- 19 Temmuz 2023
- 1.851
- 2.589
- 53
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #29.401
Yarın 39+0’ız sabah 9’da ameliyata giriyoruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yardımcınız olsun inşallah canım. Güzel haberlerinizi bekliyoruz Rabbim bize de nasip etsin inşallah. Nasıl hissediyorsun?Yarın 39+0’ız sabah 9’da ameliyata giriyoruz
Beklemek çok zor yaa hayırla gelsin inşallahAyaklarım ekstra sis bugün ya bı de bebekde çok hareketli 37+6 olucaz gelse mi artık diyorum
Rabbim kolaylaştırsın inşallahYarın 39+0’ız sabah 9’da ameliyata giriyoruz
1 hafta bile etki eder durması daha iyi bencedeYa bişe diyimmi benim 38de aldılar çok fark edermi bilmiyorum ama sanki 1 hafta da ha dursaydi daha iyiydi diye düşünüyorum benimki pek küçük ondan çünkü 1hafta yarın olcak doğalı daha toparladı sanki
Ben de önümüzdeki hafta izne ayrılıyorum 37 hafta gidemeyeceğim. Bu hafta da çarşamba kötü oldum perşembe cuma aile hekiminden rapor aldım. Artık sorun olur mu olmaz mı bilmem. Arkadaşım daha fazla almıştı.Kızlar ben gece kötüledim grip oldum. 36. Haftamı çalışıyorum 37. Haftada izne ayrılcaktım. Çalışabilir raporu aldığın zaman bir günlüğüne aile hekiminden ekstra rapor alınabiliyo mu? Hiç işe gidecek halim yok çünkü
Doğuran gidiyoo yada istagramda devam ediyolarBende öyle hissediyorum yaa, yarım kaldık
Sağlıcakla kucağına al çok ağrın olmadan hemen toparlanırsın inşallahYarın 39+0’ız sabah 9’da ameliyata giriyoruz
Biz Burdayız bacım doğursam da gelirimDoğuran gidiyoo yada istagramda devam ediyolar
Bizde yaptırdık canım 8 gün oldu bugün 4. Gün gittik evet baya harap şekilde hemde insanın içi gidiyor katılınca onlar topuk kanı iki kere alındı bi doğu msonrasi bide 4. Gün . Kaç doğdu seninki canım gün olarak ve kiloBiz ilk kontrole gittik siz gittinizmi işitme testi falan yapıldı sağlık ocağına gittik topuk kanı verdik ay ne zordu o ne ağladı bebek pek üzüldüm
Rabbim şifa versin inşallah çabucak geçer insallh ya evlatlarinla birlikte güzel günler görürsünüz . Bol bol dua et sendeKizlar merhaba uzun zamandir giremiyorum hepinizin duasina ihtiyacim var sagligima kavusamadim preaklampsi dogum sonrasida devam ediyor bebeklerim bugun bir haftalik oldu ama ben surekli hastanelerdeyim gunde 10 tane tansiyon ilacina ragmen iyi degilim psikolojim cok kotu surekli bana birsey olursa cocuklarima ne olur diye agliyorum ne olur dualarinizda yer verin banada
Amin çok çok zor geciriyorum artık günlerimi bilemiyorum önceki gebeliklerimde hiç böyle olmamıştım anlamadım yaşımdan mi yoksa 4. Olduğundan mi . Yaşım da 33 bu arada ama 45 imde çocuk yapıyor Muş gibi hissediyorumBeklemek çok zor yaa hayırla gelsin inşallah
Çok heyecanlı, 12 saat filan kaldı gün sayarken saat saymak çok ilginç Son hazırlıkları tamamladık diş macunu diş fırçası filan, hepimiz sağlıkla doğru zamanda doğururuz inşallahAllah yardımcınız olsun inşallah canım. Güzel haberlerinizi bekliyoruz Rabbim bize de nasip etsin inşallah. Nasıl hissediyorsun?
Ben de burdayım ya seviyorum burayı başka platforma gitmek istememBiz Burdayız bacım doğursam da gelirim
Hala doğurmadım burdayımYa bide çok kişi gitti burdan merak ediyorum herkesi son duzlukte terkedildik
Canim Rabbım evlatlarını sana seni evlatlarına bağışlasın inşallah en kısa zamanda toparlarsinKizlar merhaba uzun zamandir giremiyorum hepinizin duasina ihtiyacim var sagligima kavusamadim preaklampsi dogum sonrasida devam ediyor bebeklerim bugun bir haftalik oldu ama ben surekli hastanelerdeyim gunde 10 tane tansiyon ilacina ragmen iyi degilim psikolojim cok kotu surekli bana birsey olursa cocuklarima ne olur diye agliyorum ne olur dualarinizda yer verin banada
Amin insallah duadan baska birsey gelmiyor elimden zaten kendimi bir bataklikta hissediyorum gun gectikce dibe batiyorum sankiRabbim şifa versin inşallah çabucak geçer insallh ya evlatlarinla birlikte güzel günler görürsünüz . Bol bol dua et sende
Canım morelini yüksek tut pozitif düşün iyi olacaksın Allahın izniyle rabbim şifa versinAmin insallah duadan baska birsey gelmiyor elimden zaten kendimi bir bataklikta hissediyorum gun gectikce dibe batiyorum sanki