- Konu Sahibi mutlutablo
- #8.081
Mustafa Bey daha çok tüp bebekle ilgileniyor diye biliyorum ama bi de onların muayene ücretleri farklı oluyor, daha pahalılar. Ben erkek doktor istediğim için ve uzman olarak tek erkek doktor olduğu için ona gidicem ama daha var benim gitmeme. Şimdi 16+4teyim.Burak beyi hiç duymadım.
Özge hanım vardı iki komşumda ona gidiyor ama klinik açtı doğumu hastanede yaptırıyor sadece. Mustafa beyi biliyorum bi arkadaşta onda yaptı.
İnş bende şuan memnunum kafamı karıştırmak istemiyorum.
Doğum ücretleri hakkında bilgi aldınız mı? Ben ne zaman konuşsam bilemiyorum. Ne zaman konuşmak lazım acaba? Hoş öğrensek nolcak aradaacaba ne kadar diye bi geliyor aklıma
Bu çarşamba devlete gidicem 3lü test yaptırmaya. 21-22 hafta gibi Rakip Bey'e ayrıntılıya giderim muhtemelen. 25 gibi de Acıbadem'e giderim. Anca işte. Fatma Hanım'a gitmiştim gebeliğin başında, iyi bilgili bir doktor. Gittiğimde doğum ücretini öğrenirim. Arkadaşım geçen ay Dünyam'da 28e mi ne doğum yaptı. Başka bi arkadaşım 3 ay önce Memorial'da sanki 35e mi ne doğum yaptı. Açıkçası ben 60-70 bandı gibi olur diye düşünüyorum ama gidip bi öğrenmek lazım