• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    135
Ben ar öğünleri yemediğim halde Bi şekilde yesem daha yüksek çıkacak yoğurt eklicem bütün ogunlere oda dengeliyormus yada öğünler sonrasina
evet yoğurt mutlaka tüketiyorum. Gecede mesela süt ceviz falan yedim sabah açlık 86 çıktı. Ama aç yatarsam yüksek çıkıyor

• Beğen
Reactions: Eva
süt içip dene bi ben deneye yanıla doğruyu bulmaya çalışıyorum. açlık 86 tokluk 101 çıktı
Evet deneyerek anlıyorsun yukselten besinleri. Benim açlık bugün 92 çıktı diuetisyen 100 uzeri olmasin dedi toklukta 140 üzeri olmaması lazımmış ikiside hala çok az yüksek toklukta hiç 140 altı çıkmadı benim mesela

Insallah hepsi geçecek sağlıkla kavusacaksiniz. Benimde servikal uzunluk 26 ya düşmüş bende çok stresliyim ama güzel düşünmek istiyorum benim daha küçük haftam.
Bacağın için Bi tedavi uygulayamiyor mu doktor yada magnezyum iyi gelmiyor mu
İnşallah canım şöyle 26 mm sabit kalırsa korkma bunun içinde istirahat dinlenme başka da hiç bir şey yapmamak
Magnezyum kullanıyorum ama hiçbir şeye yaramıyor doğumdan sonra geçermiş yapılacak bir şey yok diyor

Evet deneyerek anlıyorsun yukselten besinleri. Benim açlık bugün 92 çıktı diuetisyen 100 uzeri olmasin dedi toklukta 140 üzeri olmaması lazımmış ikiside hala çok az yüksek toklukta hiç 140 altı çıkmadı benim mesela
140 üstü çıktığında nasıl besleniyorsun? Mesela balık sebze yeşillik yiyince de 140 üstü mü?

Kizlar hastanede giyecek kiyafetlerinizi normal herzaman kullandiginiz deterjan ile mi yikadiniz?
Ben hastahane için olanları yikayali baya olduğu için zaten havası çıkacak illa diye normal yıkadım koku olduysa da uçup gitmiştir bu zamana zaten 😂

Kızlar ılk nst ye gırdım.ıyı cıktı cok şükür🌸🙏🧿yalnız dönüşte eşimle fena kavga ettık,mıgrosa gırmıstık kasada arkamızda ıkı tane kaşar vardı ama bildiğiniz kaşar,bizimkininde huyudur etrafa bakar alık alık,bu kızlarda üzerine alındı sanırım bir kesıyolar benımkını,bende açtım agzımı yumdum gözümü i,yemege gıtmıstık ordan yemedım yemegı falan bıraktım masada onu bındım arabama eve geldım.yaa ınsan bıraz mantıklı olur baktın kaşar var belli yani arkanı dön demi sanane etraftan etrafa bakıp duruyosun,benmı ogretıcem bu yastan sonra,dusunsenıze karnı burnunda yanında karısı olan adama bır bakıyolar ınanamazsınız,nasıl kesıyolar ama,hıc normal degıl bu olanlar gercekten,o kızlara ne bakıyosunuz hayırdır demedıgım ıcınde aşırı pişmanım,salak gıbı gormemezlıkten geldım,heryer o.. dolu ya çivisi çıkmış valla heryerın.

140 üstü çıktığında nasıl besleniyorsun? Mesela balık sebze yeşillik yiyince de 140 üstü mü?
Yeşillik Bi kase mercimek çorbası diyetisyen çorba fark etmez dedi içinde princ vs yoksa, biraz tavuk 2 dilim tam buğday ekmeği bir öğün mesela 152 çıktı

Yeşillik Bi kase mercimek çorbası diyetisyen çorba fark etmez dedi içinde princ vs yoksa, biraz tavuk 2 dilim tam buğday ekmeği bir öğün mesela 152 çıktı
Ekmek maalesef çıkartıyor. Ben neredeyse kahvaltı yapmayı bırakacağım. Maalesef yumurta sevmiyorum asla yiyemiyorum. Kahvaltıda ne yiyeceğimi şaşırdım artık. 1 dilim ekmek 1 peynir yiyorum domates salatanın dantaı

maya91 maya91 bebeğe hem kilo aldıran hem şeker içermeyen besinler yemem lazım artık her sabaha avokado eklemek istiyorum. yoğurt ceviz kaşar peyniri bunlar hep listemde olacak yeşillik sınırsız dedi çok acıkıyorum ben ne yapxagimi bilmiyorumda pek. Hem bebeğe kilo aldıran hem acikmayacagim yiyecekler yemeliyim. Balık mutlaka haftada en az bir defa tüket dedi buda istediğim kadar yiyebilecegim yiyeceklerdenmis.
Meyve hakkım var mesela günde 2 defa ama ben yemeye korkuyorum, yemeden böyle çıkıyor çünkü. Kabizlik sorunum da var kefir de eklicem o yüzden hem bebeğe de iyiymiş. Kefir ve sütü de laktozsuz olandan içmeliyim sanırım

Ekmek maalesef çıkartıyor. Ben neredeyse kahvaltı yapmayı bırakacağım. Maalesef yumurta sevmiyorum asla yiyemiyorum. Kahvaltıda ne yiyeceğimi şaşırdım artık. 1 dilim ekmek 1 peynir yiyorum domates salatanın dantaı
Evet ekmek 2 dilim hakkım var tüm öğünlerde ama bazen daha az yiyorum. Kahvaltıda yumurta iyi oluyor tokluk acisindanda. Haşlanmış mi sevmiyorsun başka türlüsünü deneyebilirsin

Kızlar ılk nst ye gırdım.ıyı cıktı cok şükür🌸🙏🧿yalnız dönüşte eşimle fena kavga ettık,mıgrosa gırmıstık kasada arkamızda ıkı tane kaşar vardı ama bildiğiniz kaşar,bizimkininde huyudur etrafa bakar alık alık,bu kızlarda üzerine alındı sanırım bir kesıyolar benımkını,bende açtım agzımı yumdum gözümü i,yemege gıtmıstık ordan yemedım yemegı falan bıraktım masada onu bındım arabama eve geldım.yaa ınsan bıraz mantıklı olur baktın kaşar var belli yani arkanı dön demi sanane etraftan etrafa bakıp duruyosun,benmı ogretıcem bu yastan sonra,dusunsenıze karnı burnunda yanında karısı olan adama bır bakıyolar ınanamazsınız,nasıl kesıyolar ama,hıc normal degıl bu olanlar gercekten,o kızlara ne bakıyosunuz hayırdır demedıgım ıcınde aşırı pişmanım,salak gıbı gormemezlıkten geldım,heryer o.. dolu ya çivisi çıkmış valla heryerın.
Sinirlenmen normal ama üzülüp kendini yıpratma. Eşinin huyunu bilirsin. Senin gibi düşünebilseydi dönerdi zaten önüne. Aklına gelseydi de o kızlara karşı "ay hayatım oğlumuz hareket etti bak" diyerek eşinin elini karnına götürseydin keşke 😉 Şaka bir yana sinirlenme, tansiyonun falan yükselir Allah korusun.

Back