımda son aylarda sanki böyle olmustum bunda en başından beri tuvaletten çıkamıyorum dışarda bide mikrop kapcam diye de korkuyorum ama sıkışınca mecbur pecete falan serip giriyorum ama acaip geriliyorum🤣
Genelde son aylarda olur derler ama ben hamileliğimi bile sık tuvalete çıkmayla öğrendim malesef mikrop kapma riskimiz çok yüksek ama mecbur olunca peceteyi ikişer kez seriyorum yada alaturkalari tercih ediyorum enfeksiyon riski azalmış gibi hissediyorum kendimce 😂

Selam,
Bugün miniğimin hıçkırığını hissettim ilk defa 🥹 büyük oğlum da çok hickirirdi. Bir an aa bi saniye ben bu hissi hatirliyorum oldum.
Hareketlerini zaten epeydir hissediyorum
Umarım henüz hissedememis olanlar da bir an önce bu harika hissi tadar 🙏🏻 dilerim hayırlısı ile zamanında sağlıkla doğurup birlikte eve dönmek nasip olur herkese 🙏🏻

Selam,
Bugün miniğimin hıçkırığını hissettim ilk defa 🥹 büyük oğlum da çok hickirirdi. Bir an aa bi saniye ben bu hissi hatirliyorum oldum.
Hareketlerini zaten epeydir hissediyorum
Umarım henüz hissedememis olanlar da bir an önce bu harika hissi tadar 🙏🏻 dilerim hayırlısı ile zamanında sağlıkla doğurup birlikte eve dönmek nasip olur herkese 🙏🏻
Ay nasıl ya ben daha hiç bişi hissedemedim 😀 acaba ben mi anlamıyorım ya

İlk gebelik mi ? İlk gebelikte ben de ilk hareketi 19. Haftada hissetmiştim, hıçkırığını ise cok daha sonra.
Ancak 2. Hamilelikte nasil bişey olduğunu bildigimizden muhtemelen ayirt ediliyor hemen.
Evet ilk :) ama ilklerde de genelde 17-18de hissedilebilir diyorlar herkes soruyo hissediyo musun diye yok hiç bişi ultrasona gidene kadar hamile değilmişim gibi geliyor hep haha

Back