• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Ya bişe diyimmi benim 38de aldılar çok fark edermi bilmiyorum ama sanki 1 hafta da ha dursaydi daha iyiydi diye düşünüyorum benimki pek küçük ondan çünkü 1hafta yarın olcak doğalı daha toparladı sanki
1 hafta bile etki eder durması daha iyi bencede
normal doğummuş gibi ilerliyoruz şuan verdiği tarihe kadar duracak mı bakalım. aynı doktorum ilk oğlumda da tarih vermişti 3 hafta öncesi gelmişti o yüzden erken gelebilir de🙈

Kızlar ben gece kötüledim grip oldum. 36. Haftamı çalışıyorum 37. Haftada izne ayrılcaktım. Çalışabilir raporu aldığın zaman bir günlüğüne aile hekiminden ekstra rapor alınabiliyo mu? Hiç işe gidecek halim yok çünkü
Ben de önümüzdeki hafta izne ayrılıyorum 37 hafta gidemeyeceğim. Bu hafta da çarşamba kötü oldum perşembe cuma aile hekiminden rapor aldım. Artık sorun olur mu olmaz mı bilmem. Arkadaşım daha fazla almıştı.

Biz ilk kontrole gittik siz gittinizmi işitme testi falan yapıldı sağlık ocağına gittik topuk kanı verdik ay ne zordu o ne ağladı bebek pek üzüldüm
Bizde yaptırdık canım 8 gün oldu bugün 4. Gün gittik evet baya harap şekilde hemde 🥹 insanın içi gidiyor katılınca onlar topuk kanı iki kere alındı bi doğu msonrasi bide 4. Gün . Kaç doğdu seninki canım gün olarak ve kilo

Kizlar merhaba uzun zamandir giremiyorum hepinizin duasina ihtiyacim var sagligima kavusamadim preaklampsi dogum sonrasida devam ediyor bebeklerim bugun bir haftalik oldu ama ben surekli hastanelerdeyim gunde 10 tane tansiyon ilacina ragmen iyi degilim psikolojim cok kotu surekli bana birsey olursa cocuklarima ne olur diye agliyorum ne olur dualarinizda yer verin banada

Kizlar merhaba uzun zamandir giremiyorum hepinizin duasina ihtiyacim var sagligima kavusamadim preaklampsi dogum sonrasida devam ediyor bebeklerim bugun bir haftalik oldu ama ben surekli hastanelerdeyim gunde 10 tane tansiyon ilacina ragmen iyi degilim psikolojim cok kotu surekli bana birsey olursa cocuklarima ne olur diye agliyorum ne olur dualarinizda yer verin banada
Rabbim şifa versin inşallah 🙏🏻 çabucak geçer insallh ya evlatlarinla birlikte güzel günler görürsünüz . Bol bol dua et sende

Allah yardımcınız olsun inşallah canım. Güzel haberlerinizi bekliyoruz 🤗🤗 Rabbim bize de nasip etsin inşallah. Nasıl hissediyorsun?
Çok heyecanlı, 12 saat filan kaldı gün sayarken saat saymak çok ilginç 😅 Son hazırlıkları tamamladık diş macunu diş fırçası filan, hepimiz sağlıkla doğru zamanda doğururuz inşallah 🙏🏻

Canim Rabbım evlatlarını sana seni evlatlarına bağışlasın inşallah en kısa zamanda toparlarsin 🙏🌸

Rabbim şifa versin inşallah 🙏🏻 çabucak geçer insallh ya evlatlarinla birlikte güzel günler görürsünüz . Bol bol dua et sende
Amin insallah duadan baska birsey gelmiyor elimden zaten kendimi bir bataklikta hissediyorum gun gectikce dibe batiyorum sanki

Back