• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    112
Kızlar hamilelikte ciğer yiyen oldu mu önerilmiyor ama bir kere yesek bir şey olur mu ki 🤔
İyi pişmiş olursa az miktarda yiyenleri duydum. Ama ben yemedim. Randevun yakında doktora sor istersen canın çekmişse pişkin olarak az ye diyebilir.. Ama hiç belli olmaz sen danış doktoruna..

Son düzenleme:
Ah kızlar iş yerinde klimalar arızalı . Üşüttüm galiba kuyruk sokumum bile ağrıyor ya . Bir gaz var öyle rahatsız ediyor ki . Alt kısımların ful ağrıyor . Ilık bir duş aldım ama fayda edecek mi bilmiyorum midem bi tuhaf bir yandan . Karnım zaten gazdan gergin patlayacak gibi . Hani bu ikinci trimester iyidi ya bi düze çıkamadık :(((
Geçmiş olsun İnşallah hemen geçer 🙏 2 bebiş var sende kolay mı hiç 🥹 Hamilelik ve sonrası için izinler fazla olsa ne güzel olurdu telef oluyoruz çoğumuz 😑

Kızlar butun akşam acildeydim biraz önce çıktım cumartesi günü biraz fazla yurumustum o zamandan beri kasıklarımda yürürken zonklama sancı oluyodu dikkate almadım çok bugün rahmimin sağ tarafi kasılıyo gibi hissettim hep sürekli ben gevsetmeye calisiyodum doktoruma yazdım acilden gittim rahmimde kasılma çıktı cidden alttan muayene ettiler çok şükür rahim ağzı uzunlugu 33 mm çıktı normalmiş bı de idrar yolu enfeksiyonu çıktı serumla magnezyum takviyesi verdiler ağrı kesici verdiler bı de progestan iğne yaptilar şimdi hem magnezyuma baslicam hem de idrar yolu enfeksiyonu için ilaca. Eğer çok uzun süre bı anormallik hissederseniz nolur nolmaz gene de yazın doktorunuza benim ömrümden ömür gitti bu akşam rahimde kasılma var dedikleri anda iptaldim 🫠
Geçmiş olsun ilaçlar etki eder hayırlısıyla 🙏 Korkunu çok iyi anlıyorum. Yorma kendini, hepimiz fark etmeden yapıyoruz birşeyler 😔 Allahım yaşatmasın bir daha 🙏

Back