• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    136
Canim normal 1 saatte 140 2. Saatte 120 civari olmali diye biliyorm
Çok şükür yarın doktoruma göstericem kimseyi korkutmak istemem ama şeker yüklemesi sonrası başımı kaldıramıyorum aşırı uyku hali ve yorgunluk oldu bu durumu yaşayan varmı yemek dahi yiyemiyorum

İyi akşamlar uzun zamandır sadece okuyorum hastalıklar vs yazamadım 😊 ben ve bebeğim gayet iyi durumdayız şu an. Grubun gündemi şeker yüklemesi, c.tesi dr a gittiğimde ben yükleme yerine senden hba1c kan tahlili isteyeceğim bir sorun varsa direk diyetisyene gideceksin boşuna şeker yükleyerek senide bebeği de yormayayım dedi. Şeker yüklemesin de tereddütlü olan arkadaşlar dr larına danışabilirler.

Çok şükür yarın doktoruma göstericem kimseyi korkutmak istemem ama şeker yüklemesi sonrası başımı kaldıramıyorum aşırı uyku hali ve yorgunluk oldu bu durumu yaşayan varmı yemek dahi yiyemiyorum
Duymustum canim siddetli bas agrisi falan yapan varmis bunyeden bunyeyw dehisiyormus tepkiler

Orada sağ ve sol kasıktan bebişe giden kana bakıyorlar sanırım akış hızından anlıyorlar bir rakamlar söyledi de tam hatırlamıyorum, 1.80 mi öyle bir şey demişti. Sordum ben de hatta bir ilaç vs herhangi bir şeye gerek var mı diye o da bazı durumlarda kan sulandırıcı öneriyoruz ama sizin için gerek yok normal görünüyor demişti. İnşallah seninkinde de sorun yoktur
İnşallah özellikle sorucam bu konuyu gerek yoksa bırakırım zaten bakalım ne diyecek.cok teşekkür ederim 🤗

Canım ben tedbir amaçlı coraspirin ve 0.4 oksapar kullanıyorum 20. Haftaya kadar coraspirin kullandım ama bıraktım doktorum bana iğneyi kullanma gerek yok dedi ama korkumdan birakamadim belki bu ay sonu bırakırım yada 36. Haftadan sonra coraspirin içmiyorum artık bı aydır sadece iğne kullaniom
Hem iğne hem hap mi kullandınız pıhtılaşma mı çıktı bende öyle bir durum var mı onu da bilmiyoruz tedbir amaçlı başladık bırakmaya da insan korkuyor arkadaşım iğne kullandi son zamana kadar devam etti mesela o ama pıhtılaşma testi yaptırmıştı ve pozitifti

Orada sağ ve sol kasıktan bebişe giden kana bakıyorlar sanırım akış hızından anlıyorlar bir rakamlar söyledi de tam hatırlamıyorum, 1.80 mi öyle bir şey demişti. Sordum ben de hatta bir ilaç vs herhangi bir şeye gerek var mı diye o da bazı durumlarda kan sulandırıcı öneriyoruz ama sizin için gerek yok normal görünüyor demişti. İnşallah seninkinde de sorun yoktur
Benim ortalamasi 1.355 ve aspirin kullaniyorum 12.haftadan beri 30.cu haftada tekrar bakalim dedi doktor biraz korkuttu beni acikcasi

Kızlar sizde de boyun ağrıları varmı ya? Benim boynumun ortasında bir yük var sanki kafamı nereye koysam olmuyor ve bu baya rahatsız edici. Araştırdım hamilelikte kilo alımından dolayı vücut öne doğru gidiyormuş oyüzden böyle ağrılar oluyormuş 😔 bian önce geçer umarım 🙏

Back