• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Morelim çok bozuk abla bir kilo mantıyı yapti sabah aldım öğlen pisirdik yediler namaza gitmişti kayinbabam annemde görumceme bı geldiler beş kilo un üç kilo et almışlar ramazanda buzluğa atmalık mantı yap diye yarına ağlama krizi geçirdim şuan niyetlerinin iyi olduğunu düşünmüyorum artık 🥺 eşim de bişey diyemedi mesaj attı bana anne seneye yapalım ağrım var falan de dedi böyle değillerdi normalde ne diyeceğimi şaşırdım
Bu kadarı çok fazla ama. Yapamayacağını tatlı bir üslupla ifade edebilirsin. Kırılırlarsa da bu onların problemi. Sana karşı saygılı olmalılar diye düşünüyorum.

Evet biz istemeden çıktı çünkü eşimin meslekte 13. Senesi ve hiç doğuya gitmedi. 2 sene önce ben atandım eş durumundan tayin istedi eşim yanıma, ama doğuya çıkardılar tayinini. tüp bebek tedavisi görüyoruz diye zor bela eş durumundan benim yanıma geldi. Şimdi yine çıkardılar uzatmayı kabul edeceklerini hiç sanmıyorum. Sizin eşiniz doğu görevi yapmış mıydı daha önce uzatması kabul edildiğinde?
Evet benim eşim batı görevi biterken uzatma verdiğinde daha önce yaptığı doğu görevi vardı . Zor bir durum inşallah çözersiniz askeri personeller evli olmanın zorlukları 🥺

Morelim çok bozuk abla bir kilo mantıyı yapti sabah aldım öğlen pisirdik yediler namaza gitmişti kayinbabam annemde görumceme bı geldiler beş kilo un üç kilo et almışlar ramazanda buzluğa atmalık mantı yap diye yarına ağlama krizi geçirdim şuan niyetlerinin iyi olduğunu düşünmüyorum artık 🥺 eşim de bişey diyemedi mesaj attı bana anne seneye yapalım ağrım var falan de dedi böyle değillerdi normalde ne diyeceğimi şaşırdım
Yok artık bukadarıda fazla. Siz tamam dedikce bunlar tepene çıkar canım, kesinlikle tavrını koy ve ben bu halimle yapamam de. Şimdiden böylelerse doğum yapınca hiç acımayacak gibi duruyorlar. Eşinizde sizde gerekeni söyleyin lütfen. Kırılırlar diye düşünmeyin bir küserler iki küserler sonra alışırlar

Kızlar merhaba, moralim çok bozuk 🥺 Eşim askeri personel, kendim de kamu personeliyim. Esimin tayinin çıktığını öğrendik bugün. Neresi olduğu henüz belli değil ama doğu görevi yapmadığı için yüzde 99 doğu görevidir. Tüp bebek sürecinde yeterince yıprandık zaten şuan bir de gebeliğim riskli gebelik serklajim var yatak istirahati yapmak zorundayım nasıl seyehat edicem ev taşıyacağım her şeyi geçtim eşim olmadan napicam bu halimle Nasıl olacak hiç bilmiyorum resmen yıkıldım. Gerçekten askeriyede tayin işleri çok sıkıntılı, riskli gebelik durumuna istinaden 1 yil uzatma dilekçesi verelim diye düşündük ama hiç kabul edeceklerini sanmıyorum 😢
Canım adına üzüldüm gerçekten, bu zor süreçte taşınma işi çok zor. Umarım dilekçenizi kabul ederler, dua edecem sizin için 🤲

Bu insanlar cahil insanlar mı hani o ne kadar cahil olsa da hamile bir kadından bunu istemek beyni olan düşünebilen bir varlığın yapacağı bir şey değildir bence , belki de şaka yapıyorlardır çünkü şaka olmalı

Canım normalde sana yapmaları lazım buzluk hazırlığını doğumdan sonra kolaylık olsun diye ben anlamadım bu işte bir terslik var. Kesin bir dille reddetmezsen daha çok şey isterler.

Canım adına üzüldüm gerçekten, bu zor süreçte taşınma işi çok zor. Umarım dilekçenizi kabul ederler, dua edecem sizin için 🤲
Amin canim İnşallah kabul ederler ama umudum hiç yok bu tarz şeyler her ne kadar yönetmelikte yer bulsa da teoride dikkate alınmıyor. Biraz önce aradı eşim görüştü durumu anlattık. Doğu'da perinatolog olan bir hastanenin bulunduğu garnizona atama yapabiliriz diyorlar. Benim yolculuk yapmam yasak taşınma sürecini kaldıracak durumum da yok bunu anlatıyoruz ama anlamıyorlar malesef.

Nasilsiniz kizlar kayinvalidemler bizdeydi yazamadim gebelik sekeri cikti bende ya… off,, yazilanlari kacirmisim, yoldas ariyorum kendime😅
Yaaa dikkat edin artık 😔üzücü olmuş biraz tatlıya düşkünseniz benim gibi Kaçıncı haftadasınız ben hala yaptırmadım herkese yapıyorlar mı onu da bilmiyorum ama ben yaptırmak istiyorum

beyaz akıntı vajinit olabiliyor, bende de vardı rahim ağzı boyunu kısaltmıştı. fitil kullandım hâlâ da kullanıyorum.
Rahim ağzını bir ay önce vajinal 5 cm ölçmüştü. İki gün önce de karından baktı, kapalı sorun yok dedi. Yazdığınız şeye internetten baktım, yanma ve kaşıntı yaparmış. Ama bende bunlar yok. Yine de akıntı artarsa doktorumla tekrar konuşacağım, teşekkür ederim 🙏

Selamlarrr kızlar🥰 25+4 olduk. Geçen salı şeker yüklemesi yaptırmıştım. Sonucumuz normal geldi. Bugün de tetanozun 2. Dozunu oldum ve oğlusu görmeye gittik. Plesanta oglusun yüzünü kapatmıstı yastık gibi kafasını ona yaslamıstı🫠 ultrasona göre 27 haftalık gözüküyoruz. Boyumuz uzamıs 34,37cm🧿🥺bizden havadisler bu sekilde 🥰

Yaaa dikkat edin artık 😔üzücü olmuş biraz tatlıya düşkünseniz benim gibi Kaçıncı haftadasınız ben hala yaptırmadım herkese yapıyorlar mı onu da bilmiyorum ama ben yaptırmak istiyorum
Evet çok düşkünüm :((.25. Haftadayim simdi.. haftaya tekrar yaptiricam :((

Selamlarrr kızlar🥰 25+4 olduk. Geçen salı şeker yüklemesi yaptırmıştım. Sonucumuz normal geldi. Bugün de tetanozun 2. Dozunu oldum ve oğlusu görmeye gittik. Plesanta oglusun yüzünü kapatmıstı yastık gibi kafasını ona yaslamıstı🫠 ultrasona göre 27 haftalık gözüküyoruz. Boyumuz uzamıs 34,37cm🧿🥺bizden havadisler bu sekilde 🥰
Ek olarak 898 gr olmusuz🥺🥺 ya mercimekten nerelere geldik. Fazlasıyla duygusallastım🥺

Tamam sen de aldıklarını yerleştir, etini at buzluğa ya da dondurucuna. Eee un da pahalı et de yani. Çevrendeki ilk yufkacıdan ya da mantıcıdan hangisinden varsa üç kilo sipariş ver. At hepsini suya, haşla. Bide güzel sosla yoğurtla ver önlerine. Hatta biz de gelelim aşırı canım çekti şu an ya 🥺

Hayır canım yapma gerekiyorsa gece acile gidiyoruz ağrım var diye çıkın o ne saçmalıktır hamile kadın 5 kilo unu nasıl açsın kayınvaliden yapsın Bi zahmet ya da görümcen

Tamam sen de aldıklarını yerleştir, etini at buzluğa ya da dondurucuna. Eee un da pahalı et de yani. Çevrendeki ilk yufkacıdan ya da mantıcıdan hangisinden varsa üç kilo sipariş ver. At hepsini suya, haşla. Bide güzel sosla yoğurtla ver önlerine. Hatta biz de gelelim aşırı canım çekti şu an ya 🥺
Dün yedim neyse ki 😁 benim buzluk dolu tansaş mantısı ile gelin yapıp yiyelim 😍 hahah

Back
X