• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    63
Benim de olmazdı pek ama sırtımda oluyor benimde hep bu ara. Boynumda yüzümde öyle fazla çıkmıyor arada. Öyle öyle sağlıklı olsunlar da önemli.olan o 🥰❤️

Valla bizim öncesinde nasılsa aynen devam ediyor. Dr da sıkıntı yok devam edebilirsiniz 32. Haftaya kadar dedi. Öncekinde öyle bir şey dememisti biz devam etmiştik. Şimdi yine öyle. Cesaret edemeyecek bir şey yok çok sarsılmadan devam edebilirsiniz bence Dr bir şey demedi mi 🤣

Maşallah paşaya annesi ❤️🥰 güzel haberlerle gelmene sevindim. Yok yazmadi sabahtan beri yazar mı acaba diyorum ama yok.

Kız ne yapıyorsunuz o kadar ya 🤣 yazik değil mi size 🤣 neden yapmıyorsunuz ki Dr mu yasak etti
İlk gebeliğimde yasaktı çok büyük kanama alanım vardı sonrasında su sızıntım vardı derken 8 ay geçti erken doğdu bebek😂 şimdi de adam korkuyor napsın 😂

Bana akıl verin o zaman ☺ şimdi şöyle bir durum var annem bizde bana yardımcı oluyor iş yemek konusunda açıkcası (eşimde bende göndermiyoruz evine) bizim ev dublex ilk zamanlar merdiven in çık olmasın diye küçük odaya aldık eşyalarımı riskli dönem geçsin diye şimdi ne desem şey gibi geliyo cinsellik için yeter bu kadar dermişim gibi 😞 ne diyebilirim sizce siz olsanız ne derdiniz? Kadında mübarek hiç demiyor artık yerleş odana diye kaynanamla tembihliyorlar hala aman bişi olmasın filan alttan alttan lafı sokuyorlar yani ilişki için bence kötüsü eşim ışıkla yatıyor garibim bensiz tek karanlıkta yatamıyor itiraf etmesede güya öyle uyuyakalıyorms 😄 mağduruz bana çözüm lazım
Açık ve net konusmalisin eşinle bence kuzum çekinme cekinecek bir şey yok. Kim ne derse desin ne düşünürse düşünsün o senin kocan ve birlikte uyumaniz kadar normal bir şey yok bir şekilde eşinle geri uyumaya basla bence. SulErzkn SulErzkn a katılıyorum 🤣 tabi ki kasların rahatlaması lazım doğum için bu da önemli 🤣❤️
İlk gebeliğimde yasaktı çok büyük kanama alanım vardı sonrasında su sızıntım vardı derken 8 ay geçti erken doğdu bebek😂 şimdi de adam korkuyor napsın 😂
Her gebelik farklı bu riskli değilse adamı bir şekilde cesaretlendir bu kadar asker arkadaşlığı iyi değil 🤣❤️ bak sonra 3.ye hamile kalırsın o heyecanla demedi deme 🤣🤣❤️❤️🥰

Açık ve net konusmalisin eşinle bence kuzum çekinme cekinecek bir şey yok. Kim ne derse desin ne düşünürse düşünsün o senin kocan ve birlikte uyumaniz kadar normal bir şey yok bir şekilde eşinle geri uyumaya basla bence. SulErzkn SulErzkn a katılıyorum 🤣 tabi ki kasların rahatlaması lazım doğum için bu da önemli 🤣❤️

Her gebelik farklı bu riskli değilse adamı bir şekilde cesaretlendir bu kadar asker arkadaşlığı iyi değil 🤣❤️ bak sonra 3.ye hamile kalırsın o heyecanla demedi deme 🤣🤣❤️❤️🥰
Yoook anlaşmayı yaptık 2 çocuk yeter 😂

Evet canım yüzümde az ama sırtımda çok oluyor benim de. Bu ara kese falan da yapamıyorum çünkü çok üşüyorum sırtımın ortası öyle bir üşüyor ki anlatamam. Hormonlardan mı kansızlıktan mı bilmiyorum ama çok üşüyorum. Biraz geçse su durum banyoda biraz daha kalıp kese yapabilsem belki azalır diyorum ama. Hormonlardan da olabilir. Kız büyük ihtimalle dedi normal yani kız annenin güzelliğini alır derler 🤣❤️

Evet canım akıntım çok benimde. Başka renk veya kokulu değilse sorun yok vücut her türlü kendini hazırlıyor işte. 🥰
Benimde yüzüm hep sivilce doldu bakalım bizim cinsiyet ne

Arkadaşlar hareketleri hissediyor musunuz ben sadece sanki karnımda bir yumru var gece karnımda kayıyor gibi hissediyorum 😅

Kızlar dün biraz üşüttüm herhalde bademciklerim ağrıyor bugün. Başım da çatlıyor resmen. Bu aralar yemeklerden sonra çok şişmeye başladım kendimi rahatsız hissediyorum. Eşim çok yiyorsun ondan diyor ama her zamanki gibi yiyorum bence anlamadım 😀 artık yüz üstü yatmayı bırakmam gerekiyor ama hala vazgeçemedim. Uyurken bi anda kendimi yüz üstü yatarken buluyorum bu konuyu nasıl çözeceğiz hiç fikrim yok. Ay resmen bugün hiç enerjim yok tüm kaburgalarım kemiklerin kırılıyor karnım davul gibi. Aaaa yeter ne çok şikayet ettim 😀 şikayetlerimi ettim rahatladım gidiyorum 😀

Benimde hep tam vajinamın üstü o kaslar öyle bir ağrıyor ki tuvaletğm varken veya gazım varken veya hiç bi şey yokken korkuyorum bu yğzden de ❤️
Korkmakta haklısın bende perşembe günü sırf kasık ağrısı yüzünden gittim Dr'a elhamdülillah bir şey yok dedi ama dinlen dedi sende güzelce dinlen kendini hiç yorma

Kızlar dün biraz üşüttüm herhalde bademciklerim ağrıyor bugün. Başım da çatlıyor resmen. Bu aralar yemeklerden sonra çok şişmeye başladım kendimi rahatsız hissediyorum. Eşim çok yiyorsun ondan diyor ama her zamanki gibi yiyorum bence anlamadım 😀 artık yüz üstü yatmayı bırakmam gerekiyor ama hala vazgeçemedim. Uyurken bi anda kendimi yüz üstü yatarken buluyorum bu konuyu nasıl çözeceğiz hiç fikrim yok. Ay resmen bugün hiç enerjim yok tüm kaburgalarım kemiklerin kırılıyor karnım davul gibi. Aaaa yeter ne çok şikayet ettim 😀 şikayetlerimi ettim rahatladım gidiyorum 😀
Yastık koy küçük ince gobuşunun altına sıkıştır hem karnın rahat yatarsın hem engel olduğu için direkt donemezsin bacak arasına da sıkıştırmaya başla artık

Arkadaşlar hareketleri hissediyor musunuz ben sadece sanki karnımda bir yumru var gece karnımda kayıyor gibi hissediyorum 😅
Evet artık hissediyorum ben ama az yani daha erken olduğu için sürekli değil. Zaten top gibi şuan ya öyle hissetmen normal. Geçen sağda gibiydi bir iki gündür solda hissediyorum sert olduğu yer belli ele geliyor zaten 🥰
Çok geçmiş olsun canım benim dikkat et kendine ılık bir şeyler iç. İnşallah en kısa zamanda vazgeçebilirsin yüzüstü yatmaktan 😊 baş ağrısı bende de mevcut maalesef bir gün iyiysem bir gün kötüyüm öyle öyle geçiyor. Kıyamam sana dikkat et kendine 🥰❤️

Kızlarrrrr 😏
Akıntım sarı geliyor bu normal mi ya, hafif kasıklarımda da ağrı oluyor. 2 hafta önce yine böyleydi doktor fitil vermişti. Ama hala öyle bu durumu yaşayan var mı kaşıntı koku vs yok sadece rengi bazen şeffaf bazen sapsarı 😏😏😏

Siz kaç haftalıksınız 🌸
15+1 siz?
Bebek mağazasında hamile yastığı satılıyor aşırı rahat hayatımın en konforlu uykusunu uyuyorum resmen. 🤤🤤 Eşim de denedi utanmasa ona da alacağız. 🙈

Back