Kızlar merhaba..
Okudum ama yazamadım. Tüm gün dışardaydım. Anam ağlamış durumda
Sabah Dr arkadaşın tavsiye ettiği kadın doğumcuya gittim. Hep şehir hastanesinde takip olunduğum için bi ayrıntılı bakılsın diye. Ultrasonda ve daha önce yapılan tahlillerde bi sorun görmedi çok şükür.
15+5 itibariyle 136 gram ve yaklaşık 12 cm.
Detaylı için, önemli organların ayrıntılarını görebilmek adına erken gitmek iyi değil.
21. Haftayı tavsiye ediyorum dedi. Ne şans ki kızımın detaylısını yapan Dr u bana tavsiye etti.
Ben internette ismini yazıp bi türlü bulamıyordum. Emekli old düşünmüştüm. Meğer kurum değiştirmiş. Ve isteğe bağlı az çalışıyormuş. Aradım merkezi, teyit ettim. 5 bin lira ücreti.
Kullandığım ilaçları sordu. Devit ve demir (ferro sanol) ama demir bağırsak düzenimi bozdu dedim. Hamileliğin sonuna kadar kullanmak beni hırpalayacak, siz ne tavsiye edersiniz dedim. Bana solgar tavsiye etti. Ki ben de forumlarda yan etkisi en az ürünün o old okumuştum. Hemen alacağım. Görsel eklerim.
Multivitamin kullanmam gerek mi, almadım dedim. Açıkçası ben tahlil üstünden giderim. Belli değerleri ölçtürürüm. İhtiyaca yönelik takviye veririm. Multivitaminde b vitamini var ve bu iştah acar. Eğer gebe beslenebiliyorsa, bebekte bi gerilik yoksa tavsiye etmiyorum dedi. Gözüme girdi
Haftada en az bir gün balık tavsiye etti ki zaten yiyorum.
Bizden haberler bu şekilde
pepsi yazmadı mı ???