2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Zamanla düzelicek inşallah biz düzene oturttuk Allaha şükürler olsun 🤲🏻 sıtma yapmasının sebebi gögüsünde sütün birikmesi olabilir bekletme göğüsünde içmiyorsa da mutlaka sağ bu sefer sana ateş sıtma gögüs ağrısı yapacaktır seni hasta eder 🥺 inan ben ameliyat yaralarımı unuttum bu emzirme işi yüzünden gögüs uclarım yüzünden 🙈 valla bende kimseye bir sey demiyorum hersey toz pembe değil maalesef. Anne olmak hiç kolay değil
Al benden de okadar ben de unutmak zorunda kaldım diyim ameliyat yaralarını bebek aç süt gelmesi lazim gelmiyor emzirmeye çalışıyorum 3kisinin eli annem ablam görümcem mememde tutturmaya çalışıyorlar hastanede ben uzanmisim ağrım var onlar bebeği doyurmaya ugrasiyolar gulermisin aglarmisin 😅herkes saldırdı meme me ay şimdi düşünüyorum hiç böyle bir rezillik yaşamadım göğüslerim açıktı herkes süt bekliyor mamajoo nün gogus pompasini almıştım bı arkadaşım verdi o gogusumu mahvetti Allah'tan krem lansinoh işe yaradı gogusum doluyor bebek emmiyor elimle sağma ya çalıştım ezmekten canım çıktı şimdi bı kuzenimde Philips avent göğüs pompası aldım iyi oldu geldi busefer çok şükür ay diyorum bu neydi böyle

Kızlar tek tek alıntı yapamadım. Hepinize çok teşekkür ederim beni düşündüğünüz için.

Eve bugün geldim. Çok şükür bende bebekte iyiyiz. Sürecim biraz zor geçti ama atlattık herşeyi.

Emzirme için canlarım lütfen pes etmeyin bugün sonunda tutmayı başardı mememi. Hepinizi çok öpüyorum
Ay hayırlı olsun maşallah müsait olduğunda anlatırsın sürecini 😘

Çok teşekkür ederim yorumun için iyi geldi.. evet anı yaşamaya kararverdim hiçbir şey düşünmücem yaşansın bitsin 🫣 Sağlıkla gelsin de bebeğim yeter 🤲🏻
Unutma korkarsan sedasyon iste ameliyat sonrası ağrı olunsa aldolan diye bı iğne yapiyolar anında azaltıyor agriyo ameliyat sonrası muhakkak ağrı kesici yazarlar zaten

Banada öyle dediler 38de alıncak ama ne bilim nasıl hesaplıyolar bilmiyorum verdiği tarihe bakıldığında 39 hafta oluyor.gerci ne kadar cok durursa o kadar iyi sıkıntı problem olmazsında.size ekimin 2 yada 3 haftası verirler diye tahmin ediyorum
Ya bişe diyimmi benim 38de aldılar çok fark edermi bilmiyorum ama sanki 1 hafta da ha dursaydi daha iyiydi diye düşünüyorum benimki pek küçük ondan çünkü 1hafta yarın olcak doğalı daha toparladı sanki

Ya bişe diyimmi benim 38de aldılar çok fark edermi bilmiyorum ama sanki 1 hafta da ha dursaydi daha iyiydi diye düşünüyorum benimki pek küçük ondan çünkü 1hafta yarın olcak doğalı daha toparladı sanki
1 hafta bile etki eder durması daha iyi bencede
normal doğummuş gibi ilerliyoruz şuan verdiği tarihe kadar duracak mı bakalım. aynı doktorum ilk oğlumda da tarih vermişti 3 hafta öncesi gelmişti o yüzden erken gelebilir de🙈

Kızlar ben gece kötüledim grip oldum. 36. Haftamı çalışıyorum 37. Haftada izne ayrılcaktım. Çalışabilir raporu aldığın zaman bir günlüğüne aile hekiminden ekstra rapor alınabiliyo mu? Hiç işe gidecek halim yok çünkü
Ben de önümüzdeki hafta izne ayrılıyorum 37 hafta gidemeyeceğim. Bu hafta da çarşamba kötü oldum perşembe cuma aile hekiminden rapor aldım. Artık sorun olur mu olmaz mı bilmem. Arkadaşım daha fazla almıştı.

X